הם חושבים שהם בשואה

../images/Emo59.gif../images/Emo70.gifהם חושבים שהם בשואה../images/Emo70.gif

אני נגד ההיתנקותאבל לשים תלאי!!!! 6,000,000 יהודים מתו בשואה ואתם עושים מיזה סמל?! הם נותנים לכם בית בתמורת הבית שהוחלף! ועוד איזה בתים: (חוץ מהקרונים, קרווילות)קומפלס מגורים יוקרתים באשקלום מול הים עם ברכה! ווילות על הים! בשואה שמו אותם ב"ווילה" מטר על מטר" עם גדר "נגד פריצות" (החוצה) ואם שומרים שעל כל פורץ או "ברחן) יורים! אני אשכנזי ואני יודע מזה ה"שואה" וזה הערבים ששולחים קאסמים! הם חושבים כיאילו אנחנו חייבים להם משהוא! וחילים מישתמשים נגדכם באלימות כיזו פקודה! חייל לא יסרב פקודה! כי יכולים להכות אותו או לשים אותו בכלא!!! אז קחו את עצמכם בידים!!!

Scarlight

New member
כמובן שאני נגד השימוש בשואה

אבל לידיעתך, 80 משפחות ישנו אתמול באוטו כי הממשלה המאורגנת שלנו לא סידרה להם מקום להניח בו את הראש על הכר! אם לזה אתה קורא ווילה עם בריכה, כדאי שתבדוק את עצמך.

noamjen

New member
מה אתם מצפים?

שתחסמו כבישים, תתנקלו לחיילים, תסרבו להתפנות עד שמפנים אתכם בכוח ואז תבקו שאין לכם סידור? משפחות שפנו למנהלת סל"ע קיבלו דיור. משפחות שהחליטו לחכות- שישאו בתוצאות!

Scarlight

New member
האנשים שישנו באוטו

לא התפנו בכוח, הם התפנו מרצון. מה עכשיו יש לך להגיד?

noamjen

New member
הם התפנו מרצון, יום אחרי

שפקע האולטימטים כלפי כל מי שמוכן להתפנות מרצון. מבחינתי כל מי שיוצא ללא אלימות כרגע הוא לא מתפנה מרצון. אם הוא היה מתפנה מרצון הוא כבר היה יוצא.

אם תמשיך להטמין את הראש בחול

אולי באמת נגיע לשואה. החורבן של גוש קטיף היה רק השלב השני בתכנית השלבים שהעולם מכין להשמדת מדינת ישראל והעם היהודי. השלב הראשון היה הקמת רשות הטרור הפלסטינית. השלבים הבאים: א. יהודה, שומרון , ורמת הגולן יחזרו לשלטון ערבי. ב. יוקם מדינת טרור ערבית ביש"ע עם גיבוי של כוחות זרים למנוע מישראל להגן על עצמה. ג. ישראל תצטרך לקבל את כל פליטי 1948-49. ד. האזורים הערבים בתוך ישראל הקטנה יסופחו למדינה הפלסטינית. ה. אחרי שישראל תסוג לגבולות שאי אפשר להגן עליה תהיה התקפה משולבת של כל צבאות ערב כולל מצרים וירדן ומדינות מוסלמיות אחרות כמו איראן. זה התכנית שמדברים עליה מדינות העולם בפורומים סגורים.

ואתה היית שם שהם דיברו על זה?

העוגיות שהיו להם בשולחן בזמן ההחלטות הללו היו בטעם ווניל או שוקולד?

למעלה