אני רואה היום את מוניקה

Just Adi

New member
../images/Emo6.gifאני רואה היום את מוניקה../images/Emo6.gif ../images/Emo80.gif

יווווווו איך אני מאושרת!!!!!!! היום אני רואה את מוניקה! מחר שייגעצ! עוד שבוע הדג נחש! איזה פצצות!!! ויש די הרבה מהשיכבה שלי שבאים היום להופעה וכל מי שהולך בא להודיע לי כאילו אני אחראית או משו כזה :) הם פשוט יודעים שאני מעריצה שלהם אז הם מרגישים צורך נורא מוזר לספר לי את זה /: אניוואי!!!! אני כל כך שמחה שיש בארבי בכפר סבא!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לכם יום טוב!!! לי יהיה!!!! שבועות שמח! אה כן, מי עוד בא היום?

Just Adi

New member
אה ועוד משו... ../images/Emo80.gif

אני מתרגשת כמו בהופעה הראשונה שלהם :) פסיכית שכמוני

תהני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

ואל תשכחי לספר לנו איך היה
ואם את יכולה.., תצלמי..
תהני!!!

אממ..רציתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רציתי לבוא היום אבל זה לא מסתדר לי.. אבל שבוע הבא אני באה להופעה של הדג נחש!!!!!!!!!!!!!!!! מקווה שניפגש
יהיה סבבההה כלל כךךךך!!! באמת טוב שיש בארבי בכפר סבא.. ד"א את גרה בכפ"ס?

Just Adi

New member
2 דברים... ../images/Emo80.gif

1. סי סי אני גרה בכפר סבא, אחלה עיר! 2. הדג נחש רולז!!! אבל לא כמו מוניקה :)

וואלה..../images/Emo13.gif

גם אני גרה בכפר סבא... מה זה אחלה עיר?!?!?!?!! העיר הכיי שווה בארץץץץ...חח לא סתם קצת הגזמתי אבל באמת הם נראים אולי קצת עניים העירייה הזאת אבל יש להם פוללל כסף יום העצמאות אלף זיקוקים ממש שוווהה..מביאים את סאבלימינל..לא שאני אוהבת אותו או משהו אבל בכל זאת...בחינם...והבארבי השווה הזההההה..יאאוווו.. חח הקיצר בת כמה את? יענטו איזה כיתה?

גם אני בח'../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

גם בת 13 וחצי
מאאאגניב.. באיזה חטיבה את

כלא בר לב?!?!?!

כלא שרתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח.. את מכירה את.. מור קאשני? מור חני? בר כהן? שרון קרצמן? אופיר נברה? אממ ולא זוכרת מי עוד אבל יש עוד..

Just Adi

New member
מכירה את כל מי שאמרת ../images/Emo80.gif

נברוווש (אופיר) הוא ידיד שלייי וקרצמן איתי בכיתה ובר כהן חברה שלי ושתי המור איתי במתמטיקה :) איך קוראים לך? מכירה את רוני? את לימור?

למעלה