אהההההההההההההההההה

PiKolulo

New member
../images/Emo6.gifאהההההההההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יו וונט בליב איט!! אההההה אני בקושי נושמת! אוקיי תקשיבו...(אהההההה!!!!) אבא שלי דיבר עם איזה וטרינר אחד והוטרינר הזה אמר שיכול להיות שהוא יכול למצוא לי סוס לאמץ, סוס פגוע - שעבר הזנחה, השפלה, התעללות וכדומה ואבא שלי הסכים!! הוא אמר שהוא מוכן לשלם את הפנסיון!!!!!!!!! אההההההההה אני מאושררררררררתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אוהפפפפת כל כך את כולכםםםםם!!!

Y GIRL

New member
ווווואי......שיהיה בכייף!

תהני! הסוסים האלו הם בסוף הסוסים הכי טובים - מכל הבחינות... זה אחד הדברים הכי ובים שהאדם יכול לעשות למען הסוס!!! בהצלחה....אל תשכחי לנשום מרוב התרגשות!!!

ואוווי איזה כיף לך!!!!!

לנו בדיוק הגיעה סוסה לבנה מקסימה מסכנה שגם כן עברה התעללות מאיפה שהו.. היא בועטת ונושכת אבל היא ממש חומד.. וגם הזבנ שלה זוועתי וזה אבל היא בטיפול
תהני חמודה!

../images/Emo29.gifפיצפוצ....

מתי הביאו אותה???? איך קוראים לה (אם בכלל...
) אני בסוף אבוא חווה ביום שישי לרכב עם אילתוש!!!!!!! אני מקווה שאני אבריא עד אז....

יוווו אני מזה מאושרת בשבילך!!!!

עם זה סוס פגוע שעבר הזנחה התעללות וכו', ועם תתנהגי אליו יפה- הוא ימות עלייך!!!!! הוא בעמת יאהב אותך!!!!!!!
!

ואייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo151.gif

איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי עלי....
.... לאאאאא סתם בצחוק!
תהני חמודה!!!!!!!!!!!!

Vintage Queen

New member
יוווווווו אני כל כך שמחה בישבילך!!!

מזל טוב!!! הרבה הצלחה איתו איפה הוא יוחזק?

PiKolulo

New member
תודה רבעעעעע

אררר : ) אממ....בבית אני לא אוכל להחזיק אותו..כאילו יש מקום ותוך שבוע אני יכולה לבנות אורווה אבל אין לי זמן בוקר וערב להאכיל כאב ראש של וטרינר שבהתחלה יגיע לעיתים קרובות, לכן אחזיק אותו בחווה ואשלם פנסיון! : )

Vintage Queen

New member
אבל יש לך מושג איזה חווה?!

כבר ראית תסוס?! אם לא אז מתי תיראי אותו פעם ראשונה?!

PiKolulo

New member
כמובן

בחווה בה אני רוכבת -חוות נטלי-ווסטרן. ולא ראיתי את הסוס, למעשה הוא עדיין לא קיים, הוטרינר אליו פניתי מתעסק בחיפושים אחריו. לרוב אנשים מסתירים את הסוסים הללו.

לפני יומיים שלושה הראו בטלוויזיה

אני לא זוכרת באיזשה ערוץ ואיזה שעה.. אבל הראו שם 2 סוסים שהיו שייכים לאיזה איש אחד והסוסים פשוט נראו זוועההה אני הייתי בשוק!!!!! הם היו מה זה רזיייייייים ומה זה מסכניייים ראו על הפנים שלהם שהם ממש סובלים.. מזל שלקחו אותם מהם..

איזה כיף לך!!! ../images/Emo6.gif

תהני לך עם הסוס! תטפלי בו הכי טוב שאת יכולה... זה מגיע לו!

§ol the kingo

New member
דרור..

יואו דרור את יודעת שזה רעיון מעולה.... אתה יכול לראות תוצאות הרבה יותר בקלות... וגם אתה לא משלם עליו.. שעם כל הכבוד זה יתרון גדול מאוד... וגם זו הרגשה אחרת אתה מרגיש שעשית משהו למען הסוס..

למעלה