Mashina Girl
New member
../images/Emo6.gif היי,אני חדשה ואמנם רציתי ל..
להתחיל את ההודעה הראשונה שלי בפורום בשאלתי - עברתם פעולה על השואה? אם כן - מה עשו לכם שם? אצלנו,שכבת ח´ - כלומר שכבת "מבטיחים" בשבט "דגן" - (שהוא שבט שנה שניה!!
)... אצלנו בפעולה דיברנו על הכל ומה אנחנו חושבים , הקריאו לנו מהיומן של אנה פרנק קטעים שבחרו המדריכים,ועוד כל מיני קטעים מכל מיני ספרים קשים, לאחר מכן נתנו לנו עט ודף וביקשו שנרשום את שמינו,שם משפחתינו,שמות אחינו ואחיותינו,שמות הורינו,את המאכל האהוב עלינו,ומה אנו רוצים להיות שנהיה גדולים (או - מה החלום שלנו). כתבתנו. היא לקחה את הדפים והחלה לקמט אותם ולזרוק לתוך פח,כאשר כל הדפים היו בפנים היא שפכה בנזין (או משהו שהיה לה ביד,אנאערף...) והדליקה את זה. כולם דיי נבהלו מהקטע. היא התנצלה ואמרה שאם היא פגעה היא לא התכוונה לפגוע. אבל רצתה להמחיש ש- לשש מיליון אנשים היה שם - והוא הפך למספר. לשש מיליון אנשים היו שמות משפחה, לשש מיליון אנשים היו אחים,אחיות הורים ומשפחה שלמה שנורא אהבו שש מיליון אנשים אהבו לאכול מאכלים מסויימים,אולי אפילו חלק מהדברים שכתבתו. למיליון וחצי ילדים היו חלומות.היו. ולא הוגשמו.... וסוף הדפים שכתבתנו היה בעצם גם סופם,זה היה דיי מרגש,למרות שבהתחלה חשנו רגש של כעס,אבל הם המחישו את זה נורא יפה..ואחרי זה היא שוב התנצלה,כי היא הרגישה שנפגענו..אז זהו, ספרו גם אתם!! -וסורי שהקדרתי את האווירה ,לא התכוונתי,אבל הייתי חייבת,זה היה יפה- Mashina Girl
להתחיל את ההודעה הראשונה שלי בפורום בשאלתי - עברתם פעולה על השואה? אם כן - מה עשו לכם שם? אצלנו,שכבת ח´ - כלומר שכבת "מבטיחים" בשבט "דגן" - (שהוא שבט שנה שניה!!