היי לכוווולם....

Motti18

New member
../images/Emo6.gifהיי לכוווולם....

מישהו עדיין זוכר אותי...?
מה שלומכם? הרבה זמן לא שמעתי ממכם... רק רציתי להגיד שאני מתגעגע אליכם...
יש חויות חדשות? המסיבה שהייתה בשמע ביום חמישי שעבר הייתה נפלאה (למרות שהייתי צריך לעזוב די מוקדם בגלל סיבות משפחתיות...) היו הרבה צחוקים... משה ולי ידעו לתת הופעה כמו תמיד... אחלה אנשים... זהו, אין לי שומדבר חדש... חוץ ממבחנים, עבודות ומורות מטורפות... אז... מה נשמע איתכם? מה חדש מאז? ספרו לי... נ.ב קניתי פאלפון חדש...
אז..יאללה, שיהיה לכם שבוע טוב! אוהב אותכם... ממני, מוטי...

לDannyk..... ../images/Emo93.gif

לא מתפקידנו להודיע לך אלא שאתה היית יכול לשאול את החברים או משהו כזה וזה אפילו נכתב כאן בפורום... לא נורא בפעם אחרת תבוא ואל תשכח שתבדוק מתי זה יהיה ואיפה וזה

המרחפת

New member
ד"א

אחד הדברים החדשים שרוצים לעשות בשמע, הוא שברגע שיעלה האתר שלהם המסיבות יפורסמו שם, במקום לשלוח מכתבים לכולם, בניסיון חסוך את ההוצאות של המעטפות והבולים.

LordNor

New member
ממש לחסוך כסף ונייר...

כל מכתב שמגיע אליי משמע מתקבל ללא בול מודבק וכתוב: "אישור מספר ****" בטח לשמע חיפה יש שיתוף פעולה עם רשות הדואר
.. בעיקרון לשמע חיפה יש אתר אך הבעיה היא שהאתר לא מעודכן כבר שנתיים!!! ועוד שהם משלמים את אחזקת האתר כשלא נעשה בו שימוש בכלל. לפחות שמע ת"א יכולים לעשות שימוש באתר של שמע חיפה ולפרסם את התוכניות וכ"ו.

המרחפת

New member
אישור מספר ***

אומר ששילמו על כל המכתבים ביחד (מחיר מוזל, לעיתים, אבל עדיין מחיר) במקום ללקק בול אחרי בול. לפי מה שהבנתי לשמע ת"א יש אתר בתהליכי בניה. למה להכנס כפינה שולית באתר לא מעודכן?

Dannyk

New member
DOH!

מה קשה לשמור תכתובת האלק שלי באאוט לוק שלכם? ליצנ אחת ופשוטה על שמי אני מקבל תהזמנה איזה עצלנים

המרחפת

New member
זה עדיין לא פעיל

והכוונה היא שאתה תגלוש לאתר. הודעה זהה שנשלחת לרשימת תפוצה גדולה נחשבת אצל שרתים רבים כהודעת זבל שנחסמת.

למעלה