הנה קישור שיגרום לכם לצחוק תהנו!
נ נועם פורר New member 8/11/03 #2 או בעצם לבכות ../images/Emo7.gif חבר'ה, יש סכנה בשימוש במוצרי רמדיה הצמחיים. אז בבקשה, הישמרו.
N NemeSh בגן החטאים New member 9/11/03 #4 יווו גמני מה אבל התמכרתי.... אני כבר 14 שנה עמוק בתוך הרמדיה...
ח חןשסק New member 9/11/03 #5 אתה!!../images/Emo42.gif אתה, נעם, הכנסת אותי לרמדייה!! עכשיו בוא ניגמל ביחד. ביחד נשרוד לחוד ניפול |סאבלימינאלהחמור|.
אתה!!../images/Emo42.gif אתה, נעם, הכנסת אותי לרמדייה!! עכשיו בוא ניגמל ביחד. ביחד נשרוד לחוד ניפול |סאבלימינאלהחמור|.
ק קיר קמט New member 9/11/03 #7 תצחקו תצחקו אבל יש ילדים שכנראה יהיה להם נזק מוחי לכל החיים בגלל זה... אני לא יודע מה זה בשבילכם, אבל בשבילי זה טרגי.
תצחקו תצחקו אבל יש ילדים שכנראה יהיה להם נזק מוחי לכל החיים בגלל זה... אני לא יודע מה זה בשבילכם, אבל בשבילי זה טרגי.
C cobainos New member 10/11/03 #8 באמת עצוב..3 כבר מתו כשכתבתי תהודעה הזאת לא ידעתי בדיוק עד כמה זה טראגי... אבל במילא יש לי הומור שחור בלתי נשלט
באמת עצוב..3 כבר מתו כשכתבתי תהודעה הזאת לא ידעתי בדיוק עד כמה זה טראגי... אבל במילא יש לי הומור שחור בלתי נשלט