פלויד בטלוויזיה

../images/Emo59.gif פלויד בטלוויזיה ../images/Emo59.gif

מחר, יום שלישי, בשעה 22:30 בערב, ישודר בערוץ 33 בשידור חוזר הסרט הדוקומנטרי שהפיק ה-BBC על סיד בארט והפלויד. (אורך התכנית 50 דק'). זהו סרט מצויין, המספר את הסיפור באמצעות זכרונותיהם של מי שהיו שם: כל חברי הלהקה, מנהליה, מוסיקאים שנגנו אתו וחברים אחרים. למותר לציין שזוהי תוכנית מומלצת ביותר, וחשובה למי שרוצים להבין לא רק מה הפלויד עשו בשנת 1967, אלא איך ארועים אלו השפיעו על הרבה ממה שהם הקליטו מאז.

holo

New member
אני חייב לראות את זה!!

אלוהים תעשה שאני לא אשכח הפעם, בבקשה

אני מציעה

שכל מי שיצפו בתכנית יכתבו עליה ביקורת, כפי שעשינו ב"פרוייקט השירים", וכך נוכל להכניס אותה ל"מאמרים", כביקורת פילמוגרפיה (נכון שעוד לא סיימנו את האלבומים, אבל בכ"ז זו הזדמנות). במקביל, אני אעלה את פרטי התכנית כערך ל-FAQ, בקטגוריה של "פילמוגרפיה".

sabiz

New member
וואלה סבבה שמתי תזכורת..

תודה ציףציף תמשיכי לעדכן אותנו...

Rinor

New member
תודה רבה!

תודה רבה!!!! אני הולך לראות מחר (שוב!!) את ה- DVD שקניתי עם אחי The Making of Dark Side of The Moon שוב המון תודה, יש מה לראות גם בערב

brotos

New member
לפני זמן מה

חשבתי לפנות בפנייה נרגשת לחינוכית כדי שישדרו את 'פינק פלויד בפומפיי'. ואז, רגע לפני שעשיתי את זה, נזכרתי שיש לי עדיין (קצת) כבוד, אז וויתרתי. מה אתם אומרים, נארגן איזה יו-יו עצומה?

אפשר לנסות את ערוץ 33

כי ברור שיש שם מישהו/הי שחובב/ת פלויד: זו כבר הפעם ה-4 שהם מקרינים את התוכנית. מאידך, את "פומפיי" ניתן להשיג היום בקלות ב-DVD בארץ (בעוד את התכנית של ה-BBC טרם הפיצו בארץ ב-DVD; זה יגיע רק לקראת סוף השנה האזרחית, על פי הדיווחים), כך שלא בטוח שהם ייענו. אפשר לנסות, אבל. שמא נציע להם לעשות מיני-פסטיבל פלויד, עם כל הסרטים וה-DVD הרשמיים שלהם, כולל The Making of DSOTM, "החומה", "פומפיי" ושאר ירקות?

Rinor

New member
סלט...

נשמע כמו סלט מצויין לדעתי רק לא חסר קצת מלח? מישהו יכול להעביר לי אותו?

למעלה