דיוויד חוזר לקריירה ישנה

רייvבלה

New member
../images/Emo6.gif דיוויד חוזר לקריירה ישנה

רק בגלל שזה ממש הצחיק אותי.. (למרות שביננו תודו לא היינו מתנגדות לראות סרט כזה
)

XUXA141

New member
לא הייתי מתנגדת...

להשתתף בסרט כזה. איך דיוויד אמר לגבי הטארדיס? (וגם לגבי עוד משהו אצלו..) it looks bigger once you are inside..

asif9

New member
שיט בשביל זה הוא עוזב את דוקטור הו?

^v חח איזה ויכוחים

לא, הסיבה האמיתית היא...

הוא אמר בראיון שהוא לא רוצה להיות מזוהה בעיקר בגלל הדמות הזאת, כפי שקרה לטום בייקר (מתה עליו) אבל מצד שני הוא מעריך מאוד את ההיזדמנות הזאת, שהוא נהנה שם מכל רגע ושגם זו בפעם הראשונה שהוא שיחק תפקיד שהוא הביא את עצמט כבנאדם בנוסף לתכונות של הדמות. הוא אמר גם באתו ראיון, שהוא מעוניין להמשיך בקריירת התיאטרון שלו, ולחזור לשייקספיר, הוא שיחק בעבר ברומיאו ויוליה את רומיאו, מחזה מודרני יחסית ומאוד מיוחד, היחיד שזכיתי לראות (כי מישהי צילמה, נו נו נו לה) וגם בAS you like it ועוד, ועכשיו, הוא מגלם את המלט במחזה הנודע, ויש לו את תוכניות שקשורות לתיאטרון. הוא גם בקרוב יצטלם לסרט שבו הוא יגלם פסיכופט שהוא לא מודע להיותו כזה, זה בגדר הפקה בלבד, ואני מאוד סקרנית בעניין הזה. כמובן שאני אישית, עטקבת אחריי הקריירה שלו, אני לא בטוחה שאני אמשיך לעקוב אחרי הסדרה אחרי שהוא יעזוב, כמו שלא עקבתי אחרי שטום בייקר עזב (ה4 אהוב עליי), אבל זה בטוח שאני לא אפספס אף פרויקט שלו. בקרוב ישדרו את איינשטיין ואדינגטון שוב בBBC אז אנ ארוץ לראות ולהשיג את זה איכשהו.

התכוונתי שזו פרזנטציה מודרנית יחסית ולא המחזה

>< זה מה שקורה כשכותבים מהר. בתור אחת שאוהבת את יצירותיו של שייקספיר, אני מתארת לעצמי עד כמה זה מיוחד, גדול ומכובד לשחק במחזות שלו. אני כל כך מקנאה בזאת שנוסעת לשם...ותראה את זה. אני זוכרת את קנת' בראנה מגלם את המלט, בצורה גאונית ומאוד מיוחדת, וברגע שאראה את דיוויד בתפקיד, אני אקנא בבמה שהוא חלק ממנה. אין מצב שהוא יאכזב.

אע, לא כזה נורא. שיהיה לו בהצלחה בכל מה שיבחר

תודה על המידע.
שמעתי על זה אבל חשבתי שזו שמועה בלבד, תודה על הלינק

Tristana

New member
../images/Emo6.gif אל תגידי שלקחת את זה ברצינות?!?

זה מן אתר הומור כזה... פארודיות...

אה, טוב נו...עכשיו זה כבר לא מצחיק.

היה כייף לחשוב שזה אמיתי לכמה רגעים. אבל תודה שאמרת לי, כי לא ממש תרחתי לקרוא בלינק חוץ מהכתבה עצמה, טוב נו, זה תמיד מעניין לדעת שיצאתי פוסטמה, זה מכניס חלק מהדברים לפרופורציות.

תגידי, את במקרה אוהבת את הלהקה Tristania?

בגלל זה הכינוי? או שזה לא קשור ויש סיבה אחרת... בכל אופן פעם האזנתי ללהקה הזאת...אבל ימי המטאל תמו אצלי

Tristana

New member
לא מכירה את הלהקה...

וכן, זה לא קשור ויש סיבה אחרת לכינוי :) מטאל, אה?

חחחח כן...היתה לי תקופה

גיל 10-13 שאהבתי נייטווייש, את זאת, אופת, קריידל אוף פילת', צ'ילדרן אוף בודום ועוד להקות בלאק מטאל יפניות, אבל אז, יום אחד, זה נמאס עליי, אני עדיין שומעת רק את נייטוויש אבל רק את האלבומים שבהם הסולנית הראשונה שרה. מגיל 13, (אבל גם לפני, אבל מאז זה נשעה קבוע) אני מאזינה לסיקסטיז, ולפני, סווינג, ג'אז ובלוז, מוזיקה לירית, רוק אנד רול וכמה להקות בריטיות חדשות... טוב, ובזה אני מסיימת את החפירה שלי. אני אשעמם פה אתכם.

למעלה