אני בבית!

טאניוש

New member
../images/Emo6.gif אני בבית!

שוחררתי לשמירה בבית. נכון להיום אין ירידת מים
. קיבלתי הורעות לשמור בקפידה עד שבוע 32 (כי אז הילד כבר מספיק גדול). לאור כל הוירוסים שהסתובבים לי בגוף הוחלט על קייסרי אלקטיבי-נשאר רק למשוך עד הרגע הזה כמה שאפשר... אכן לא נראה קלאב פוט ברגל שמאל, משהו מוזר מאד כי ראו דו-צדדי מאז שבוע 15, אבל זה מה שיש נכון להיום. כנראה נדע כשיוולד. אבל התלהבתי
. עידית, אתקשר יותר מאוחר. ניסיתי בבוקר אבל לא הייתם. בנתיים-תודה ענק על הביקורים והספרים (עוד לא סיימתי לקרוא אז אחזיר אחר כך
) ונשיקה לאושרי המתוק. איזה כיף בבית...

רחליקה1

New member
איזה בשורות נהדרות!!!!

חמסה חמסה חמסה שום פפריקה פלפל לבן שמן זית וחומוס. נא לא לזוז בשום פנים ואופן מהמיטה, הקטנטן צריך להמשיך להתבשל... שמחה מאד לשמוע שאת בבית. עוד מעט, עוד מעט, קצת סבלנות. שולחת לך חיבוקים ונישוקים רבים (גם ממתן שמריירת לי על כל הפרצוף...) מקווים שתמשכי עד 33 לפחות. אוהבים מאד ומחזיקים אצבעות.. רחלי ומתן בעלת ה- 4 שיניים!!!

בלי עין הרע

חמסה חמסה חמסה שימשיך ככה. תסגרי חזק רגליים ואל תתני לו או למים לצאת... ואולי אפילו בלי ק"פ - מה טוב. אם את יודעת שאת הולכת לניתוח, אז מנסיון אישי- תקני "תחתוני סבתא" גדולים שמכסים את כל הבטן. הם נוחים ולא לוחצים על התפרים. בנוסף - שמן לוונדר טהור - מאד עוזר לאיחוי טוב ונותן הרגשה נעימה יותר באיזור התפרים. וכדאי לקבוע עם משהו שיגיע לעזור לך להתקלח לאחר שיורידו אותך מהמיטה. המקלחת הזו ממש מרעננת. לא לוותר עליה. אם ניסחפתי קצת זה רק ממקום טוב... אני לא ידעתי שאלך לניתוח וראיתי את ההבדל של "לפני" ו"אחרי".
אורנית

היי טאניוש

מאוד שמחה שאת כבר בבית. המשיכי לשמור על ילדך המקסים. מחזיקה לך אצבעות... תרגישי טוב.

חמסה חמסה

הלוואי וימשיך כך, תשמרי על עצמך מאוד וגם אני עשיתי ניתוח קיסרי ואומנם זה לא נעים ודי צפוי מראש, עדיין זו לידה עם כל האושר שבה. בהצלחה

כה משמח ../images/Emo39.gif

עכשיו את יכולה להתעדכן בהודעות שעוד לא הספקתי להביא לך. יש לך כל כך הרבה חברים שהחזיקו כל כך הרבה אצבעות, לא פלא שהתינוק מחכה. ושימשיך לחכות. תאכלי טוב. נדבר
אני

טאניוש

New member
אני מקווה שזה עוד רחוק ../images/Emo8.gif

למרות שלילד שלי כנראה תוכניות משלו... לדעתי הניתוח מבצע הרופא שנמצא באותו יום. בגדול אני מכירה כבר את כל הרופאים של צערי צדק לצערי (גם הם מכירים אותי) ויש שם צוות מעולה. בכל אופן אם זה אפשרי ננסה לקבוע ניתוח ליום שבו נמצאת הרופאה שלי. שוב, הלוואי והכל יהיה במועד מתוכנן. מחר אני סוגרת 28 מלא
.

למעלה