../images/Emo59.gif|סוכריה../images/Emo232.gifאני ראיתי אתמול את מאיר
|קחו מספק ותקנאו בלחש| אוחחח היה כזה שוס ומעולה ומצוין וקצר ומרטיט ומרגש ויאמייייי
ולפני שאתם מציצים שוב בגיל שמופיע בכרטיס שלי-אז רק שתדעו שאני ואתי היינו היחידות שידעו מילים של יותר מ2 שירים,ואני גאה לא להיות בוגרת כי כל הבוגרים שהיו אתמול בפסטיבל הפסנתר סתם היו רדומים ומשעממים *&* 8 דברים שלא ידעתם על אתמול: *מאיר היה חתיךךךך והיה לו כובע גברוש מגניב(מצב סטייל הכובע-בתמונה המעפנה מהפלא הוא נראה ניצול שואהכ אז תסתפקו בדגם הריק מהפדחת הגאונית שאיכלסה אותו) *חן נבו אלוף הסאונד *הקול של ארז לב ארי ליד הקול של מאיר נשמע כמו חצץ גרוס ביום לוהט-ואני די אוהבת לשמוע אותו-אפילו יש לי את הדיסק שלו..אבל אני לא מבינה מאיפה בא לו האומץ לשיר ליד מאיר... *שורה 5 היא אחלה מיקום-אפילו שמקיפים אותך אנשים צעירים בגופם וזקנים ברוחם שלא מבינים למה יש לך פלא ואיך אתה מעיז להשתמש בו-כדי להנציח רגע מרגש... *דוד עדה מלך ואני היחידה שהתעקשה למחוא לו כפיים גם כהטיימיניג לא היה משו *אודליה צעקה כזה ישששששששששששששששש כשעדה התחיל לתופף (!) על הקלידים את "ירושלים" היא אפילו ראתה בדיל חיוך אצל מאיר *מאיר תתגלגל לקאמרי מהר!!!! הוא כולו היה במצב רוח משחקי- עילת העילות היתה ב"כמה אהבה" *הציבור רוצה להודות למאיר שלא רצח לו את גשם-וזיכה אותו בצעקה האלמותית גשם (בשונה מההופעות האחרונות). אוחחח
|קחו מספק ותקנאו בלחש| אוחחח היה כזה שוס ומעולה ומצוין וקצר ומרטיט ומרגש ויאמייייי