../images/Emo59.gifעל השירים../images/Emo59.gif
2Bfree שיר שלדעתי יש לו משמעות כשהוא מופיע בתחילת האלבום. טומי שרה על זה שהיא כבר לא ילדה קטנה שכל היום בוכה בחדר שלה ושהיא כבר חזקה ואם מישהו ינסה לפגוע בה אז לא רק שזה לא יזיז לה, היא גם תחזיר! היא כבר לא פברוארי החמודה והתמימה, היא הבנאלי הקשוחה! השיר מתחיל עם גיטרות כבדות ותיפוף קל, הבתים לא ממש מהירים אבל גם לא ממש איטיים, והם מלאי כוח ובפזמון הכל מתפרץ החוצה והמוזיקה מתגברת. שיר שאני מאוד מאוד אוהב. Ready? עוד שיר שאני ממש אוהב של טומי. הוא מתחיל ישר עם גיטרות ותופים מהירים וממשיך כך גם לבתים ולפזמון. בשיר הזה טומי שרה על זה שהיא כיביכול לא רוצה להיות יותר בודדה והיא רוצה שתהיה לה מן כזאת בסט פרינד שתוכל לעשות איתה דברים כיפים ביחד ולספר לה על מה שמציק לה או משהו כזה. השיר קיצבי ושמח. Wait 'Till I Can Dream הסינגל הראשון של טומי הבנלי. השיר נפתח עם סולו קצר של גיטרה חשמלית ואז הקצב מתגבר. השיר ממש נחמד ויש לו קצב טוב אבל לא יותר מזה לדעתי. Fell In Love With You עוד שיר שאני אוהב מאוד. השיר מספר על אהבה נכזבת. טומי כביכול התאהבה במישהו אבל היא גילתה שאהבה שלהם היא לא אמיתית. השיר מתחיל רגוע אבל אחרי הפזמון הראשון הקצב מתגבר לאט לאט. שיר חמוד. ♥Wanna Be Your Idol♥ שיר נחמד מאוד. אבל לדעתי הלחן די... "מבולגן" כזה..הפזמון ממש נחמד אבל לא אהבתי את הבתים. +Gothic Pink+ השיר הכי "אפל" באלבום. "Hello, welcome to my dark side” זאת השורה הראשונה בשיר. טומי בשיר הזה רוצה שיבואו "להתארח" בצד האפל שלה ולחגוג איתה שם, אבל זה בגלל שהיא מפחדת להיות שם לבד. הבתים כאן שקטים ורגועים אבל הפזמון קצבי וממש מגניב. שיר נחמד מאוד. Swear בשיר הזה טומי די בדיכאון, היא שרה על כמה שלא טוב לה נפשית, היא רואה דברים בראש שלה ובקיצור היא מרגישה חרא עם עצמה, או שהיא בהשפעה של סמים. ^^' השיר די נחמד, יש לו קצב טוב והלחן של הפזמון ממש מגניב. אהבתי + Lost My Pieces ההתחלה של השיר הזה טיפה משעממת, אבל ממש אהבתי את ההמשך. הפזמון ממש יפה. טומי שרה על אנשים שבגדו בה ועזבו ללא התרעה מוקדמת (או משהו כזה.) ובלי להפרד. Gimme All Of Your Love!! השיר שלדעתי הכי טוב באלבום ומבין האהובים עליי של טומי. השיר זורם, מהיר וקצבי מאוד. בבתים טומי שרה במהירות כזאת, כמו ראפ כזה, אבל זה לא, מגניב ביותר. הפזמון מלא עוצמה והקצב מתחלף והלחן משתנה וזה ממש מגניב לדעתי. טומי זועקת לאהבה בשיר הזה ורוצה שהאהוב שלה ישאר קרוב אליה תמיד. בין השירים היותר טובים של טומי לדעתי. אני שומע אותו כבר המון זמן ולא נמאס לי ממנו לרגע. LCDD שיר חביב מאוד. ההתחלה מאוד מזכירה לי את ההתחלה של Ready?. השיר קצבי ושמח מאוד. אבל הוא לא עושה לי את זה כמו שירים אחרים באלבום. Hey My Friend שיר נחמד מאוד, הוא די רגוע ואיטי יחסית לרוב השירים באלבום. אני חיבבתי + את השיר הזה. והוא גם טוב מאוד לסגירת האלבום כי הוא משאיר חשק לעוד טומי אבל מין תחושה של סיפוק. D: