פינת העמותה נגד מרמלד

למרמלד

ראה מודעת סיקור שבועי של "הכי גאים". ותפנים. חמוד, אתה לא משהו. גם אם תשכנע את עצמך.

Yaniv-DC

New member
ממש כמו שאני אוהב.

ביקורת "בונה", "עניינית" ו"רלוונטית"

MARMELAD

New member
../images/Emo59.gif פינת העמותה נגד מרמלד

חברי עמותה יקרים.... כולם מוזמנים לנסות להעליב אותי
רק לדאוג לשרשר לכאן כי סדר חייב להיות!

Yaniv-DC

New member
יא חתיכת

וגם.... ובכלל כל מה ש... יוצא... וגם אתה... ובכלל הקטע עם ה...

../images/Emo18.gifמי שרק יעז לכתוב משהו../images/Emo18.gif

בגנות גיא, אחי הגדול, יסתבך!!! ואני שם בצד (בפעם הראשונה בחיי!) את שבועת החובש שנשבעתי בסיום קורס החובשים! אני רציני! לטפל ולהגן...אם אוהב ואם אויב...כן כן! יש גבול! זהו.

MARMELAD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

הרגתם אותי עכשיו.. ואני חשבתי ש"הצחקת אותי" זה איזה עשב שוטה.... ועכשיו אני רואה שלכל חברי הפורום יש מילה טובה או שתיים....! נבלות! מניאקים! זבלים! הומואים!
האמת היא שהכל התחיל מ"הצחקת אותי" שמשום מה החליט שהדיעות שלו לגביי רלבנטיות במשהו לחיים שלי. טעות. והנה מתחילה עוד מסורת חדשה. אז יאללה, זאת ההזדמנות היחידה שלכם לסגור חשבונות. אני מבטיח שכל קללה שתהיה בשרשור הזה לא תיחשב כל עוד היא משורשרת.
הודעת המזכירות: יניב, נא ליצור קשר

deep ocean

New member
אתה FUCKIN

מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! זה נחשב קללה? כי אתה מעצבן בכמה שאתה בן אדם מדהים!!!! חהחהחחהחה

מרמי, צ´מע...

יכול להיות שיש לך אופי טוב. אני לא מכיר אותך. אבל אם מישהו העלה את הנושא- אתה באמת חושב את עצמך לשווה, ואתה לא. אתה לא חתיך, אתה לא מהמם, אתה לא מדליק, אתה אפילו מגרה, אתה סתם עוד פרצוף מעצבן. אז עדיף לשתוק ולא להתרברב.(אם היית חתיך- היתי נותן לך את הבמה ומצדיע לך בדרך, אבל זה ממש אירוני כי אתה לא ואתה חושב שאתה כן.)

deep ocean

New member
לפחות תהיה מקורי ../images/Emo6.gif

שני הניקים שבחרת- 1. הצחקת אותי 2. גם אני חושב כך הינם שניהם NICK NAMES שהם חלק ממשפט! החחהחה פשוט ענק

spainbar

New member
אני לא מחכה, למערכת...

אני פשוט מעליב ברגע שאפשר ויוצא לי, קצת קשה לי להעליב בפקודה!!, מצטער סתתתםםם, לא מכיר, לא יודע, לא מגיב

Kingomri

New member
כל כך תשנאו אותי עכשיו

במקום לרדת על מרמלד, אני רוצה לספר לכם סיפור אישי: אני מכיר דמות מפורסמת, שמול אנשים זרים וחברים כאחד עושה תמיד הצגות. הוא מצחיק, הוא נרקיסיסט, הוא מתחיל עם כל מה שזז, הוא לא סותם לשניה, הוא בטוח שהוא יפיפה חכם ומוכשר, הוא בטוח שהוא יכול להיות הדבר החם הבא אבל כרגע הוא "מסתפק" בלהיות קטן, להתבשל לאט ולפרוץ בגדול כשיתחשק לו. האמת היא, שהוא בן אדם קטן, מפוחד, חסר בטחון ובעל הערכה עצמית נמוכה, שהפחד הגדול ביותר שלו (מלבד לא להצליח אף פעם) זה שיגלו מי הוא באמת, מיהו הילד הרועד שנדהם מעצמו כל פעם שהוא אומר מילה גסה או כל מה שעובר לו בראש, והאמת היא שהוא כל כך משתדל להסתיר את עצמו עד כדי כך שיש לו מוחצנות מזעזעת (אפילו יותר משל דודו טופז, האמינו או לא). אבל, אני בטוח שכאן זה לא המקרה. גיאצ´וק סתם נכנע ללחץ החברים פה, ויצר שרשור של קטילות עליו. הוא הרי יודע, שאין שום דבר שבאמת יפגע בו. כמעט...

inbale

New member
אוי כמה חיכיתי להזדמנות הזאת!!!../images/Emo67.gif

כדי לספר קבל עם ועדה כמה שאני אוהבת אותך וחושבת שאתה מקסים. אחד האנשים הכי מדהימים שפגשתי ברשת (ופגשתי לא מעט..אבל שששששששש). ואתה יודע את זה. אז עכשיו שכל הפורום יידע. ומרמי - קח את הרגישות המדהימה שלך ותלמד לעבוד איתה נכון. תכוון אותה כלפיי אחרים ולא כלפיי עצמך.

לירונר

New member
איזה ביאוס.....

הייתי כל כך קרוב לפגישה עם מרמלד (עם שידוך קטן ממאי) אבל לא יצא כי הערנו אותו (מסכן כפרה נשמה תסלח לנו על הרגע ההוא) והוא לא הצליח להגיע בהתראה כה קצרה במחשבה שנייה- הייתי בתחילת דלקת הריאות שלי (תשאלו את מאיצ´וק.. השתעלתי כמו טרקטור) אז אולי טוב שלא נפגשנו... ודרך אגב.. מרמללד אתה @#$% וגם #$%&% וגם *&%#^ בריא עליך ~
~ ~לירון~

marco23

New member
למי שלא מכיר - זהו מרמלד ../images/Emo11.gif

מי שלא יודע איך נראה מרמלד, הרי לפניכם תמונתו

למעלה