על טבעי2 פרק 21

Dandushit 24

New member
איזה פרק../images/Emo2.gif איזה פרק../images/Emo2.gif איזה פרק../images/Emo2.gif

כבר יודעים שהפרק הולך להיות מעניין עם הפסקת המוזיקה ברדיו של המכונית
ואיזה מעניין
חטפים את סאמי ורוצחים את כל אלו שבמסעדה
ושסאמי מגיע לעיירה הרדופת שדים האמת שלא חשבתי שיתגלה שאווה היא אחת מהרעים אלא שפשוט במהלך הפרק יתמודדו החמישה עם כל השדים הקיימים
ואחרי שזאת מתה
לא ניחשתי לרגע שאווה קשורה לזה
אהבתי את אנדי
חבל שהוא מת
באמת אהבתי את הרעיון של להחדיר לדין את החיזיון איפה סאמי נמצא
איזה רע השד! איך הוא החזיר את את סאמי לרגע בו אמא שלו מתה ועוד לגלות שבגלל השד יש לו כוחות שדים. וכל התוכנית שהשד צריך רק אדם אחד עיניין אותי לדעת למה
... מסכן אש והפונדק של אלן
מעניין מה קרה לה!! וראיתם איך סאמי לא האמין לאווה אחרי המוות של אנדי ולא ויתר לה
אבל ברגע שג'ייק הרג את סאמי
שוקיזם היסטרי
it's not happening!!!! מסכן דין
פרק שלישי ברציפות שהוא בוכה
למרות שאני יודעת שסאמי לא מת (כי וואלה צריך להחזיק את הסידרה איך שהיא לא
) עדיין זה היה שוק!!! אחד הפרקים החזקים העונה

הפינה השבועית שלי..

בשבוע הבא הפרק האחרון.. נקווה שהעונה החדשה לא תגיע אלינו רק בעוד שנתיים נכתב ע"י: שרה גמבל בוים ע"י: רוברט סינגר שחקנים אורחים Jim Beaver בתור בובי סינגר (^^^ נקרא על שם הבמאי
) Samantha Smith בתור מרי וינצ'סטר Jessica Harmon בתור לילי Gabriel Tigerman בתור אנדי גלגר Chad Lindberg בתור אש Katharine Isabelle בתור אווה וילסון Aldis Hodge בתור ג'ייק Fredric Lehne בתור השד צהוב העיניים מוזיקה Foreplay/Long Time by Boston ציטוטים
Ava: (panicking) My fiancé, Brady, if I’ve been missing for that long he must be freaking out! (notices Andy) Andy: Hey. Andy. Also freaking out.
Jake: So, we’re soldiers in a demon war to bring on the apocalypse? Sam: When you put it like that…
Sam: Andy!? Andy: Sam... what are you doing here? Sam: I don't know. Andy: What am I doing here? Sam: I don't know, just... Andy: Where are we!? Sam: Andy, look calm down. Andy: I can't calm down. I just woke up in friggin' frontier land! Sam: What's the last thing you remember? Andy: Honestly... my fourth bong load.
Ava: Sam, psychic abilities and spoon-bending... it's one thing. But demons?
ה-קטע הכי מרגש בסדרה! Dean: (after Sam gets stabbed) Hey, hey... come here, come here, let me look at ya. Oh, hey look, its not even that bad.. it's not even that bad, alright? Sammy, Sam! Hey, listen to me, we are going to patch you up okay... You'll be as good as new. Huh? I'm going to take care of you, I'm going to take care of you! I gotcha. It's my job, right, watch after my pain-in-the-ass little brother.... Sam... Sam.... Sam! Sammy! (Sam dies) No.. no-n-n-n-n-no. Oh god. oh god... Sam!
Dean: (just had a vision) That was about as fun as getting kicked in the jewels.
Jake: Salt is a weapon? Sam: It's a brave new world.
Dean: Don't forget the extra onions this time! Sam: Dude, I'm the one who has to ride in the car with your extra onions. Dean: Hey, see if they've got any pie. Bring me some pie. I love me some pie. איזכורים
Sam: It's a brave new world. איזכור לספרו של אלדוס האקסלי brave new world (= עולם חדש ואמיץ?) אשר מתאר אוטופיה אירונית אשר מושגת באמצעות טכנולוגיה והנדסה ביולוגית
החתימה של דין - ד. האסלהוף איזכור לדיוויד האסלהוף אשר תפקידו המוכר ביותר היה כמיץ' בוצ'אנון ב"משמר המפרץ".

