ג'וני בטלוויזיה ........

p o p p e t

New member
../images/Emo6.gifג'וני בטלוויזיה ........

24.2 : סטודיו למשחק עם ג'וני דפ 28.2 : פלאטון בשעה 22:00 ב - MGM מה עובר על גילברט בשעה 18:55 בסינמה אוסקר ועוד פעם ביום למחרת בשעה 0:50... איזה כיףףףףף זה יהיה שבוע טובבבב....

חבל שאין לי MGM../images/Emo4.gif

טוב לפחות אני אראה שוב את סטודיו למשחק
. ואת גילברט כמובן.

lovecrime

New member
מצויין

איזה כיף שאין לי יס. בזמן האחרון יש מלא סרטים שלו...איש, שוקולד, 90 דקות לרצח....

o C r A z Y o

New member
יופי.... אחד הסרטים האהובים עלי..

הכוונה למה עובר על גילברט גרייפ כמובן... מישהו אמר שמשודר לפני שהלילה יורד החודש... מתי ובאיזה ערוץ?

Deppaholic

New member
מ ע צ ב ן

עד שניגמר לנו החוזה עם YES והייתה לנו הזדמנות לעבור לדיגיטלי, חזרנו לYES..!!!!!!!!!!!!!!! חראאאאאאאאאאאאאא........אבא שלי לא עומד במילה שלו, תגובה אחת מאמא והוא סותם ת'פה! אוףף שיט!

פלאטון סרט מעולה! יש סטודיו למשחק!

יאיייאיאיאיאי! וב29 יש אוסקרים ו...לפני שהלילה יורד בערוץ 4 אני צריכה לרשום לעצמי הכל

Johnnit

New member
חחחח גם אני חשבתי על זה ש....

אני צריכה לרשום את הכל

adi depp

New member
למה להתבייש???

גם אני לא יודעת על מה זה כי עוד לא ראיתי את זה (עדיין)

כי...

בתור מעריצה של ג'ון ג'ון ואחת שמטורפת עליו זה קצת מביש ומביך שאני לא יודעת על מה הסרט - אבל זה רק אני והבעיות שלי

כל כך לא

הוא מופיע ליותר משנייה יש לו תפקיד קטן אבל זה ממש לא שנייה ועוד היה לו צתפקיד יותר ארוך אבל חתכו לו סצינות בגלל שהדמ ות שלו נעשתה יותר מעניינת מהדמויות הראשיות *sigh*

Johnnit

New member
בסדר... לא לכולן יש mgm אז....

עדיף להתלונן עליו כדי להרגיש יותר טוב

להתלונן? פף

ומה הקשר MGM? היה אותו לפני כמה שנים בערוץ 4 וגם בערוצים אחרים אני עצמי ראיתי אותי כשהייתי קטנה עם האובססיה שלי הן לסרטי מלחמה והן לאחד והיחיד ומקסימום לוקחים מספריית וידאו ורואים

למעלה