החתיכה, השייכ והטוקרי :

פרויז1

New member
../images/Emo6.gifהחתיכה, השייכ והטוקרי :

تو تاكسي يه خانم و يه آخوند و يه ترك عقب نشسته بودن يه دفعه زنه ميزنه تو گوش آخونده . تركه هم تا ميتونسته آخوندرو ميزنه . مردم جمع ميشن به زنه ميگن چرا زديش : ميگه خودشو ميماليد به من . به تركه ميگن تو چرا زديش ؟ ميگه : خانم زدش منم فكر كردم رژيم عوض ....

פרויז1

New member
../images/Emo6.gifהעיוור וחמש הבלונדיניות :

בדיחה עיוורת על בלונדיניות עיוור מגיע בטעות לבר של נשים. הוא שותה ומשתכר וכשטוב ליבו, הוא שואל בקול: "מישהו רוצה לשמוע בדיחה על בלונדיניות?" האישה שיושבת לידו מזעיפה אליו מבט: "תשמע, בגלל שאתה עיוור נראה לי שכדאי לעדכן אותך בחמש עובדות: 1. הברמנית בלונדינית. 2. המאבטחת בלונדינית 3. אני בלונדינית, שוקלת 100 קילו ויש לי חגורה שחורה בקראטה. 4. האישה שיושבת מהצד השני שלך היא בלונדינית ומתאגרפת מקצועית. 5. לידה יושבת מרימת משקולות בלונדינית. אז אתה עדיין רוצה לספר את הבדיחה?" העיוור חשב לרגע וענה "לא, אין לי כוח להסביר אותה חמש פעמים..."

פרויז1

New member
../images/Emo99.gifהפילוסוף הפרסי, המנעול והמפתח :

שאלו פילוסוף פרסי אחד: למה אם אשה יוצאת עם הרבה גברים היא מופקרת, לעומת זאת גבר שיוצא עם הרבה נשים - זה בסדר? חשב החכם וענה: מנעול שכל מפתח פותח אותו- הוא מנעול פרוץ, אבל מפתח שיכול לפתוח הרבה מנעולים- הוא מאסטר.

למעלה