בחוצפה שמתאימה לי .....

ים כחול

New member
../images/Emo6.gifבחוצפה שמתאימה לי .....

מרשה שוב לעצמי לפתוח שרשור .... את הפרק של יום חמישי ראיתי רק היום ועלה בי גיחוך לגביי כמה דברים , מחדל השבוע - גילוי החזייה !! הקטע נעשה בצורה הכי לא מיקצועית ובמשחקה הגרוע של מייגן אני רואה דברים בעיין של במאי ו... נו באמת .. מעצמה של שנים לא יכלו לגרום לקטע שיראה יותר משכנע ??? ... הם הגיעו לספה מתנשקים , עד כאן הכל טוב ויפה המעיל הסתיר את הכרית שהייתה רחוקה מידה של מייגן ולפתע תוך כדי נשיקה היד של מייגן הפכה לגמישה בצורה יוצאת דופן היא שלפה את החזייה מבלי לבדוק מה זה ??? ( אולי בכלל מפת שולחן?) וכבר כלכך מהר הייתה לה הבעה מופתעת על פניה ??? מה קורה פה ??? איפה השלבים ?? הכל כלכך לא הגיוני בקיצור - ציון 0 למשחק ולקטע . .... ועכשיו אכתוב להם מה כן היה צריך להיות !!
הם מתנשקים על ספה רק שהיא הייתה מעליו ולא להיפך , ממשיכים בנשיקה מידי פעם מצחקקים להנאתם ואז הוא מניח את הכרית מתחת לראשו שיהיה לו נוח ולפתע היא רואה משהו לבן מבצבץ מתחת בקצה והיא מושכת אותו והופסססס החזייה !!! ורק אז היא מביטה בו נדהמת בעיני עז תמימות כמו שרק מייגן יודעת להביט ושואלת : מה זה ?? בחיי אני צריכ להתחיל לכתוב להם את התסריט

ים כחול

New member
מה עוד היה שם ....

ברוק דמות מרגיזה ... אני מחכה שייפגש עם מאק וייעלם שוב. שמתם לב להבעות פניו ??
<--- תמונה שווה אלף מילים נינה החטטנית לא מפסיקה להפתיע , יושבת לה בבית הקפה ואוספת מידע מכולם ורושמת בפנקסה , חמודה את מתאימה להיות רכילאית ולא סופרת . אני מחכה עדיין לכרטיס טיסה לניו יורק של בילי !! שמישהו יזרז כבר את העניין .. ונראה שלראול אין הרבה חיים והוא מדבר רק על מאק . ג"יל משתלטת על האבוטים ומדכא את רעיונותיהם ומלמדת אותם איך להתנהג עם אביהם - משעשעת למדיי . וצודקת !! ג"ון מקשט יופי את הסדרה . אני נהנית מהעימות בין ג"יל לגרייס - אוהבת את הציניות של ג"יל כלפייה
בראד הצליח במשימתו - וניקי מאוכזבת קשות מויקטור השאלה היא האם כל זה היה רק כדי לנקום בויקטור ? או שהוא באמת אוהב את ניקי ?? ימים יגידו. האם יהיה לרמונה רומן עם ויקטור ?? (מסכנה אם כן
) עוד קורבן תמים לאוסף הנשים המתוסכלות שלו
ניק ניומן הפך לדמות שולית ולא מעניינת , גם אתם שמתם לב לזה ?? ויקטוריה לעומתו פשוט גדולההההההה
ציניות במייטבה משחק מדהים , בחורה כלבבי . זהו פרקתי מספיק קיטור והיה מהנה
תודה על הקשבה

Charmed24

New member
../images/Emo45.gif אהבתי ../images/Emo45.gif

קלעת בול
מסכים איתך לגמרי...

ים כחול

New member
שאלה לי ../images/Emo13.gif

אני היחידה פה שנהנית לנתח את הסדרה ??
.. נינה מציעה למאק לינה חינם , מאק משחקת את הקשוחה והחשדנית ולפתע פתאום ומהר כלכך היא מחייכת ,, בעצם למה לא לישון בספה של נינוש , מה היא כבר תעשה לי בלילה ?? נו טוב אלך אליה , אין לי ברירה אחרת . נינה בטח תכתוב עליהם ספר : שובו של האב האובד
מעניין למה ויקטור קרא לניקולאס , האם הוא גילה על בית הקפה שלו ?? מסכן, שיתן לו להמשיך להתעסק עם הצעצוע החדש שלו במיילא הוא בקושי עושה משהו במעצמת ניומן אנטרפרייז . או שהוא פתאום נזכר בניק שיכול להביא תועלת בלרכך ליבה של ויקטוריה הזועמת . יש לי שאלה למי שכבר ראה פרקים מהעתיד רק תגלו לי משהו קטנטן האם יהיה סוף לייסוריי ?? האם קאלי תיעלם מהסדרה איי פעם ? פליייז גלו לי
סרט איימה חדש - הדיבוק !! קולו של מייקל הבוקע מגרונה של אוליבייה - מחזה מצמרר
עד מתיי רשעים יעלוזו ?
סרט אימה בהמשכים : גירוש השדים !! אולי ניל יביא כומר עם צלב ויסיר את הכישוף
=========

blair manning

New member
ללללללללללללללללללללללא ../images/Emo47.gif

יש לנו עוד כ"כ הרבה זמן איתה?! איך שאני שונאת את הקרצייה המעיקה הזו!

Dawn12

New member
אהבתי את הדיבוק ../images/Emo6.gif

אבל זה כלל לא מחזה מצמרר, להיפך - זה מחזה משובח. מייקל עשה כאן עבודת קודש והפך סיפור גירושין מרדים למאבק דרמטי על ילד קטן. עם זאת, לאוליביה יש עוד כברת דרך ארוכה לעבור עד שתהיה דמות ראויה ומעניינת, אך אם תתמיד להקשיב לעצותיו של בולדווין היא תהיה בדרך הנכונה.

ים כחול

New member
../images/Emo9.gif דון../images/Emo8.gif

צודק, לא מצמרר אני סתם נהנית להקצין בשביל הקטע
אוליביה מזכירה לי בובת בארבי שחורה
גם ניל ומלקולם , נראה לי שהלכו למכוני כושר כדי למצוא שחקנים , שיהיו בריאים איזה גוף יש להם להתעלף
חוצמיזה אני מוחה בתוקף !! - כבר הרבה זמן לא צילמו אותם מתעמלים זה לא בסדר !!
(
)

למעלה