בוקר טוב קצת חוויות מעולם הסריגה

../images/Emo6.gifבוקר טוב קצת חוויות מעולם הסריגה

קודם כל, קניתי חוט כותנה ירוק בהיר ואני סורגת (ופורמת) גופיה. הדוגמה היא התחרה ששרון לימדה במפגש.אני עוד לא יכולה להגיד כלום כי סרגתי עד שורה 6 כבר 3 פעמים. יש למישהיא פתרון לאיך מתמודדים עם לפרום עין. הבעיה שהכל מסתבך כי בכל שורה יש הרמת חוט וסגירת חוטים יחד ואז אני אף פעם לא יודעת איך להחזיר את המסרגות למסרגה. כן, גם אם אני פורמת עין אחרי עין....... דבר שני, אם תכנסו לגלריות, תראו שאני עובדת על העלאת העבודות שלכן. התחלתי מהיום הראשון של הפורום ואני מתקדמת לאט אבל בטוח לזמן הווה. כרגע, אני מעלה עבודות מתחילת פברואר. דבר שלישי....אין שלישי....אני הולכת לנקות את הפאטיו, האביב קורא לי החוצה. נראה לי נפלא לקרוא ספר ולסרוג במרפסת נקיה עם כוס קפה ליד. יום נפלא

88hentai88

New member
../images/Emo6.gif שמחה שנירתמת לעזור לי

ולנוחיות כולנו לשיפור ושידרוג הגלריות של הפורום כבר האיזור ניראה מלא ויפה יותר, ושלא לדבר על הסדר והעיניין שזה מעלה אצל כולם... בקשר לתחרה, האמת נכון, זה דיי מעצבן, זה קורה גן לי, ואני נורא מנסה לעשות שורות באוטוסטרדה בלי להפסיק כי אם הפסקתי התבלבלתי... כניראה זה בא עם השנים והנסיון הקטע הזה של סריגת תחרה כזאת, אני לא עשיתי את זה הרבה וזה מאוד מעניין אותי... אז נתאמן, מה שבטוח בסוף נצליח!!! =) אוהבת אותך תאומתי... =)

תודה לכן יקירותיי

כל פעם אני עוברת ליד המחשב ומעלה עוד יומיים..... אתן לא קולטות את כמות החומרים שיש בפורום שלנו..... כל הכבוד לבנות הפורום

כן טטיה זאת התחרה רק דוגמא שונה

התחרה קלה זה תמיד חוט על המסרגה ושניים יחד ולפעמים 3 יש תחרה בשתי מסרגות ויש ב5 מסרגות.

פרפרית 4

New member
דניאל 116 תציצי מספר שורות למעלה

למה שטטיה כתבה אם מתכוונים לצעיף שלה?? היא צרפה שתי תמונות של צעיף תחרה ב-2 מסרגות.

דניאל 116

New member
תודה פרפרית

את הצעיף המקסים של טטיה ראיתי ושמרתי, לא יודעת למה, חשבתי שהכוונה לצעיף של שרון.

למעלה