|סוכריה
אני ראיתי אתמול את מאיר

odery

New member
../images/Emo59.gif|סוכריה../images/Emo232.gifאני ראיתי אתמול את מאיר

|קחו מספק ותקנאו בלחש| אוחחח היה כזה שוס ומעולה ומצוין וקצר ומרטיט ומרגש ויאמייייי
ולפני שאתם מציצים שוב בגיל שמופיע בכרטיס שלי-אז רק שתדעו שאני ואתי היינו היחידות שידעו מילים של יותר מ2 שירים,ואני גאה לא להיות בוגרת כי כל הבוגרים שהיו אתמול בפסטיבל הפסנתר סתם היו רדומים ומשעממים *&* 8 דברים שלא ידעתם על אתמול: *מאיר היה חתיךךךך והיה לו כובע גברוש מגניב(מצב סטייל הכובע-בתמונה המעפנה מהפלא הוא נראה ניצול שואהכ אז תסתפקו בדגם הריק מהפדחת הגאונית שאיכלסה אותו) *חן נבו אלוף הסאונד *הקול של ארז לב ארי ליד הקול של מאיר נשמע כמו חצץ גרוס ביום לוהט-ואני די אוהבת לשמוע אותו-אפילו יש לי את הדיסק שלו..אבל אני לא מבינה מאיפה בא לו האומץ לשיר ליד מאיר... *שורה 5 היא אחלה מיקום-אפילו שמקיפים אותך אנשים צעירים בגופם וזקנים ברוחם שלא מבינים למה יש לך פלא ואיך אתה מעיז להשתמש בו-כדי להנציח רגע מרגש... *דוד עדה מלך ואני היחידה שהתעקשה למחוא לו כפיים גם כהטיימיניג לא היה משו *אודליה צעקה כזה ישששששששששששששששש כשעדה התחיל לתופף (!) על הקלידים את "ירושלים" היא אפילו ראתה בדיל חיוך אצל מאיר *מאיר תתגלגל לקאמרי מהר!!!! הוא כולו היה במצב רוח משחקי- עילת העילות היתה ב"כמה אהבה" *הציבור רוצה להודות למאיר שלא רצח לו את גשם-וזיכה אותו בצעקה האלמותית גשם (בשונה מההופעות האחרונות). אוחחח

איף

New member
הצחקת אותי../images/Emo6.gif

אני לא הייתי אתמול לצערי, אהבתי את הסיקור! הכובע נראה מגניב, ואני בטוחה שמאיר נראה מגניב עם הכובע (למרות שהוא תמיד מגניב). שורה 5 זה אכן אחלה מיקום
דוד עדה אכן מלך! הכי כיף לעשות שמח בהופעות
אני בעד מאיר לקאמרי או להבימה , או משהו אחר . נשמע שהיה ממש כיף! יש תמונות? אם כן, שלחו לי כדי שאני אבדוק מול ההפקה אם אפשר להעלות לפורום תודה!

odery

New member
למה צריך תהפקה בשבילזה?

לאתי יש תמונה אחת..אבל לונראלי שזו תמונה להשווצה. הוא שר את ליצן רחוב, ואת כמו אגם רוגע ואת ירושלים ואת לך אלי ואת כמה אהבה ואת שער הרחמים ואת גשם ואת הצבעים המשתנים ואת שבר כלי רזה ואת שירו של שפשף ובטח היו עוד ואני סנילית

איף

New member
זו בקשה של ההפקה

האמת שזו בקשה שהעבירה אליי מנהלת ההפקה הקודמת, אבל ממשיכים עם זה למען הסדר הטוב. בעבר הסבירו לי שזה נועד כדי למנוע מצב שתמונות לא ראויות של האמן יפורסמו באינטרנט. תחשבו על זה ככה - כל אחד היה רוצה שתמונה שלו תעבור אישור שלו לפני שהיא עולה לאינטרנט
(במקרה שלי שום תמונה שלי לא תקבל אישור שלי לעלות לאינטרנט, אבל זה כבר יותר מתאים לדיון בפורום פסיכיאטריה או משהו
)

ms pizza

New member
שבר כלי רזה???

את זה בחיים לא שמעתי בהופעה??!! שמעתי את איימי, ירושלים, כמו אגם וגע אבל את זה??1 מיוחד ממש. על אפ הדכאון של השיר- אני אוהבת אותו..מה לעשות.. תודה ענקית על הסיקור המשעשע!! גורם לי ממש לרצות כבר שההופעה בפלורה תגיע כבר. חודש מעולה לכולם !!

הר עיבל

New member
איזה פספוף...

לא זכיתי מעולם לשמוע את ירושלים בהופעה חיה,זה אחד השירים שבאמת אפשר לשמוע שוב ושוב,ועדיין לקבל דפיקות לב כפולות. כייף לך!!!

odery

New member
הפספוף|קטנונית וקרציה| העיקרי הוא

שיכלנו להשמיע לך בפון. |סיירת הגשמת המשאלות מפרססת חזרה אל נווה צדק בעיר החטאים|

איף

New member
מבינה את תחושתך

איכשהו תמיד יוצא לי לפספס רגעים כאלה! אבל לא עוד, אני אשים לזה קץ בקרוב! אני אשמע את "ירושלים" בהופעה!!!!

ms pizza

New member
מקווה בשבילך ממש!!

זה כ"כ מיוחד!! אני שמעתי את זה בחוצות היוצר בירושלים והרגשתי היחידה שמכירה את המילים..אוךךך- זה היה מדהים!! ואגב- את תמיד יכולה לאשר שיפרסמו את התמונה של ג'סמין מאלאדין- היא מהממת ...

איף

New member
נכון??!

היא מייצגת אותי ממש בכבוד!!!
חוץ מזה שיש לסרט הזה פסקול מהמם

למעלה