בבקשה עזרה....

naamah01

New member
../images/Emo6.gif בבקשה עזרה....

קיבלתי במתנה מכשיר מחבר שלא משתמש בו יותר, לפי הבנתי הוא palmVx v.4.0 מקש כיבוי והדלקה לא פעיל על פי מיטב הבנתי בגלל מכה כהה באיזור הלחיצה ולכן הלחצן לא נכנס פנימה. שאלתי היא , האם מישהו יודע היכן ניתן לתקן ובמחיר סביר (למאחר ולא היה לי פאלם אני מניחה שבמחיר גבוהה אני פשוט יוותר על התענוג..) כמו כן ראיתי מספר תוכנות אשר אמורות להחליף את מקש ההפעלה במקש אחר אך כל ניסיונותי כשלו... אשמח אם מישהו יכול להפנות אותו לתוכנה מתאימה למכשיר שלי. (נ.ב מצאתי תוכנה שמתאימה אך היא מתאימה לגרסת OS 5.0 ומעלה.... )

yoovee

New member
העף מבט בלינק הבא../images/Emo26.gif

http://www.pdastreet.com/forums//showthread.php?t=3090 מתארים שם בדיוק את הבעיה שלך (אפילו אותו דגם) והצעות לפתרון שנעות מפתיחה פיזית של המכשיר (אני אישית הייתי מוותר דווקא) וכלה (2 הפוסטים האחרונים בעמוד) בפתרון תוכנה חינמי שעובד בוודאות על מערכת ההפעלה שלך.

naamah01

New member
שאלה נוספת...

תודה על העזרה.. אך, הורדתי את התוכנה שמכבה את המכשיר והיא עובדת טוב, אך הכפתור כיבוי כנראה לחוץ והמכשיר נדלק 15 שניות לאחר הכיבוי, או בכל נגה קטנה בפאלם (גם הנחה על שולחן) האם יש תוכנה שתנטרל את הלחצן הקבוע ו\ או תעביר את השליטה ללחצן שונה. בתודה נעמה

yoovee

New member
אוקיי, אז במקרה כזה כנראה ש

כן הייתי פותח את המכשיר...
הבעיה היא שכמו שבוודאי הבנת מהשרשור שקישרתי שזה לא כזה פשוט - אוויר חם וכו', וגם אז לא ברור לך כביכול מה תעשי שם (או לתקן את הכפתור אם נראה קל, או לנטרל אותו לחלוטין שלא יפעל בצורה שאת מתארת לעיל - להוציא אותו או משהו...) אני לא מכיר תוכנה שתנטרל אותו, אבל גם אם היתה - לחיצה ממושכת של כפתור זה לא דבר רצוי בכל מקרה - הסוללה תיגמר מהר גם אם כל מה שיש למכשיר לעשות זה "להתעלם" מהקלט, וכשהוא יפעל, זה עלול להפריע ללחיצות על כפתורים אחרים.

naamah01

New member
אחרון ודיי.....

במקרה הזה אני אשאל את השאלה הנדרשת, היכן מתקנים מכשירי פאלם, ברמה טובה ולא מאוד מאוד מאוד יקרה?

AYELET1

New member
ב-VX לא הייתי משקיעה אגורה אחת

בדוק ב-BNC (יוקנעם), הראל (רמת החייל, ת"א), קומפילוט (ת"א)

y_g

New member
לי יש עדיין VX ח ד ש, במוזיאון

הפאלם הקטן שלי, ללא שימוש בכלל, בצבע סגול (מ ד ה י ם) אבל הוא בהחלט בהחלט לא למכירה. יריב

y_g

New member
נעמה, נאמר בהקשר של ההודעה של איילת

ולא כהתרסה או מידע לא רלוונטי בתגובה לשלך. לעניינך, לא הייתי משקיע במכשיר הזה אלא מנסה לקנות מכשיר חדש או משומש, מסדרת ה T (ה 515 הוא הקרוב ביותר לתכונותיו הפיסיקליות והתוכנתיות של ה VX ומחירו המשומש לא עולה על 350 ש"ח היום). יריב

למעלה