שלום לכולם.

zappoverde

New member
../images/Emo59.gifשלום לכולם.

רציתי להעלות דיון, או הצעה לדיון. בעקבות אותו נער שלקח את כדור"חגיגת" שהוא חוקי לחלוטין!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמכר בגלוי בפיצוציות!!!! ובעקבות,כל אותם נערים,ומבוגרים,שלקחו, שאפו,גז מזגנים,אקסטזי,גראס,סוכריות m&m' וכולי. אולי הבעיה היא בחוק הקיים במדינה. אנו רואים,שגיל המשתמשים בסמים,חוקיים ולא חוקיים, יורד."ההרתעה" לא!!!!! עוזרת, המשטרה הרימה ידיים.(זכורה ההתבטאות של מפכל המשטרה, שהמשטרה הרימה ידיים,עם מעשני הגראס) וכולם מעשנים. אולי צריך להפוך סמים מסויימים לחוקיים, כמו בהולנד!! קופישופס ימכרו את החומר,מגיל 18 נניח, במקביל,יחולקו מחטים נקיות,לכל נרקומן,עם אישור רופא כמובן. סוחר סמים שיתפס,מוכר סמים בקרן הרחוב,אם זה גראס, אקסטה,או m&m ולו הכמות הקטנה ביותר,יוחרם רכושו, מייד,ואף אולי יש מקום להטיל עונש מוות. התיירות תתפתח,הסמים יצאו מהרחוב. כמות הסמים,הנמכרים תרד.בצורה דרסטית. בהולנד זה עובד!!! בואו לא ניתמם, הישראלים נוסעים להולנד לא בשביל לראות את "משמר הלילה" או בית אנה פרנק. ויתרה מזאת.הולנד הוכיחה את עצמה. שיעור הנרקומנים שם,הוא הנמוך בכל ארופה!!!!!!! אז אולי יש לנו ממי ללמוד. אפילו שאנו "אור לגויים: מה דעתכם???

zoro3

New member
תיקון קטן...

החגיגת הוא חוקי כמו שהצהירו עליו אבל בין מה שמצהירים שיש בו לבין מה שיש בו זה ההבדל לאחר בדיקה שעשו בקניית חגיגת בפיצוציות נמצאו חומרים המוכרים כסם ומסיבה זו התאשפז אותו נער בבית החולים. באשר לדעתנו או לדעתי האישית בתור מכור נקי סם=מוות אם הוא חוקי או לא

i s o T o p

New member
קצת ישן אבל שווה הקפצה(תגובה שלי)

אני אולי צעיר אבל בבית הספר שלי יש תוכנית מניעה מסמים והביאו לנו לדבר עם מכור-נקי ועם שדרך רדיו שחכתי את השם ד"ר משהו, שהיה קצין בצבא, בחור לעניין. אם הממשלה בעצם נותנת לגיטימציה לסמים אין מנוס מאנשים להמשיך לסמים קלים, הפתרון הוא לא לתת לגיטמציה לסמים בדיוק ההפך, לפתח תוכניות מניעה בתיכונים כי אם אתה מביא מכור נקי אתה נדהם איך התלמידים מקשיבים, אני ישמח אם מכור-נקי נוסף יגיב פה, ואם אתם מוכנים/עושים הרצאות.

למעלה