פינת - הכר את הגולשים

DeathK

New member
../images/Emo59.gifפינת - הכר את הגולשים

שלום גולשים וגולשות יקרים!
מכיוון שזהו פורום חדש שעוד בחיתוליו, ומחר צפוי הפורום להתפרסם יותר בתפוז, החלטתי לעשור שרשור היכרות. יש מספר חוקים פשוטים : 1) כל כותב כותב את שמו, איזור מגורים, וגיל (אתם מוזמנים להוסיף קצת על עצמכם בנוגע לפורום 'משפחת סימפסון' או סתם כל דבר שיכול לעניין) 2) יש להגיב לכל אחד שמציג את עצמו רק הודעות עניינות ולא לשאול שאלות מיותרת ולהתחיל דיון
(OFF) 3) לכל מי שלא מעוניין שנדע פרט כזה או אחר עליו, שיכתוב מה שהוא מעוניין שנדע ולא מעבר, אנחנו לא מכריחים אף אחד לחשוף את עצמו
מקווה שהקהילה של הפורום תגדל ויבואו עוד מעריצים רבים של הסדרה הענקית הזאת 'משפחת סימפסון'! המשך שבוע נעים!
תומר

DeathK

New member
../images/Emo59.gifמציג את עצמי ../images/Emo6.gif

שלום, שמי תומר מאירמן, בן 18 מפתח תקווה.. אני מעריץ את משפחת סימפסון כבר מגיל צעיר וראיתי פשוט כמות מטורפת של פרקים של הסדרה הענקית הזאת..
בקיצור, אני חולה סימפסון!
מקווה שנהנה כולנו מהפורום!
תומר

המסכה3

New member
../images/Emo83.gifשלום לכם ילדים וילדות.....

...אני יובל המבולבל
שלום אני יובל ברק, בן 15 (כמעט 16), מגבעתים ואני מכור לסימפסונס. כשהייתי יותר קטן ראיתי אותה בערוץ 11 כששידרו את זה בשעות מוזרות ועכשיו אני רואה את זה דרך המחשב. נ.ב יש לי כמה חולצות שלהםXDD

e t a

New member
../images/Emo118.gifמגניב ^^..

איזה עונות אתה רואה בעיקר

המסכה3

New member
בעיקר את העונה האמצעיות, 6-15 וקצת את ה17

וכמה פרקים מסויימות מעונות אחרות.

Don Nirtin

New member
ויאללה, גמני../images/Emo87.gif

אני ניר בן סימון, 23, הזוי כפייתי ואובססיבי למוות. לא משנה באיזה פלטפורמה. אני רואה את הסידרה בעיקר בזפזופים
ו............ זהו :| אני לא בנאדם מעניין XD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאוה, אוה! אני גם. 3:

שם: ליהי\היילי רימון. גיל: 19 וחצי. כוכב: ראש עם עין.
נו, ראש העין. טוב, הגיל התחיל מגיל החיתולים. סתם נו. חח, הכרתי את הסימפסון מגיל צעיר האמת, התחלתי לראות את הסדרה פה ושם, אף פעם לא באמת עקבתי אבל אין עליה! :) היום ראיתי פרק בטלוויזיה.

e t a

New member
../images/Emo118.gifרימון../images/Emo35.gif חח מגניב, אף פעם לא ידעתי...

האמת שגם אני ראיתי היום פרק של סימפסון, בYES. זה היה פרק הסיום של העונה ה-17

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo6.gif חח כע אבל המדינה הזו...

האבלה
כתבה בתהודה רמון! אבל שיהיה, אנחנו צריכים לשנות אבל אין לנו כוח ללכת ולעשות את זה.
חח אני ראיתי את הפרק ליפני האחרון! לא היה לי זמן לראות את האחרון.XD

e t a

New member
../images/Emo118.gifחחח ../images/Emo6.gif

כשאני רואה סימפסון העולם יכול להתהפך ואני לא אזוז מהטלוויזיה.. חח אחת מהסדרות האלה שאין לך חשק לקום.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo6.gif מכירה את ההרגשה.

יש לי את זה מעל טבעי! :)

e t a

New member
../images/Emo118.gifהקטע שלי עם על טבעי..

זה שזו סידרה שאני ממש אמור לאהוב, לפי הסוג שלה והכל.. אבל ראיתי מספר פעמים ופשוט בכלל לא התחברתי. מוזר

Don Nirtin

New member
זה לא רק אתה../images/Emo87.gif

לכאורה יש שם שני אחים חתיכים שאני אמור לרייר עליהם. בפועל: לא אכפת לי אם הם ימותו. לא אכפת לי אם בכלל הם ימצאו את האבא הדפוק שלהם. לא אכפת לי מזהשהקאסט תמיד מורכב מ2 אנשים פלוס המון תפקידי אורח. לא אכפת לי
.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifופה הטעות שלך.

עם היית רואה את הסדרה לא היית כותב את זה, כי זה לא רק שני אחרים. ט'ח.
יש מתחברים ויש לא, אני מתחברת, אני אוהבת את האקשן הזה ועל טבעי בכללי.:) ועם הייתם רואים את כול הפרקים מהעונה הראשונה עד האחרונה הייתם מתחברים ומבינים. P: אבל נכון, לא כולם מתחברים, עדין.^^

Don Nirtin

New member
את יודעת מה הבעיה ליהי?../images/Emo87.gif

האקשן פשוט לא מזיז לי ציפורן
.........

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif יאללה, גם אני ../images/Emo8.gif

אני תהילה, בת 16 מירוחם. (חוח
) אני אוהבת את הסידרה הזו כבר המון זמן, וראיתי את כל הפרקים
וכן, גם פרקים חוזרים של הסידרה

למעלה