הצחוק בריא לבריאות

../images/Emo6.gif הצחוק בריא לבריאות

או במילים אחרות - אם אני סובלת מג'אנק מייל אז גם אתם
____________________ לבעל ואישה היה ריב גדול ביום הנישואין ה-40 שלהם. הבעל צעק: "כשתמותי, אני אכתוב על המצבה שלך 'פה שוכבת אשתי, קרה כמו תמיד'". "כן?" ענתה האישה. "כשאתה תמות, אני אכתוב על המצבה שלך: 'פה שוכב בעלי. סוף-סוף נוקשה".

מי צריך את הבעל?

מאצ'ו טיפוסי התחתן עם אישה יפה טיפוסית. אחרי החתונה הוא הודיע לה שהחוקים שלו הם כדלהלן: "אני אהיה בבית מתי שאני רוצה, אם אני רוצה ובאיזו שעה שאני רוצה ואני לא מתכוון להתווכח על כך. אני דורש שתהיה ארוחת ערב על השולחן, אלא אם אני מודיע שאני לא אגיע לארוחה. אני אצא לצוד, לדוג, לשתות ולשחק קלפים עם החברים שלי, מתי שארצה ואל תנסי לעשות מזה עניין. אלה החוקים שלי. יש לך הערות?" אשתו הטריה ענתה: "זה בסדר גמור מצידי. אתה רק צריך להבין שבשעה שבע בכל ערב יהיה פה סקס, אם תהיה או לא תהיה פה...."

arielTsport

New member
ועוד משהו ../images/Emo13.gif

האמא עסוקה במטבח, ובסלון משחק נחום בן השמונה ברכבת החשמלית החדשה שלו, היא שומעת את הרכבת עוצרת ואת נחום קורא בקול: "יאללה, כל הנוסעים המזורגגים מתבקשים להזדיין קיבינימט מהרכבת, כי זאת התחנה האחרונה, אז תזיזו את התחת, בני זונות!". האמא המזועזעת ממהרת לסלון ואומרת: "נחום! איך אתה מדבר? אני לא מוכנה לשמוע את השפה הזאת כאן בבית. עכשיו תיכנס לחדר שלך לשעתיים ותחשוב על מה שעשית. זאת הפעם האחרונה שאתה מנבל את הפה". לאחר שעתיים נחום חוזר לשחק ברכבת בסלון. האמא שומעת שוב את הרכבת עוצרת ואת נחום מכריז: "תחנה אחורנה! כל הנוסעים מתבקשים לא לשכוח לקחת את החפצים השייכים להם. הנהלת הרכבת מודה לכם על שבחרתם לנסוע איתנו, ואנו מקווים לראותכם שוב בקו שלנו ומאחלים לכולכם יום נעים. ואלה מכם שחטפו עצבים בגלל האיחור בן השעתיים יכולים לפנות לשרמוטה שבמטבח".
ועוד אחת (בתמונה)...

arielTsport

New member
רק משתבחת עם השנים...

ומשהו "כבד" לשינוי האווירה... חנוך דאום - בעיית האמינות של שרון. יש כאלה שלא מאמינים לשרון. הם חושבים שכל השתיקות הללו והחיוך הסודי והמסתורין והשטיקים מדברים בעד עצמם. הם סבורים כי כל השטיקים הללו מאפיינים את מי שיש לו מה להסתיר. יש כאלה שלא מאמינים לשרון. הם חושבים שמאחורי ההילה לא מסתתר כישרון גדול. הם חושבים שמגיע לנו לדעת יותר, לקבל יותר פרטים, להתעדכן באופן אינטנסיבי יותר, לדעת מה האמת שמאחורי הדמות התקשורתית. יש כאלה שלא מאמינים לשרון. הם סבורים כי מדובר בפיקציה. הם סבורים כי מדובר בתאונה שזיכתה במעמד גבוה ורם את מי שלא בהכרח ראוי לה. יש כאלה שלא מאמינים לשרון. אבל אני דווקא כן מאמין. אני חושב שהיא באמת אהבה את יואב.
סוף שבוע נעים לכולנו

Multik

New member
Brother and sister makes love

She says him: your dick is larger then fathers one. He answer her: i know mum have been told me that.

למעלה