אלקטרו רבותי!!

Adir Malka

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo198.gif אלקטרו רבותי!! ../images/Emo198.gif../images/Emo133.gif

הבהרה: מסודר לפי הABC (לא לפי חוזק השיר...) טוב ממילא אתם הולכים להוריד הכל, אז מזה משנה... A & M - Say What You Want (Balearic House Mix) אאליפותתתת!!! ווקאל חמוד לאללה גם!!! Alex Kunnari - Lifter (JS16 Remix) הרמייייקקקקסססס החזזזזקקק ללהיט!! Axwell And Ingrosso - Its True (Dabruck Dnd Klein Mix) סבבישן...!! Basshunter - Now Your Gone (Fonzerelli Mix) פונז' ברמיקס חמוד לרוצה בנות השוודי... Coin - Still Remember (Michael Mind Remix) אלקטרו נחמדד... Denis The Menace & Big World - Fired Up (Original Mix) איזה שווה זה!! בייחוד ההתחלה שלו... תשמעו בעצמם!! Dennis Christopher Ft. Rocq-E - Music Is My Life (Simmons & Christopher Remix) רמיקס יפה ! ! Eric Prydz - Sweet Genesis חזק ביותרר!! רמיקס ללהיט של Eurythmics מה-80!! Golden Brothers - The Rythm Of The Night (Dj Mai Remix 2007) זה עושה שמח באחריות!!! Houston Project Feat Shirley - Think About The Way פצצה... !! אגב זה של הרכב ישראלי!! Kid Dub - Future Shock (John Acquaviva Remix) הרבה זמן לא שמעתי אלקטרו רשע כזה!!! אחד הרשעים!!! Syke N' SugarStarr Ft. Bonny Ferrer - Toda Minha Vida (Maurizio Gubellini Remix) Maurizio Is Here To Stay!!!! מי יתן שיביא לנו השנה להיטים כמו שהפציץ ב2006!! Thomas Gold - Somethings Gotta Give (Chriss Ortega Remix) כמובן שאורטגה לא מתקרב לרמיקס של Dennis Christopher לשיר, אבל גם זה יפה ברמות!! Tony Di Bart - The Real Thing 2007 (The Wideboys Club Mix) אהבתי את הווקאל יותר מהקצב..!! ווקאל יפה!! White Groove - Pianosonic (Maurizio Gubellini Remix) נאה.... XxXxXxXxXxXxXXxXxXxXxXxXxXXxXxXxXxXxXxXXxXxXxXxXxXxXXxXxXxXxXxXxXXxXxXxXxXxXxX ff-fcFebBa XxXxXxXxXxXxXXxXxXxXxXxXxXXxXxXxXxXxXxXXxXxXxXxXxXxXXxXxXxXxXxXxXXxXxXxXxXxXxX שנה אזרחית טובה שתהיה!!!

SpinMan

New member
אני ראשון!!!!

אדיר...................... אתה פשוט אדיר
תודה........ =)

dj ronix

New member
הפינוקים שלך לא מספיקים לשגע אותי!!!

אתה פשוט יודע לפנק איזה כיף....... תודה אחי!!!

אדיירר........יוווווווווווו מאיפה לתחחיילל ??

חחחחח בעלי הבית השתגעו אהה..? קודם שלומי..עכשיו אתה!! מוורדייהה !! אבל המלצה שלי - פעם הבאה תעשה (אם אפשר כמובן) לינק לכל אחד.. נגיד אם יש לי עכשיו כבר 4 מההמלצות, אז חבל שזה סתם יוריד שוב, גם מבחינת הזמן.. תחשוב על זה גיבור... אבל בכללי אחלה המלצוותת..ותמשיךך ככה כמו תמידד לשחק אותתתהה!! תוווודדההה!

zepter

New member
ראשון!!!!

איך אני שונא את אלה שרושמים את זה
בהורדה... תגובה תגיע גם תגיע

SpinMan

New member
נו תגיד תגיד כבר וזהו...

תגיד שאתה שונא אותי וזהו!

zepter

New member
אדירררררררר! אני שונא אותך../images/Emo3.gif

תגובה תגיע רק מחר חח נגמרו ההקצאות

zepter

New member
חס ושלום!

חום ואהבה
סתם רגע של תסכול שנגמרו ההקצאות, וצריך לחכות

Adir Malka

New member
מה הקצאות??????

שלחתי לך לפני שהעלתי לפורום....חחח איזה בן אדם...

zepter

New member
שיטטטטטטט, אני לא מאמין...

אני הבן אדם הכי אידיוט שכולכם מכירים
אני מחכה ומחכה ומחכה... מת להוריד כבר... רק שכחתי דבר אחדדדדדדד
סעממממממממממממממממממממממק הורדתי אתמול, זה על המחשב ושכחתי מזה לגמרייייייי בקיצר, במילה אחת, אני א-ד-י-ו-ט !!

Adir Malka

New member
מעייני......

נגיד יש לך 4 מההמלצוות, אז זה אומר שחסר לך 11 המלצות... ומכאן נובע(חח) שחסר לך את הרוב.. ואז עדיף להוריד את הכל במקום להוריד ביחידים... ובכל מקרה זה כולה 200 מגה, אצלי במחשב זה יורד תוך 20 דקות... עכשיו אם את רוצה רק שיר או 2 מהרשימה אז זה כבר סיפור אחר... תדברי איתי בפרטי ואני ישיג לך לינקים...

אדיררייי.....חחח

במקרה הטוב..אם המחשב יאהב אותי, הוא יוריד לי את זה תוך שעה.. אתה לא מכיר אותו..בעעע תודה על ההמלצות מאמי...

oc8

New member
לא מוריד לי

זה לא נותן לי להוריד - זה אומר שההורדה הוצאה משהו כזה.. כאילו אי אפשר להוריד יותר..

Adir Malka

New member
תנסה יותר מאוחר או מחר...

ידעתי שלא הייתי צריך לחזור לfileflyer הארור הזה...

4LOVERIT

New member
חופשי לא היית צריך...

איזה כיייייייייייייייייייף לי!!! הייתי זקוקה לזה מאווווווווווווווווד!!! אין עליך יה חתיכת תותחון על שכמותך ! מתה עליך, ועל כל ההפצצות שלך יה אדיר אדירון!!! תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה לאב יו :) ו.. שנה אזרחית מעולה שתהיה לך ולכולם!

למעלה