איזה בושות...

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif איזה בושות...

אז אני יושב עם חבר שלי ומראה לו איך עובד הפורום........ והוא כותב הודעה מטופשת לגמריי עם שגיאות כתיב. ואני מוחק אותה. ואז אני מגלה שההודעה שאני כתבתי בעצמי מופיעה בכלל בשם אחר.... אז הבהרה: יש לנו משתתף חדש בפורום ששמו Illye והוא חבר שלי.. וברוך הבא...מותק´לה
ואם יהיה עוד בלבול אז SORRY... ועכשיו להודעה שכתבתי ומחקתי לעצמי: הבנתי כבר לחלוטין איך עובד כלי הסקרים אחרי שעשיתי עליו כמה ניסויים... ועכשיו אני מבין איך הוא עובד. אז לסקר הרשמי הראשון של הפורום: איפה אתה אוהב לבלות?

MARMELAD

New member
מה...? לא נכון.. תבדוק שוב...

כנראה שבזמן שעידכנתי את הסקר הוא הוא לא הופיע בעמוד הפורום.... הנה, אתה רואה, למדנו עוד משהו. אם אין קישור לסקר - כנראה שבדיוק באותה שנייה מרמלד שם סקר חדש. אחחחח, נפלאות הטכנולוגיה!

OK, הוא שם... ../images/Emo120.gif

והוא נראה מעולה אגב. אבל יש בו בעיה קטנה שתפריע - אני חושב - לכמה מחברי הפורום, בבואם לכתוב את מקום הבילוי המועדף עליהם...

בו נעשה... ../images/Emo120.gif

טיול במנהרת הזמן... אנחנו חוזרים אחורה בזמן. יום. יומיים. שבוע שלם. חזרנו שבוע שלם אחורה. אנחנו ביום חמישי שלפני שבוע... איפה אנחנו נמצאים יחד עם חצי מחברי הפורום?!

יוווווו!!! ../images/Emo120.gif ../images/Emo120.gif

איזה מעצבן זה!!! זו הודעה שניסיתי לשלוח, הגיע ל un-available, לא הופיע בפורום, וכשראיתי שענית, אז מן הסתם לא שלחתי שוב. והנה פתאום...

MARMELAD

New member
לפני שאתם מתחילים להגזים

שלושה חברי פורום זה עוד לא חצי

נכון, ../images/Emo120.gif

אבל אני סופר שבעה שהיו שם איתי (ויש הרבה שלא יוצאים/לא בארץ)

DJNYC

New member
מרמלד...

אולי תעשה את הסקרים קצת יותר כללים כמו.. * בר * דיסקוטק * סאונה וכו´... לארהבים מביננו

MARMELAD

New member
אתה צודק כמובן

ומהפעם הבאה אני מבטיח לזכור את זה...... ובינתיים אתה מוזמן לבחור מקום בילוי מהעבר
גיא

למעלה