הא הא!

TheSTREETmaN

New member
חברה שלך יודעת לעשות באניהופ?

איזה נדיר... אבל אז מה...אחותי יודעת לעשות ווילי...

A L1

New member
שאלה:

אני חדש כאן ורציתי לדעת: מה נחשב לבאניהופ גבוהה?

TheGuyOnTheBike

New member
אמממ אני מניח שהבאניהופ שלי די גבוה

אני עולה על רייל ישר בגובה הכידון שלי פלוס איזה 10 סנטימ' ואני יכול לעלות על קירות בגובה הכתפיים שלי. אבל שוויץ בצד, זה לא משנה אם אתה קופץ גבוה מאוד או לא כל עוד זה מספיק לך בשביל לרכב בספוטים האהובים שלך ובשביל לזרוק איזה תרגיל או שניים בבאניהופ.

A L1

New member
טוב.. אז יש לי מה ללמוד...

אני בן 14 אני עושה את כל התרגילים עם אופני הרים. אני עושה בניהופ רק איזה 25-30 ס"מ...

gilbmx

New member
../images/Emo151.gifאצלך זה לא באני הופ

זה יותר כמו קנגרו הופ... שפנים לא מגיעים לגבהים כאלו.

TheSTREETmaN

New member
אני עושה באני הופ בגובה 60 סמ בערך.

..זה נחשב בסדר... זה הגובה שכל רוכב צריך לשאוף להגיע מעליו בבאני הופ...

thugryder

New member
אני עושה באניהופ מעל 4 מדרגות

אני חדש אני בן 15 והתחלתי לנסוע על בי.אמ.אקס לפני חודשיים בערך ואני מצליח לקפוץ מעל 4 מדרגות לא מדדתי את הגובה המדויק אבל אני חושב שזה דיי גבוה ואני מצליח לעשות 180 עם הבאניהופ שלי. אם יש פה מישהו מהצפון באזור כרמיאל שרוצה לרכוב בייחד שיגיב נדבר ICQ

b m x

New member
../images/Emo6.gif

אולי תעלה עוד תמונות לפורום,תמונות שלך אם אפשר.. ומי שרוצה מוזמן להעלות תמונות שלו... תודה למי שיעלה תמונות

israelbmx

New member
../images/Emo67.gifיש בעיה

אמא שלי לא מרשה לפרסם פה תמונות שלנו בלי קסדה. עכשיו צריך לעשות את הכל שוב, רק עם קסדות... טוב קדימה לעבודה!

b m x

New member
אממ ,ילד...

תצייר לעצמך קסדה בפוטושופ!! מתחכם אני אההה

Carmel B

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif

כל הכבוד... להגיע לאתר של מקניל זה לא סתם... מדברים על מקניל...יכול להיות שבקרוב תהיה לי שילדה כזאת השילדה שלי מתחילה להתעקם בגלל דאבל פג ורועי לתשומת לבך-סמית... כל הדרופאאוט שלי עקום ויש לי מלא דנטים בגלל הדאבל פג... אז טל אם יש לך גלגל קדמי 36 ספוקים בצבע כרום זה יהיה מצוין כי אני בזמן הקרוב מקבל את הכסף... ועוד משהו חשוב מאוד-למישהו יש צמיג???? החרא צמיגים של הארו לא מחזיקים! אם למישהו יש משהו טוב שהוא מוכר שיודיע לי.. תודה...

Carmel B

New member
ד"א מישהו הצליח?

להפעיל את הסרט באתר ההוא? נרשמתי וכשזה מבקש ממני את השם משתמש וסיסמה אני רושם לו וזה לא מקבל את זה...

rideon

New member
שמע אם אתה כבר קונה 3/8

דבר איתי לגבי פגים. יש לי אחלה פגים של סטריט, KINK, של 3/8. לא נגעתי בהם כי הם לא מתאימים לי. 0546614133 תגיד שמתן שלח אותך

TheSTREETmaN

New member
כרמל בי

אני יכול להשיג לך מקסיסדבר איתי ב064617532 קוראים לי אורי וכל מי שרוצה צמיגים כאלה אולי אני אשיג מחיר טוב לקבוצה... מדובר במקסיס רינגוורם

Carmel B

New member
Just Call me Carmel

ומקסיס נשמע טוב... כמה אתה רוצה עליהם? או אם למישהו יש צמיגים של הופמן או מקניל זה יהיה מצוין...

למעלה