../images/Emo6.gifבדיחת היום../images/Emo6.gif
דודו סייב צודקת כל אדם ותפיסתו, תפיסתך ותפיסת זוהרה הן של טרור וסתימת פיות, תפיסתי היא של גילוי ולכן אני מחזיר את ההודעה שמחקתן לפני זמן קצר שוב אני מקווה ש תחזירו את כל הודעותיי שמחקתן דבר ראשון ממש ממש מצטער על העיכוב, פשוט
קשה להתחבר לאינטרנט בלי קו טלפון והייתי מנותק מהעולם'ואח"כ פשוט מאחר והתשובה נדחתה אז דחיתי אותה עוד קצת אבל הנה התשובה!!!
דודו: "אני קוראת בדברייך - בין השיטין - רצון טוב". אז לגבי ברצון הטוב הוא לא היה מרומז ואם תראי אז בכל הודעתי יש איזו שהוא רצון טוב, את יודעת זה מה שמניע אותי. ולגבי הפורום, אני חזרתי איליו ועזבתי את תפוז ברגע שהוברר לי מה שאני קורא לו "המשחק של זוהרה". הרי אני מתנגד לשני פורומים ומאחר וזוהרה החליטה שהיא נשארתבוואלה אז היא לא רק ביטלה את המהלך שתיאמנו בינינו אלה גם "סינדלה" אפשרות לפורום אחר !!! אבל בינתיים אני חייב לומר שהשתנו דברים וה"משחק של זוהרה" הפך להיות אפילו יותר מגעיל וצבוע ממה שהוא היה קודם, וגם את התערבת בו עמוק!!! אז לצערי אני חושב שכרגע מה שצריך לעשות זה להרחיק אותך ואת זוהרה מכל ניהול של פורום או פרוייקט דומה. למה??? אני מאמין שאת כבר מבינה לבד!!! לגבי ה "חבור אלינו שנית בפורום" שכתבת, אני לא מייחס איליו כי כבר כתבת את הצביעות הזו מספר פעמים דומה לפעמים שכתבת איך היית רוצה שאסתלק מהפורום לתפוז. וכמובן שמעשייך ומעשי זוהרה במחיקת הודעותיי במחיקת המשתמש שלי ובנסיון להפעיל עליי אמצעי לחץ רבים. אמנם לא עבדו אבל לפחות הבהירו בצורה חד משמעית עד כמה את צבועה כאשר את מציעה הצעה כזו. דודו כתבת "וויכוח זה אינו מוביל לשום מקום " ו נכון צדרת בינתיים אבל דודו אני מבטיח לך שאם הוא לא יוביל לזה שהפורום הזה יצא מהמצב הלא בריא בו הוא נמצא ב"שליטה אבסולוטית" של ה"חונטה" של זוהרה אז אני ארגיש שאת שלי עשיתי. לדעתי בכל דבר רע יש טוב וכל הסיפור שהתחיל עם זה שזוהרה שיקרה ואיכזבה אותי ברמה האישית ואת משתמשי הפורום, כל אחד מהם (חוץ ממך אולי) ברמה אחרת. הוכיח שפשוט אסור שלעולם יהיה מצב בו השליטה בפורום שאמור לשרת את הקהילה, לפחות את נמי שמעוניין בשירות. תהייה בידיים של מישהוא שלא מייצג את הקהילה!!! ו לכן אני אמשיך לפעול בכיוון עד שיימצא פיתרון לבעייה שזוהרה הביאה לתשומת ליבי!!! דודו כתבת: "זה שלא צעקתי אייי – לא אומר שלא הותקפתי" ו אני חושב שתקפת אנשים סתם, פשוט השתוללת והתנהגת בחוסר הגיון, ותוך כדי רכך פגעת בכל מי שאמד בדרכך. קרי לא הלך בדרכך!!! לאור זאת אני חושב שלעולם לא תוכלי לעמוד בראש פורום, והעובדה שמכולם זוהרה בחרה אותך לעמוד בראש הפורום (ראינו את ה"בחירות" ולכן אני לא צריך להוסיף). היא רק תעודת עניות נוספת לזוהרה ו לא הראשונה שכולנו עדים לה בפומבי ו בכוונה אני לא מזכיר דברים שעליהם זוהרה תוכל לחלוק מאחר ורק אני זוהרה ועוד מספר אנשים יכולים לומר שהם באמת קרו. שאלת: "ומה זה לדעתך :"תינוק שנשבה" ?!?!!? - " וראית בכך התקפה בה אני מעביר "ביקורת על אופייך וכשרך שיקול-הדעת שלך ". אכן הדברים יכולים להתפרש כך אך את שוכחת דבר אחד!!! אני יודע את מה שרק אני וזוהרה ומי שזוהרה סיפרה לו על הסיכום לפני שהיא החליטה להתחיל עם ה"תרגילים שלה" יודעים!!! ו אילו את בדומה ל"תינוק שנשבה" שומעת דברים מפי ומפי זוהרה ו מאמינה לאחד מאיתנו!!! ו לכן בדומה לתינוק שנשבה את טועה!!! השיפוט שלך מוטעה בגלל חוסר האינפורמאציה כפי שהשיפוט של "תינוק שנשבה" מוטעה בגלל חוסר אינפורמאציה!!! ו אין בכוונתי להעליב אותך, או להעליב תינוקות שניכם פשוט לא יודעים את האמת ו לכן אתם מגיעים להחלטות לא נכונות. ועדות לכך