ריטוש סוףףףף! - סופשבוע הגיע

sofine

New member
אשמח אם תוכלו לעזור :)

לחבר שלי יש יומולדת,אשמח אם תוכלו לחלק את התמונה ל-10 חלקים בצורה של פאזל.( אבל להשאיר את זה כקובץ אחד) תודה רבה רבה לעוזרים ואם אפשר-האמת שזה די דחוף. העלתי שתי תמונות-לבחירתכם,מה שיותר נוח לכם לעבוד איתו,מעידפה את התמונה עם הכובע.

Smertonos

New member
זה לא קשה לעשות את זה

אבל התמונה פיצית. לא תוכלי להדפיס את זה, את יודעת....

Ninja

New member
קבלי פאזל לא קשה במיוחד להרכבה. ../images/Emo8.gif

sima1203

New member
זה ממש יפה

איך מגיעים לאפקט הזה של התמונה ושל החריטה הזאת? אם אפשר לקבל הסבר אשמח. אהבתי מאד.

Ninja

New member
Filter -> Textures -> Mosaic Tiles

אפשר לשחק שם עם הפרמטרים כגון גודל אריח, רוחב השקע, ועד כמה הוא מואר

Ninja

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo92.gif אם מוזמנת להציג את עבודותייך בנושא

sima1203

New member
תודה

טל, אני לא כל כך כישרונית ויצירתית, די מתלמדת, למרות גילי המופלג ח- ח-. לא רוצה לעשות לעצמי פדיחות. אני פשוט מנסה ללמוד מאחרים.

Ninja

New member
../images/Emo13.gif אל תעצרי את עצמך. פשוט העלי כל מה שמתחשק

sima1203

New member
מעלה

קוביה שהכנתי בהשראת אחת העבודות בפורום, לא מדויקת,ניסיתי גם את הקוביה ההונגרית יצא לא רע פשוט לא שמרתי.ואתה יודע ?, אתה 10.

Ninja

New member
מצויין. קבלי הערה גיאומטרית קלילה. ../images/Emo22.gif

תודה על המחמאה. שמחתי לסייע.
אבל קודם כל, כל הכבוד שאת משתחררת ומוכנה לקבל משוב מקהל האינטרנט העולמי. אם תירצי שהמודל ידמה יותר למודל הקוביה ההונגרית, יש קצת תיקונים על הדפנות של הקוביה. בדופן העליונה לדוגמא, נסי לגרום לחלקי הקווים החומים, או אדומים בדוגמא, להיות מקבילים לדופן הקוביה. כמו כן, יש לחלק את הדופן העליונה גם הקווי הגובה. כנ"ל לגבי הדופן הימנית. זה יפה שאת מוכנה לנסות. מאחל בהצלחה גם בהמשך.

sofine

New member
תודה רבה רבה לכל העוזרים

וסליחה על ההתייחסות המאוחרת,פשוט לא יצא לי לשבת על המחשב בזמן האחרון :] כיף להעביר את הזמן בפורום שכזה.

למעלה