אם לדוד שלי מותר,למה לי אסור?

../images/Emo6.gif אם לדוד שלי מותר,למה לי אסור?

נאמנאמ... גם אני רוצה לכתוב פה הודעה... וסתם להראות נוכחות... שגם אני מסתובבת פה מידי פעם...למרות שאינני יודעת הונגרית... באהבה...
הבת של גלי,הנכדה של ביטי,האחיינית של הברון והמשהו של דרדרית...

vera2

New member
אנחנו מאמצים אותך בחום מתוקה../images/Emo24.gif

ראשית בזכות עצמך. ולהיות נצר לשושלת BT1 זאת זכות גדולה עם הרבה ערכים ידע וחוש הומור מיוחד. מקוה להנות מרעננותך גם בהזדמנויות אחרות לא רק כגימיק.

אז זהו...

שחוש הומור, אין לי... ידע?יש...אבל קטן מאוד יחסית לידע של גלי וBT...(מה?מי חנפנית פה?אני?מה פתאום?!) אני פה רק בשביל לוודא שלא "מרכלים" עלי...
וגם בשביל הידע...תמיד כיף ללמוד דברים חדשים... הפורום הזה נחמד..ויש פה אווירה נהדרת... מקווה להשאר(ולזכור את הסיסמא...)
שיר

ברק 188

New member
../images/Emo13.gif ברוכה הבאה בת גלי

אכן אוסף נדיר יש לנו פה שלושה דורות לבית מלכות B T יהי.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifמצטרפת לברכות|בלון../images/Emo39.gif

וכן ירבו עוד כמה לאוסף! ממשפחה כזאת מקסימה, כל המרבה, הרי זה משובח!

דרדרית

New member
גמני מהמברכות את המצטרפת לאוסף

ברוכה הבאה הבת הכי נהדרת ומקסימה שיש לגלי והנכדה הכי נהדרת והמקסימה שיש לBT בואי, שבי, תכף יביאו הנה עוגת גבינה טעימה או לפחות שוקו.

ju100

New member
ברוכה הבאה..נצר לבית ביטי'ס..../images/Emo41.gif

ממש התהוות של פורום מישפחתי..בכל מיקרה למשפחה הזאת משפחת הפורום את יותר מברוכה הבאה..לדבר הונגרית את לא יודעת ? לא נורא..אני לא יודעת לקרוא ולכתוב..(הונגרית) ועדיין אני נקראת "טהורת גזע".. משהו במיוחד בשבילך:
לא יודעת אם את אוהבת..אני מאוד אוהבת פיות,מלאכים...

לju100 ולרחל...

תודה רבה... שתי התמונות מהממות... אני אוהבת גם פיות וגם כבשים...קלעתן לטעם...
אני חושבת שיום יבוא והמשפחה שלי תשתלט על תפוז...אני אומרת לכם,היום הזה יותר קרוב ממה שחשבתם...*חיוך זדוני*
בברכת מההה מההה(הכבשה עשתה לי חשק...זה הכי קרוב שמצאתי לכבשה...נצטרך להסתפק...--->
) שיר

ju100

New member
ואללה שיר...את ../images/Emo41.gif

יודעת?..את הכותבת החונגריה הצעירה ביותר..כלומר הורדת את ממוצע הגיל! והחתימה שלך?..."פאקצה"..מאיפה את מכירה את זה?

כמתבגרת ממוצעת אני יודעת

על כל ה"סלנג" שמסתובב ברחבי ישראל.... ו... יאי...אני הכי צעירה כאן? איזה כיף...

ju100

New member
פאקצה..אני קוראת...../images/Emo41.gif

לנכדה הקטנה שלי...פאקצה/פאקצי... לא כל כך שמעתי את הכינוי הזה..והפתעת אותי..

ju100

New member
מתאים...כן ..../images/Emo41.gif

האמת שהארת את עיני.ואוזני..לא ידעתי את המשמעות האמיתית.. זה שהיא קטנה זה כן(4)..זה שהיא צעקנית?...אמממ..רק אם לא מקבלת את מבוקשה..פרחה?...עדיין לא ועם נתונים מישפחתיים גם להשאר עם הלא הזה...

דרדרית

New member
על "חוות הברון" שמעתי אבל על

אחיינית הברון? מעדיפה אותך בתור הבת של.... או הנכדה של... או סתם בתור מה שאת שוב- ברוכה הבאה
ו- ד"ש לאמאל'ה. טוב?

B T1

New member
|חיבוקברוכה הבאה, נכדתי החמודה.../images/Emo140.gif

ממש כיף לקרוא אותך. (ממתי את כותבת?) יש לך חוש הומור נדיר שמשתקף בכל משפט. את לא זקוקה לזכות אבות, את משו, משו בזכות עצמך.

למעלה