בואו נעשה רשימה

tlingit

New member
../images/Emo6.gif בואו נעשה רשימה

של מקומות בהם קיימנו אימונים מדי פעם הזכירו כאן בדיונים שונים הרבה "מקומות" לקיים אימון, ומאד יפה לראות בהם את הגמישות והיצירתיות נזכרתי בכך בעקבות שיחת התייעצות עם מאמנת מתחילה, מניתי לפניה כמה דברים שעשיתי וזכרתי גם מדיונים שהיו כאן.. אז אני אתחיל : : בתי קפה משרדים שכורים (לפי שעה) גן שעשועים (שיש בו מתקנים לילדים) גינה (עצים, דשא, סלעים, שמיכת ישיבה..) שדרה (עצים, ספסלים) ליד בריכת דגים דוכן גלידה חנות חרוזים חנות פרחים מזמינה אתכם להוסיף את שלכם, מעין "רשימת המלאי" שלכם (מותר לחזור על דברים כמובן) וסקרנית לראות מה בתיבת האוצרות שלכם

מקומות אימון

חוצ מהרשימה המרשימה גם בחוף הים - מומלץ בטלפון בכיתה שכורה לקבוצה בבית במרפסת בנקראת קוצ'יה וכמובן בתי קפה. האם אמנתם אצל מתאמן בביתו? אירית שעל מאמנת אישית ועסקית www.iritshaal.co.il

tlingit

New member
../images/Emo45.gif מעניין ../images/Emo13.gif

התנסיתי פעמיים באימון בביתה של מתאמנת בתקופת הסטאז' שלי המסקנה שלי היתה שאני לא מאמנת בביתם של מתאמנים מפני שיש שם יותר מדי הזדמנויות להסחה ולבריחה - החל מכניסת אנשים/טלפונים דרך הגשת כיבוד וריענונו, וכלה בהזכרות בכל מיני דברים שפשוט "חייבים" להראות לי כי זה קשור... ואכן, הזכרת לי את ה
תודה על השיתוף

ליפט

New member
וגם...

בית המתאמן (היי אירית, זו היתה מתאמנת אחת ויחידה וכך נראה לי שזה יישאר, לאור נסיוני) בלונה פארק בת"א (הייתי חייבת את רכבת ההרים והגלגל הענק, יש שם ספסל ששמורה לו בליבי פינה חמה מאוד) בחורשה (על מחצלת, נפלא למתאמנים שרגילים לשבת כל היום על התחת במשרד, בישיבות ובדיונים ושכחו לחוות את החיים בשם המשימתיות) לא תאמינו, אבל ברכבת לת"א וחזרה (הנושא היה מיקוד ובוננות פנימית, בסביבה מרובת רעשים והסחות דעת). לרוב, אעדיף את האימון בביתי, בשקט, באוירה הנכונה - אך כשזה הכרחי, יוצאים החוצה ובכיף. לעיתים זה קשור באימון עצמו ולעיתים רק לטובת הרענון והעוררות בחיי המתאמן.

tlingit

New member
../images/Emo45.gif נאה נאה ../images/Emo13.gif

איזה רעיון מעולה הלונה פארק
ומתחברת (כפי שכתבתי בתגובה לאירית) לויתור על אימון בבתי המתאמנים
תודה על השיתוף

Rוני

New member
מקומות בהם אני אוהבת

לחשוב, אבל עדיין לא יצא לי לאמן בהם, למרות שמתכננת: גן החיות מול אחד הכלובים מוזיאון ישראל חצר המנזר האחיות מציון לא אימנתי בבית לקוח ולא רוצה לעשות את זה. אם הלקוח אינו מוגבל פיסית אני חושבת שחלק מהמאמץ להגיע לאימון זה חלק מהתהליך.

Rוני

New member
אצלי - עובדת מהבית, לובי של מלונות

בפינה מרוחקת יותר, עדיף אל מול הנוף את היתר עוד לא הגשמתי

רויתית

New member
אצלי - עובדת מהבית

גם אני עובדת מן הבית . מאוד אינטימי מחד ולא רשמי מאידך . יבוא יום

Rוני

New member
ממש לא צחקתי.

תני לשם קפיצה. שבי אל מול הנוף הפסטורלי. הקשיבי לפעמונים, טיילי בחצר המנזר ובתוך המבנה. מקום של שלווה עבורי.

למעלה