או-מי-גוד!!!! יש לי זימון לביטאון חיל אוויר ביום ראשון עכשיו צלצלו אלי או-מי-גוד!
ס סיונתו New member 27/12/04 #1 ../images/Emo6.gifאו-מי-גוד!!!! יש לי זימון לביטאון חיל אוויר ביום ראשון עכשיו צלצלו אלי או-מי-גוד!
ס סיונתו New member 27/12/04 #3 תודה ../images/Emo13.gif וואי אני בנאדם מזה מאושר..... אני הולכת בסוף לזימונים וזה לפני כל החברות שלי!!!! ואני החידה שבכיתי שאני לא אתם לא יודעים (או שאולי בעצם אתם כן!) כמה שאני מאושרת
תודה ../images/Emo13.gif וואי אני בנאדם מזה מאושר..... אני הולכת בסוף לזימונים וזה לפני כל החברות שלי!!!! ואני החידה שבכיתי שאני לא אתם לא יודעים (או שאולי בעצם אתם כן!) כמה שאני מאושרת
י יוני כמו החודש14 New member 27/12/04 #4 מ-ז-ל ט-וב בובה../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif את רואה שאפשר איזה יופי אני ממש שמחה בשבילך תאמיני לי שאני מכירה את תחושת האושר הזה שאת נמצאת בה כרגע..
מ-ז-ל ט-וב בובה../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif את רואה שאפשר איזה יופי אני ממש שמחה בשבילך תאמיני לי שאני מכירה את תחושת האושר הזה שאת נמצאת בה כרגע..