קוקולוגיה

L i T a L 1

New member
../images/Emo59.gifקוקולוגיה../images/Emo59.gif

קניתי ספר חדש ששמו קוקולוגיה בספר הזה יש שאלות שניראות פשוטות אבל הן מנתחות כל מני תכונות אופי שלכם... אני שמה את זה כדי לנסות לעורר את הפורום תענו את התשובות מהלב ולא מהראש (וזה חשוב כי אחרת יוצא לא נכון!) ואני ישים מה זה אומר עליכם עוד כמה ימים.... יום אחד עפה לפתע ציפור כחולה דרך החלון לתוך חדרכם ואינה יכולה לצאת. משהו בציפור האבודה הזאת מושך אותכם, ואתם מחליטים להשאיר אותה אצלכם. אבל להפתעתכם, למחרת משנה הציפור את צבעה מכחול לצהוב! הציפור המיוחדת הזאת משנה את צבעה שוב את צבעה בלילה- ובבוקרו של היום השלישי היא אדומה בבוקר של יום הרביעי היא שחורה לגמרי. מהוא צבעה של הציפור כשאתם מתעוררים ביום החמישי? 1- הציפור אינה משנה את צבעה והיא נישארת שחורה. 2- הציפור חוזרת לצבעה המקורי הכחול 3- הציפור נהיית לבנה 4- הציפור נהיית זהובה

shirosh14

New member
גם חברה שלי קנתה את הספר הזה../images/Emo70.gif

זה ספר חביב
אבל לא הכל בו כזה נכון...

shirosh14

New member
ממי,זה שיא../images/Emo70.gifענו 4 ילדים,זה המון../images/Emo70.gif

עכשיו אנחנו רוצים תשובות

DevilishAngel

New member
אמממ....

זה קורה אחרי שלא נכנסים לפורום הרבה זמן... אחרי כמה הודעות שאת שולחת וזה מאשר, לא תצטרכי יותר אישורים וכו'.

L i T a L 1

New member
../images/Emo20.gifהתשובות!../images/Emo20.gif

הציפור שעפה לתוך חדרכם ניראתה כסמל למצב טוב, אבל פתאום היא שינתה את צבעה ועוררה בכם דאגה שמא האושר לא ימשך. תגובתכם למצב זה מלמדת כיצד אתם מגיבים על קשיים ועל אי ודאות בחייכם האמיתיים. 1- לאלה שאמרו שהציפור נישארת שחורה יש גישה פסימיסטית. האם אתם נוטים להעמין שברגע שמצב מתדרדר, הוא לעולם לא יחזור לתקנו? ייתכן שאתם צריכים לנסות לחשוב שגרוע מזה כבר לא יכול להיות. זכרו אין גשם שאינו ניגמר, ואין לילה כה אפל שאין בסופו שחר של יום המחרת. 2- אלה שאמרו שהציפור חוזרת להיות כחולה, הם אופטימיסטים מעשיים. אתם מעמינים שהחיים הם תערובת של טוב ורע וכי לא משתלם להיאבק נגד המציאות הזאת. אתם מקבלים אסונות בשלוות נפש ונותנים לדברים לזרום ללא לחץ או דאגה מיותרים. השקפה זו מאפשרת לכם להתמודד עם משברים מבלי להיסחף. 3- אלה מכם שאמרו שהציפור תיעשה לבנה הם שלווים והחלטיים במצבי לחץ. אינכם מבזבזים זמן בדאגנות וחוסר החלטיות, גם כאשר מתפתח משבר. אם המצב מחמיר מדי פעם אתם מרגישים שעדיף להשלים איתו ולחפש מסלול אחר להשגת מטרתכם, ולא לשקוע בצער מיותר. גישה נמרצת זו מצביעה כי הדברים מסתדרים כניראה באופן טיבעי ועל פי רצונכם. 4- את אלו שאמרו שהציפור תיעשה זהובה אפרת לתאר כעשויים ללא חת. אינכם יודעים לחץ מהו. בשבילכם כל משבר הוא הזדמנות. אפשר להשוות אתכם לנפוליאון שאמר:"אי אפשר? אין מילה כזאת בצרפתיתי!". היזהרו לא לתת לבטחונכם חסר הגבולות לפגוע בכם. קו דק מאוד מפריד בין אומץ לב לפזיזות. אם תירצו שאני יעתיק עוד כאלו תגידו... אני חושבת שזה נחמד...

shirosh14

New member
כן../images/Emo70.gifתביאי עוד כאלה פליז

אבל אל תשימי את התשובות שבוע אחרי

L i T a L 1

New member
אבל לא רציתי שתרמו את עצמכם....

אני ישים עוד כאלה כשיהיה לי כוח להקליד...

למעלה