הי אני חדשה!

../images/Emo6.gifהי אני חדשה!../images/Emo23.gif

הי שמי לי ואני בת 14, אני נורא אוהבת את לינקין פארק ולפי דעתי האלבום החדש שלהם פשוט מ-ד-ה-י-ם-! אגב הוא כבר הגיע לארץ? אז אני גם אוהבת את אבריל לאבין שאקירה ודה קולינג, ואנימקווה שתקבלו אותי יפה בפורום
(רק היום החלטתי להיצתרף חח..) ומחיאות כפיים לעצמי.. חח .. אני גם שיכנעתי כרגע חברה שתיצתרף לפורומים של תפוז גם.. אז שררשרו תגובות
שלכם לי.

Cupid In Hell

New member
ברוחא הבעא

אני אוהב שגיאות קטיב חחחח אני אלרן בן 13 וחצי משמיד כל דבר שקשור לפופ! חחחחח מקווה שתהני כאן כמו שאת רואה אני הילד החרוץ בפורום הזה אני כותב כאן הכל!!!

ArSiT

New member
ההההההייייי!!!

אני מכירה אותך!!! פורום אבריל... כן כן זאת אני שהתעצבנתי שם... לא נורא. קודם כל - ברוכה הבאה
דבר שני - את דם אוהבת את דה קולינג?? good for you!!!!

אני זוכרת אותך.. חח..

אבל יש לי שאלה קטנטנות אליכם.. יש פה מישהו שהוא גם מעריץ של לינקין פארק וגם מעריץ של אבריל? אגב בקרוב אני מחליפה חתימה
ועוד משהו.. מה קורה עים האלבום מטאורה? האים יש סכוי שהוא יגיע מתישהו לארצנו הקטנה? לא עניתם לי על השאלה..

iRoNBaLLz

New member
איזה חתימה של ילדה מושפעת...

אנחנו לא כמו באבריל פה רק שתדעי אני שומעים לינקין ומתחברים אלייהם ואני לפחות לא עושה מה שהם עושים

Cupid In Hell

New member
לדארק אנג'ל

כן רדי לדפים קודמים ותיראי שפירסמנו שמיטיאורה הגיע לישראל למקרה ואת מתעצלת אז הינה מספר חנויות....: צליל יש בבת-ים בקניון הגדול לא בת ימון המסריח ויש בחולון גם.. האוזן השלישית בת"א...

MaStiK BaNaNa

New member
גמאנייייי חדשדושה !!../images/Emo9.gif ../images/Emo166.gif

חח לא סתם בלעעע משעמם לי רציני !!
אבל אולי בא לכם לעזור לי????? אני ביקשתי מידיד שלי לצרוב לי דיסק.. ממממ.. ואני רוצה כמה שירים של לינקין מתוך האלבום החדדדדדדש שלהם... קיצר.. איזה שירים אתם ממליצים??????????????????????????? וסתם שאלה.. מישהו פה אוהב את GOLDFINGER
???????????

כן....

לא, זה לא הכינוי שלי, לא, זה לא רשי התיבות של שמי, זה שמי האמיתי
אילה שאלות שאני ניתקלת בהן הרבה.. והכל ביגלל שהשם שלי מכיל רק שני אותיות (ובאנגלית 3)..

MaStiK BaNaNa

New member
לילי לי לי לי לי לי לי לי יל יל

לילילילי כריות בשבילי לי לי לי לי זה הכי.. בלעע עזבו *משעמם*

סורי על השאלה..

פשוט אני קראתי באיזה מאמר באתר של לינקין שיש איזה סיכסוך בין חברות התקליטים והאלבום עדיין לא הגיע לישראל, זה מה שקורא כשלא מעדכנים תאתר שלך הרבה..

Cupid In Hell

New member
לי!

עדיין יש סיכסוך ואני מעודכן לא פחות ממך יותר ממך.... ואפשר להגיד שאני מדבר עם הלהקה באינטרנט אז ככה: הסיכסוך הוא בין הד ארצי לוורנר ברוס והדיסק לא יגיע לטאוור רקורדס כי הד ארצי מוחתמת רק עם הד ארצי לכן בחנויות אחרות תמצאי ת'דיסק בהובלה מיוחדת כנראה שבכל החנויות הדיסק כבר אזל הוא נמכר במכירה מהירה של 20 חבילות לשבוע ובכל חבילה יש בערך 100 דיסקים!! אני כבר קניתי....

Cupid In Hell

New member
מסטיק בננה תכנסי לכאן!

את צורבת דיסקים של לינקין פארק?!?!? תגידי אין לך בושה????????????? אני בחיים אבל בחיים לא יצרוב שום שיר של לינקין פארק אני אפילו אם זה יקר אני יקנה אין שום סיכוי שאני יצרוב ועוד של לינקין ואת עוד נמצאת כאן בפורום, אני שונא מעריצים שצורבים דיסקים של להקה כמו לינקין פארק!!! אני יגיד לך ת'אמת בתור מנהל אני הייתי מעיף אותך כמו בכל פורום מעריצים של לינקין פארק כאשר מדברים על דיסקים צרובים או שילדים צורבים אותם ולא משנה איזה להקה אני יודע שתמיד משהים את הילד או מסלקים אותו!!

MaStiK BaNaNa

New member
אההההההההההה ?!?!?!!?

וואו תרגיע בבקשה !! רק אל תבלעעעעע אותי חס וחתולה אני לא צורבת דיסק שלם שלהם !! אני כולה רוצה כמה שירים זהו !! מה בשביל כמה שירים אני צריכה לקנות דיסק שלם ?!!? אז מה אתה מתנפל עלי?? ועוד אתה אומר להעיף מהפורום ובלה בלה בלה?......... נראה לי אתה מגזים קצת!! כולה רוצה איזה 2-3 שירים שלהם בשביל חברה שלי... כי אני אישית יותר אוהבת פאנק\רוק אז חוץ מהשירים הפאנק.... שהוא יצרוב לי אני רוצה איזה כמה של לינקין.... אז אמא תהרוג אותי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

frikin shin

New member
מה../images/Emo35.gif מה עשיתי...

אמרו לי בפורום אחר (
על בטוח תוהים איזה פורום) שכולם פה יורדים כל הזמן על אבריל... למה
עם כל האמת... יש לכם משהו נגדה שמרו אותו לעצמכם...

למעלה