גודל עוד מעריץ שאקירה

• פותח הנושא brunu
  • פורסם בתאריך

brunu

New member
../images/Emo6.gifגודל עוד מעריץ שאקירה../images/Emo6.gif

אחי הקטן גנב לי את הווקמן ומאז שחזר מהבית ספר שומע שאקירה חח וזה נושא מצוין לדיון... מה דעתם של משפחתכם על שאקירה? אחי הגדול טוען שהיא כוסית. אחי הקטן כפי שאמרתי מתלהב חח. הוריי חשבו שהיא אנטישמית [צפוי הא?] אבל הורדתי אותם מזה וכעת הם נמנעים מלתת דעה.

לאה14

New member
אצלי..

אחותי היא זו שקנתה לי את הדיסק חח והיא חושבת שהיא זמרת טובה אבל לא משתגעת עליה והוריי חסרי עמדה

yoooni

New member
אמא שלי מאד אוהבת אותה ../images/Emo9.gif

כשהסינגל הגיע הבייתה היא רצתה לקחת אותו לעבודה אבל כשהיא גילתה שזה סינגל כלומר רק 3 שירים, היא חזרה למוזיקה הרוסית שלה

perrinat

New member
אז אצלי...../images/Emo103.gif

בהתחלה בהתחלה לפני 3 שנים אמא שלי לא הכי אהבה אותה, היא אמרה לי "על מה היא שרה זאתי"? ולא הבינה מה היא רוצה מחייה... אבל אמא שלי לרב אוהבת את מי שאני אוהבת והיא התחילה לחבב אותה, וגם אחתי לפעמים היתה שמה את הדיסק שלה.

f e r n a n d a

New member
אצלי

אח שלי אוהב את ww וחושב שהיא כוסית אחותי וההורים שלי חושבים ש-ww זה שיר יפה אבל לא יותר מזה

תקווה4

New member
אצלי

כולם אוהבים אותה במיוחד אח שלי הקטן אך לא כל היום אני שמה שירים וקליפים שלה ומשגעת להם תשכלל

smgfan

New member
אצלי אחותי הקטנה אוהבת

את השירים הקצביים שלה עם ריקודי בטן וכל זה Ojos Asi, Suerte - כאלה. אמא שלי אוהבת את Underneath Your Clothes אבא שלי כמו אחותי הקטנה אוהב את Suerte ו-Ojos Asi הוא חשב פעם שהיא אנטישמית וקרא לה כלבה חחחחח אבל אמרתי להם שהיא לא. אחי הקטן לא אוהב אותה - ואחי הגדול... אמממ אין לו ממש עמדה - הוא פשוט לא מתייחס, פעם הוא צרב את Suerte בדיסק אבל זה בגלל שזה היה להיט כשנסענו פעם באוטו והבאתי לשים את הדיסק Laundry Service אז התחיל הטנגו של Objection והוא אמר לי "אין לך מוזיקה נורמלית?!"

למעלה