Dandushit 24

New member
אויי המשפט שאמר דין לסאמי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

It's my job, right, watch after my pain-in-the-ass little brother.... Sam... Sam יש לי שלושה אחיינים בנים והאחיין האמצעי (10) תמיד עם האחיין הקטנצ'יק (7) וזה נורא מזכיר לי את דין וסאמי עכשיו
אני כאילו מתחברת לזה...

darklighter

New member
ד. האסלהוף../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

תודה
והקטע שרשמת באמת נורא עצוב

Batelg

New member
אההההההה ../images/Emo58.gif נראה לי...

אני ראיתי את העונה הזאת אבל את הפרק הספציפי הזה ראיתי רק חלקים ולא ממש הבנתי מה קרה... וממש הופתעתי לגבי מה שקרה עם אווה שהיא נהפכה לרעה וגם האמת די ריחמתי עליה... תחשבו מה זה להיות במקום הזה 5 חודשים אוי!! והעובדה שאמא שלהם זיהתה את השד... מה זה צריך להיות?!?! סאם לא מזכיר את זה בפרק הבא וגם לא בעונה השלישית כאילו שכחו מהפרט "הקטנטן" הזה... בכללי פרק טוב!!! הבא הרבה יותר יפה...

Batelg

New member
בדיוק....!!

זה יכול להתפתח לסיפור של עונה שלמה... מי יודע אולי זה יצוץ מתישהו...

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

הם באמת לא אמרו עד עכשיו בכל ה8 פרקים למה אמא שלהם זיהתה את השד....יש עוד כל כך הרבה דברים שהתעלמו מהם בעונה 3...*שיעול*אפוקליפסה*שיעול*

רעותוש02

New member
איזה פרק מדהים!!!

אבל עם לא היתי קוראת את ההמשך שכתבתם...היה יותר מותח,עצוב ובקיצור יותר יפה(שוב כותבת מהנייד אז לוקח שעה

darklighter

New member
../images/Emo47.gifפרק מדהים ומרגש!!!! והבא עוד יותר../images/Emo190.gif

בכלל הסיום של עונה 2 זה ה-2 פרקים הכי טובים בסדרה לדעתי...רק לפי השם יודעים שזה צריך להיות פרק חזק [ועצוב
]

האמ האמ..

בשבוע וקצת הספקתי לכסות את שתי העונות פלוס הפרקים משלישית.אבל ...|סניף| את פרק 22 אין לי, וכן את פרק 3 בעונה שלישית. מה לעזאזל קורה שם????

darklighter

New member
את 22 תראי ביס שבוע הבא../images/Emo190.gif

ואת 3.03 אני ממליצה לך להשיג איכשהו...פרק מצחייק בטירוף
אני מעדיפה לא להרוס לך

darklighter

New member
All Hell Breaks Loose!!!!!../images/Emo190.gif

זה גם השם של פרק 3.22 במכושפות בו פרו מתה!!!!

Dandushit 24

New member
יו נכון../images/Emo2.gif

ספיילרתי לעצמי קצת בכך שקראתי את תקציר אבוי אבוי מה הולך להיות

אנדיייייייייייי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא..XD

אנדי מת.. אחת הדמויות שאהבתי בסדרה.. "פורנו של הומואים".. חמוד...XDDD חבל שהוא מת.. אווה רוצחת.. זה היה מפתיע..(בפעם הראשונה, כן..XD).. אבל למה לרצוח את אנדי?! מה הוא עשה לה.. ביץ'..XD לילי.. אהבתי את כל הסיפור שלה.. דומה מאד לכח של רוג מאקס-מן.. חבל דווקא שבסוף (אמצע) היא מתה.. ג'ק כזה אע.. שנאתי אותו עוד בהתחלה.. ממתי שהוא ולילי היו פגשו את אנדי, סאם ואווה.. סאם.. היו הרבה דברים הוא אמר שלא הבנתי למה זה אמור לעניין את שאר הדמויות.. כמו "אח שלי דין..." "יש לי אח, דין.." נראה לי שכולם הבינו מהפעם הראשונה שיש לך בשם דין..XDD אש התפוצץ.. חבל.. אבל זה לא שאהבתי אותו או משו..XDD בובי.. מה הוא קשור לחיים?! XDDD דין.. אח.. ולחשוב שפרק קודם או היה עם כל המשפחה (חוץ מעם ג'ון..) עכשיו אין לו אפחד חוץ מבובי.. יאללה שבוע הבא פרק אחרון..

למעלה