פרקי השבוע הקרוב

nimix

New member
../images/Emo59.gif פרקי השבוע הקרוב ../images/Emo58.gif

קולין שואלת את אניטה למה שכבה עם ג'י.טי. בריטני מגיעה ומגרשת את אמא שלה מהקפה. בריטני לא יודעת אם להמליץ לקולין לחזור אל ג'י.טי או לא. ראול משכנע את ג'.טי להתחתן לסליחתה של קולין. ג'ק מודיע לבראד שניק החליט לנהל את ניומן. שרון מודה בפני ויקטור שניק לא מעוניין לבלות איתה ביחידות. כששרלוט לא מצליחה להגיד לג'יל שהיא לא אמא שלה, היא אומרת את זה לליז ומשאירה את ליז עם האחריות למנוע את החתונה ולספר לג'יל. ליז לא יודעת איך לגלות לכולם שמק ובילי הם בני דודים מדרגה ראשונה. ג'יל מציעה לג'ון להצטרף אליה ולהסכים עם החתונה. כולם הולכים עם מק לבוטיק למדוד שמלות כלה. לילי חושבת שקולין צריכה לתת לג'י.טי צ'אנס נוסף. קולין חושדת שהוא בוגד בה בעוד הוא בכלל בבוטיק, מנסה לבחור חולצה שתמצא חן בעיניה. אוליביה ממליצה לאשלי לעזוב את העיר כי לחץ הדם שלה גבוה מדי והיא זקוקה לחופשה. ניק מקבל את הצעתו של ויקטור, וויקטור מקבל את פניו. איזבלה מתכוונת למשוך את תהליך הגירושין לפחות שנה. מרי מאשימה אותה שנטשה את בנה. איזבלה טוענת שכריסטין עלולה להזיק לבנה, וכשכריסטין שומעת את זה היא הולכת לבקר אותה. בעמל רב מצליחה ליז לבשר לג'יל, ששרלוט אינה אמה הביולוגית ושלמק ובילי אסור להתחתן. קולין מחליטה שיחסיה עם ג'י.טי נגמרו לנצח. בריטני פתאום דווקא כן שוקלת חתונה. בריטוני הולכת לראיון אצל בובי במועדון. לפתע היא מבינה שזה לא מועדון לילה אלא מועדון חשפנות ויוצאת בזעם. ליז מספרת לג'יל שקיי היא אמא שלה, ברוק הוא אחיה למחצה ושמק ובילי הם אם ככה, בני דודים. ג'יל חושבת שזאת בדיחה ונכנסת להלם כשמבינה שזאת האמת. שרלוט באה להתנצל ומאשרת את הסיפור. ג'יל פורצת בבי בזרועותיה של לי. (מי זאת לי??) ג'ק מייעץ לבילי החתן וברוק מציע את חסותו למק הכלה. פול מבטיח לאמא שלו שאיזבלה לא תרחיק אותו מבנו. איזבלה מאיימת על כריסטין שנשארת אדישה. בעקבות הדרמה של איזבלה, מייקל מסכים להוציא צווי מניעה והרחקה נגד כריסטין,פול ומרי.

../images/Emo51.gif../images/Emo214.gif

אין דבר משעשע יותר באופרות סבון מאשר חתונות עם קרובי משפחה מדרגה ראשונה. וגם עוד התרחשויות בגזרת המרובע הרומנטי - אגב, איפה ריקי הקטן? עדיין בל.א? מעניין למה לא משאירים אותו עם מרי המטורללת

nimix

New member
חח מן הפח אל הפחת

ככה זה - לפעמים מתרכזים בעלילה מסוימת כמו פול וכריס ופתאום כלום .. ובתקצירים שרשמתי - לי אמור להיות ליז. ג'יל תבכה בזרועות ליז.

למעלה