היא מתייחסת לסיפורים ולתירוציו ולשקרים של זוהרה בדיוק כפי שאני מתייחס אליהם!!! ו לגבי קביעתך ש בעסקים "אף אילו היתה גמירת הדעת – יכול אדם לחזור בו" דודו מהיכן הוצאת את זה??? זה לגמרי לגמרי לא נכון ו במיד וקיימת אפשרות בעסק לחזור ממנו נקבע ה"מחיר" לכך!!! נניח בעסקה של שכירת דירה, מציאת דיירים חלופיים באותם התנאים לשביעות רצונו של בעל הבית. או אפילו במקרה אישי שלי בו הבטחתי למישהוא להעביר לו סחורה מסויימת ממצרים לאירופה ו כאשר לא קבלתי אישור להוציא אותה ממצרים שאלתי את מזמין הסחורה מה הפיצוי שהוא מעוניין בו ו דרך אגב הפיצוי הזה היה כ"כ גבוה שכבר העדפתי לשחד כמה פקידי מכס מצריים ולקחת סיכון עצום ופשוט להעביר את הסחורה שהייתה מספר כלי רכב לאספנים כ"פסולת מתכת". דודו העסקה הזו נסגרה טלפונית עם אדם שלעולם לא פגשתי!!! לא לפני כן ולא אחרי כן!!! הייתי יכול פשוט להיעלם והוא לא היה יודע מי אני אבל את יודעת בעולם בו אני חי מבטיחים הבטחה ועומדים בה כלשונה!!! טענתי לה את מתנגדת לפיהה זוהרה נקטה בטקטיקה מושכלת נתמכת בעובדות!!! זוהרה עצמה ביום בו הצעתי לה להעביר את הפורום לתפוז שוואלה לעולם לא יסכימו שהיא תנהל את שני הפורומים במקביל ולכן היא ביקשה ממני לעשות גיבויים מתוך דאגה שלא רק שהפורום יסגר מיד כאשר בוואלה יגלו שהיא מנהלת שני פורומים אלא אף מדאגה שליאור חמודות יתנהג בנקמנות וימחק את הפורום עם כל המידע שבו!!! ולכן כאשר זוהרה פנתה ב"תום לב" לליאור מעל דפי פורום המנהלים של וואלה כדי שליאור יאשר לה לנהל פורום זהה בפורטל מתחרה אז "זוהרה אכן נקטה בטקטיקה מושכלת" כפי שאני טוען!!! ו דרך אגב זוהרה כתבה מספר פעמים בפורום זה שיש מספר אנשים שמנהלים פורומים זהים לפורומים שהם מנהלים בוואלה גם בפורטלים מתחרים!!! אז אני אומר שזה עוד שקר!!! אני רוצה לראות את אותם פורומים!!! אבל אני מאמין ש זוהרה אכן נהגה כפי שאמרת ב"תום לב מופלג" בנושא אחד!!! זוהרה האמינה שאני פשוט אתקפל ואוותר מבלי לומר מילה בפורום, היא חשבה שאני פשוט אמשיך במדיניות של ההסתרה והחשאיות וה"שקר הלבן" שהיא כפתה עליי בטוענה שזה מה שיש לעשות לטובת הפורום!!! ובכן לא עוד אני לא מוכן לקבל את התירוץ הזה יותר מאחר ו זה תירוץ!!! לגבי ה"ניאטרליות" שלך, הבנתי כבר שאת לא ניאטראלית!!! ו לגבי הצעתך לפשר ע"י "שמירה על כבוד שנינו" אז דודו הבחנתי שזוהרה זוכה להמון עזרה ממך ב"שמירה על כבודה" אבל היא איבדה את כבודה בעינני ובעיני אנשים נוספים וכמה שתעזרי לה אז כל עוד אני כאן וזוהרה ואת היכן שאתן נמצאות אז אני אדאג להזכיר זאת!!! אני יודע מזוהרה ש היא אוהבת "להרויח זמן" לדבריה ו זו גם הייתה "עצתה" לי כאשר היא הודיעה לי שהיא לא תעמוד בהבטחתה!!! "בוא נרויח זמן", בינתיים אני אשאר בוואלה ונראה אם ליאור חמודות יסכים. דודו כאשר שמעתי את ה"עצה" הזו נפל לי האסימון הבנתי שזוהרה פשוט משקרת!!! לא יכול להיות שהיא דיברה על ליאור בצורה כ"כ כחודש לפני כן!!! זוהרה אולי שקרנית אבל היא לא טפשה!!! ו לגבי זה שכתבת. "לכל אחד מכם האמת שלו !!!!!!! אני מאמינה בכך בכל לבי !!!!!!!" אז אומר האמת לא בקיצור לזוהרה אין מה להפסיד!!! הדבר היחיד שבינתיים לא שמעתי ממנה זה משהוא בסגנון "אני חולה בתשישות הכרונית ולכן אני לא זוכרת את ההבטחות שלי", אבל אני לא אתפלא אם במידה והיא תמשיך לנהל את הפורום הזה ביחד איתך אז נשמע גם את זה לבסוף. הרי שתיכן הייתן כ"כ "סלחניות" לגבי נאן!!! אז למה לא תיהיו סלחניות באותה מידה של צביעות גם לגבי עצמכן??? וולא יעזור לכן כל הכוח שתנסו להפעיל נגדי. אולי הצלחתן לשבור חלק מהמשתתפים בפורום חלקם עזבו ו חלקם מחרישים בנושאים מסויימים אבל אני לא