אתם לא מאמינים מה קרה לי היום

../images/Emo6.gifאתם לא מאמינים מה קרה לי היום../images/Emo6.gif

אני כזה שעת אפס ג"ג המורה נותנת עבודת כיתה כולם שותקים כמו טטלה ועושים תעבודה ואני צריכה קצת רעש בשביל להתרכז אז אני מתחילה לזמזם את "אחר כך"...ואני מחתילה עם המנגינה ולשיר ככה שאף אחד לא ישמע ואז ממש נכנסתי לזה ובלי לשים לב בקטע שהוא צועק אז גם אני צעקתי "יה יה יה יה יהההההה" וכולם נופלים מצחוק משתינים במכנסיים...בע....

רותמיקה

New member
ניצלו"ש ../images/Emo32.gif

היי
אני לא יודעת אם שמתם |לב או לא אבל לא הייתי כבר המון זמן בפורום(ובכלל במחשב...) אז היי כולם... קראתי את כל ההודעות שהשאירו בזמן שלא הייתי ואם יש עוד משהו לעדכן אז תגידו..

exit_from_here

New member
לא מאמין לך../images/Emo3.gif

לי קרה משהו יותר מפדח למי שמכיר את להקת פונץ´ אז יש להם שיר מעולה "ונדמה שישוב" פעם אחת גמרתי עבודה בחדר אנגלית והלכתי לכיתה שלי והייתי שם לבד והתחלתי לזמזם איך שאני מגיע ל"אהההה אווו אההה" שתי בנות נכנסו ואתם יכולים לתאר לעצמכם מה הם חשבו...פאדיחות יאללה שרשור פאדיחות

leynorush

New member
../images/Emo24.gifאאאיי,ייאאא,ייאאייי

לא נורא... שוכחים..בעצם לא, אבל לא משנה... קורה,קורה.... לי קרו וקורים דברים יותר גרועים מיזה... עם זה מעודד אותך..

space girl

New member
זה מה שקורה שקמים בשעת אפס...../images/Emo4.gif

לי יש שלוש שעות אפס רצופות ....
אבל אני עייפה
מדי כדי לשיר
יאללה , לבטל את כל שעות האפס
מי איתי

לי יש כל יום שעת אפס, כל יום!!!!

מי בכלל שר? האמת פעם אני וחברה שלי שרנו במסדרון כל מיני שירים מפגרים בשיא הכיף (היה לנו שיעור חופשי) ובסוף הסתבר שבכיתה ששרנו לידה היו אנשים ששמעו אותנו שרות כל השיעור והריצו עלינו קטעים עם המורה... כיתה שלמה מהשכבה שלי, זאת באמת פדיחה! (לא כי שמעו אותנו שרות כמו כי יצאנו פריחות בטירוף)

lifes sucks

New member
כן האא..חחחח לינוררררר

"איך אני לא סובלת את הדפים שלה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהמ אהמ המורה בשיעור הסטוריה באה ככה בכיף לחלק דפים..(נו אתם יודעים בהרגשה טובה) פתאום לינור באה ביציאה "איך אני לא סובלת את הדפים שלה" אז המורה מחייכת כזה בעצבים אל לינור "מה אמרת על הדפים שלי לינור?!" חההההההההההההה אמנם זה לא נשמע הכי מצחיק עכשיו...אבל באותו רגע..חחח

אוי וזה מזכיר לי

שפעם חברה שלי הגישה למורה (more לא mora) עבודה על היטלר ופתאום היא נזכרה שהיא שכחה לרשום עליה את השם אז היא הרימה יד וצעקה (בטעות) "היטלרררר" במקום את השם של אותו מורה- באותו יום לא הפסקנו לצחוק

למעלה