היה היום פרק טוב

../images/Emo6.gifהיה היום פרק טוב

אהבתי את הקטע שויקטור התעצבן על ניקי חחחח איזה פרצוף הוא עשה וגם שניקי הביאה לו את הכרטיס שלה איזה קטעים. וכשאשלי סיפרה לג'יל שהיא בהריון היא עשתה את זה קצר ולעניין וכרגיל ג'יל שומעת על הכל אחרונה.... על הקטעים של בילי מאק אוליביה ניל והשאר אין משהו מיוחד לדבר עליו...

Dawn12

New member
ניקי מלכה! ../images/Emo47.gif

להשאיר לויקטור את כרטיס הביקור שלה היה פשוט רעיון אדיר!! ועוד יותר אהבתי את זה שהיא קטעה את ויקטור בשלב מסויים כשנמאס לה להקשיב לו, אמרה את מה שרצתה ויצאה. ויקטור יכול להמשיך למלמל לעצמו במשרד.
אני אף פעם לא הייתי ממעריציה הגדולים של ניקי. החיים שלה תמיד סבבו סביב ויקטור, וגם כשהם לא היו ביחד - העלילות שלה (מאז שאני התחלתי לראות) תמיד היו קשורות לגברים שאיתה. אבל מאז הפרידה האחרונה מויקטור הדמות שלה השתנתה. אולי זה התחיל עוד לפני זה עם "משבר אמצע החיים" שעבר עליה והרצון שלה בתינוק. עכשיו ברור לנו שהיא לא באמת רצתה תינוק -אלא פשוט חיפשה את עצמה והבינה שמשהו חסר לה בחיים. הסיפור הזה של "ניקי יוצאת לעבוד" היה צריך להיעשות כבר מזמן כי הוא מפיח בדמות שלה חיים חדשים. יותר מזה, לפחות מבחינתי - ניקי הפכה להיות אחת הדמויות שהכי כיף לצפות בהן כיום. !You go girl

ניקי היתה מלכה

לא היה חסר לה כלום בחיים. היא התגרתה בויקטור. היא אומרת לו שהוא לא יאהב שהיא אישה עובדת,והוא ענה לה שהוא לא מתערב בחיים שלה. ומבחינתו שהיא תצליח! (כמובן לפני שהיא אמרה לו שהיא עובדת בזבו) וכל השיחה היא שמה מילים בפה שלו!!! ודרך אגב, ויקטור צודק, באמת שאין לניקי שום ניסיון בעסקים. ובאמת שג'ק לקח את ניקי כדי לנקום בויקטור. כל מילה שלו היתה נכונה. היידה ויקטור

Dawn12

New member
אני מסכים איתך

בזה שאין לניקי ניסיון בעסקים. המשפט שהיא אמרה לו על זה שהיא למדה את עולם האופנה בחודשים האחרונים היה מגוחך. אי אפשר ללמוד מקצוע בקורס של שבוע בניו יורק, במיוחד כשהיא מעולם לא עסקה בתחום הזה או במשהו קרוב אליו. "אני מוצא את העבודה ממריצה, את כנראה לא." "את יכולה לעשות דברים אחרים בחיים, כמו לצאת לשיט ארוך." אם זה לא זלזול בניקי אז מה כן? המילים שהיא כביכול שמה בפה שלו היו בדיוק מה שהוא חשב וניסה להכחיש משום מה. אני חושב שלניקי היה חסר הרבה מאוד בחיים. לא יודע באיזה שנה ויקטור חי, אבל רוב העולם כבר התקדם מהתקופה שבה נשים ישבו בבית ועסקו רק בגידול ילדים. אם ויקטור כל כך מעריך ומכבד אותה, למה הוא מעולם לא הציע לה עבודה? למה במשך כל השנים הוא לא נתן לה להיות מעורבת בעסק ה"משפחתי"? אני בטוח שיש לויקטור גם איזה חברת אופנה בין החברות שבהן הוא שולט ואם הוא רק היה רוצה - הוא היה יכול לעזור לניקי לפתח קריירה כבר מזמן. העניין הוא שהוא לא רצה.

ים כחול

New member
מה אגיד לך שחר.......

ואין לי בעיה לומר זאת כל יום ובכל שרשור ... לא צריכה לכתוב הרבה , אתה כמו קורא את מחשבותיי וכותב הכל בסיכום ניפלאאאאאאא
מושלם וקולע לראש שלי
הקטעים עם ניקי וויקטור משעשעים וכייפים אני נהנית בטירוף כשהוא רותח ככה ובזכותה
ניקי באמת מתחילה להיות מעניינת

אני מתחיל לאהוב

אני מתחיל לאהוב את צורת המשחק של מאק, היא משחקת יפה, והיא מתאימה מאוד ל"חנך" את בילי. הם זוג שמשלים אחד את השני. ויסלח לי כמובן החבר הנוכחי שלה..

QueenOfMagic

New member
אני דווקא לא אוהבת את בילי

הוא שחצן מדי למרות שהוא חתיך לאללה!! ושחצנות זו תכונה מגעילה והוא יכול להיות חברמן אם הוא רוצה. הריי הרבה פעמים הוא היה כזה חברמן אבל הוא כזה מבולבל ומקנזי ממש לא צריכה את הסנוב הזה איתה. הרי הם כל כך לא מתאימים היא בחורה שרגילה לעבוד למחייתה ולשרוד. והוא מעולם לא ידע מה זה עבודה!! הכי מטריף אותי שמקנזי לא רוצה את ראול כמו שהוא רוצה אותה...ראול כזה חמוד הייתי עושה לו חסד בכל שעה בכל זמן!! ובכלל איזה מן שם תקעו לבחורה הזו...מקנזי...?!?!?

בילי אבוט

איך בילי לא יהיה חתיך אם הוא ממשפחת אבוט? לדעתי מקנזי יכולה ל"מתן" את השחצנות של בילי. ולעומת זאת בילי יכול לתת למקנזי יותר ביטחון עצמי. ת'אמת ראול אחלה בחור...

Dawn12

New member
בילי ומק

הם הדבר האמיתי, ודי ברור שבריטני וראול נמצאים באזור כדי להקשות על הסיפור ולהאריך אותו. אפשר פשוט להסתכל על הכימיה בין השחקנים - למק אין כלום עם ראול, הם מקסימום ידידים. אצל בילי זה קצת יותר מסובך כי בריטני החדשה נמצאית כאן בערך חודשיים ואני עוד לא ממש החלטתי מה אני חושב עליה. בכל מקרה, אשלי ודיוויד (מק ובילי) נראים הכי טוב ביחד ולמרות שאני סובל מאוד מהקצב האיטי של הסיפור הזה - שווה לחכות.

ים כחול

New member
דעתי על הרביעייה הסודית .....

ראול אחלה בחור בתור כדור שינה כשקשה להירדם..... בריטני טובה להתפרעות במסיבות לא יותר. מאק .... שנוייה במחלוקת אצלי בילי מתוק יש בו קסם מיוחד . פעם לא סבלתי אותו אבל הוא התחיל לגבש לעצמו אופי משולב לא פרוע מידיי אך גם לא בוק ... וכן... הוא ילד יפיוף ללא ספק . יש בו צדדים טובים. ג"ייטי הרס אותי כשאמר : שבריטני הצטרפה לחבורת חנונים
נו באמת הוא נראה "כלכך cool" ושווה " שאין אין אני הרוסה ממנו" איך אוכל איי פעם להגיע לרמה שלו תגידו ? תנו לי טיפ " מתחננת "

למעלה