WonderBoY X

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo58.gif../images/Emo65.gif../images/Emo18.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

אנשים איך עבר החופש..??? לי היה מצויין...!!! הייתי במצעד האהבה שיחקו אותה השנה הייתי בהופעה של אינפקציה הייתי בשתי מסיבות ובים....בסרטים...שתיתי נהנתי אחושרמוטה קיצר!!!!! מה איתכם???

WonderBoY X

New member
נו מה אתם כאלה יבשים....

הפורום לא זז בזמן האחרון.... ספרו חוויות....... טשי איפה את שצריכים אותך.!?!?!

יש מישהו שמעריך את ה"הצפות" שלי.

כנראה שאני לא עד כדי כך נוראה כמו שאומרים. יום כיפור היינו אצל מיקי וחגגנו בצורה מוזרה וכיפית. היה ממש כיף!, חגגנו יום הולדת למאיה בבית שלה עם שמפניה איכותית, עשיתי מרתון אבודים עם מור עד הבוקר, יום אחרי זה מור, יוגב ומאיה באו אליי וראינו טרויה ו-13 ומור בכתה בחדר שאין עוד פרק של אבודים, הייתי בפסטיבל פנזטיה ומדע בדיוני עם יבצ'וק שבלעדיו הכל היה אחרת
, ראיתי כוכב נופל
, קיבלתי צו ראשון, הייתי בים ושם היה חרא עד הבוקר שמאיה, מור, יוגב ואני נכנסו למצב כפית של עייפות.

באמת?:|

נו אבל אני חובבת סרטים דביליים סטייל 13...[לפי העלילה הוא נראהלי סרט שאני אוהב]

InfeCtedShesek

New member
../images/Emo42.gifיאלללללה..

זה התחיל ביום כיפור אצל מיקי שהיה דיי מעפן רוב הזמן אבל די מצחיק בקטעים מסויימים, אח"כ סתם לצאת כל ערב החוצה והאמת שהיה די כיף, כי פעם אחת בפארק, פעם בחושחש, פעם בבית של מור, פעם בברקן.. היה סבבה
בנינו סוכה בברקן ואירחנו מיליון אנשים (טוב, לא מיליון, אבל היו כמה) ובאנו כמעט כל יום. אחר כך ישבנו סתם ברחובות והזמנו אפילו פיצה פעם אחת, וקרה הדבר הכי אריאלניקי בעולם: אני: "שלום, אני רוצה להזמין פיצה משפחתית." איש הפיצה: "סבבה.. זה 52. לאן?" אני: "לצומת שבין אבנר, צה"ל והנגב" איש הפיצה: "אה, לספסל שם?"
וזה ממשיך.. איש הפיצה: "אין בעיה.. מה השם שלך?" אני: "הגר." איש הפיצה: "אהההה נצררררר מה המצב" זה פשוט הכי אריאלניקי בעולם! נסעתי עם מיקי, מור ולי לת"א והיה מצחיק 'חושילינג..שם באמת היו מיליון אנשים והיה קצת צפוף אבל זה כל היופי (?) אתמול גם נסענו לים בלילה והיה כיף בדרך לשם ובדרך הביתה וגם בקצת סיבובים שעשינו בת"א (על החוף עצמו לא היה כ"כ כיף). החופש עוד לא נגמר (רק ביום ראשון), מקווה שהוא יסתיים טוב.

היה גם עם מור משהו מצחיק.

גם את היית שמור מתקשרת להזמין פיצה אז היא עושה "שלום אני רוצה להזמין פיצה" השליח: "לאן?" מור: "לפארק" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפני כמה ימים גם התקשרנו להזמין פיצה "שלום, אנחנו רוצים להזמין פיצה חצי זיתים ובלוגרית, חצי רגיל" שליח: "רגע מה? לא הבנתי" אנחנו: "פולינה????? זאת את?? מה המצב??????????"

Z A M i

New member
הממ..

יום כיפור היה משעמם אחושלנג. שאר החופש היה נסיעות בכל הארץ בערך, משהו טוב. הייתי בבאר טוביה, כפר עוזיהו, ראשל"צ(יותר מדי פעמים), ת"א(שמשם נסענו למקומות), נתניה,בית יצחק, ועוד כמה מקומות בדרך. חח היה משהו טוב. בדרך היו יותר מדי הומולסבים, אבל בקטנה..
והספקתי להרוויח 400 שקל+ שיפטרו אותי. חחח.. היה בן זונה קיצר, אין לי כוח לפרט על כל דבר.
יום טוב.

למעלה