סקר/שאלון

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
../images/Emo59.gif סקר/שאלון

מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשיר עם השוטים
מה הייתם מוכנים לעשות כדי שהשוטים ישירו אצלכם בסלון
מה הייתם אומרים לשוטים, אם הייתם פוגשים אותם ברחוב
איזה שיר של השוטים הייתם רוצים שיקדישו לכם
איפה הייתם רוצים שהשוטים יופיעו (מלבד הסלון שלכם)
מתי הייתם בפעם האחרונה בהופעה של השוטים
איפה היתה ההופעה
איך היתה ההופעה
איזה שיר היית רוצה שישירו באותה הופעה והם לא שרו
בהצלחה, נאור.

RedDesert

New member
...

מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשיר עם השוטים? ת'אמת...כלום...אני שר זוועה...אז עדיף לכולם שאני לא ישיר... מה הייתם מוכנים לעשות כדי שהשוטים ישירו אצלכם בסלון? גם כלום...אם כל הכיף שבזה..יותר כיף לחלוק הופעה עם עוד אנשים וחברים... מה הייתם אומרים לשוטים, אם הייתם פוגשים אותם ברחוב? סתם כל מני דברים...אבל הייתי מתייחס אליהם כבני אדם ולא כאל אלוהים... איזה שיר של השוטים הייתם רוצים שיקדישו לכם? "על ירוק/מסביב לבלוק"...סתם בגלל שזה שיר שהרוב לא מכירים... איפה הייתם רוצים שהשוטים יופיעו (מלבד הסלון שלכם)? בנחל צין...בגלל שזאת היתה שם ההופעה הראשונה שלי וגם ההופעה הכי טובה... מתי הייתם בפעם האחרונה בהופעה של השוטים? לפני איזה חודשיים שלושה...(יותר מדי) איפה היתה ההופעה? בBבאר בשדרות... איך היתה ההופעה? ההופעה היתה מצוינתתתתתת... איזה שיר היית רוצה שישירו באותה הופעה והם לא שרו? דקה בפרדס, הכל מן ג'ה ועלה ירוק...

תתתמר

New member
../images/Emo6.gif

מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשיר עם השוטים
אממ גם אני לא ממש יודעת לשיר... מה הייתם מוכנים לעשות כדי שהשוטים ישירו אצלכם בסלון
אני לא רוצה שהם יופיעו לי בסלון.... חח כל הכיף בהופעה זה שאתה יוצא מהבית... מה הייתם אומרים לשוטים, אם הייתם פוגשים אותם ברחוב
"אני מתה על המוסיקה שלכם, אתם אחלה של אנשים..." איזה שיר של השוטים הייתם רוצים שיקדישו לכם
יפיפיה כמובן.... איפה הייתם רוצים שהשוטים יופיעו (מלבד הסלון שלכם)
בפארק העירוני כמו לפני שנתיים היה מצוין
מתי הייתם בפעם האחרונה בהופעה של השוטים
בחנוכה איפה היתה ההופעה
בצוללת הצהובה בירושלים איך היתה ההופעה
מצוינת כרגיל... איזה שיר היית רוצה שישירו באותה הופעה והם לא שרו
מממ אח של סאלים אבל אני חושבת שהם אף פעם לא עושים את זה בהופעות...

למעלה