../images/Emo6.gifואוו מהגיוס לא הייתי בפורום ..
מה חדש? אני רואה שהמנהלת התחלפה
אממ..אני אספר את הסיפור שלי על ההתנדבות ..אולי זה יעזור לכם להסיק כמה מסקנות שאני מקווה שאחרים לא יגיעו למצב שלי.. קיבלתי פטור
לפני בערך שנתיים (CP), אני זוכרת אגב שלאחר שקיבלתי את הפטור באתי לפורום וממש עזרתם לי לצאת מההלם של הפטור אחלה פורום! החלטתי להתנדב בדקתי מקומות ותפקידים ובסוף הגעתי להחלטה והתגייסתי..
השירות התחיל טוב אפילו טוב מאוד ,אך לאחר מכן משהו השתבש .. התחילו להתייחס אליי בצורה לא יפה(במילים עדינות) הרגשתי רע (מה התנדבתי? למה אני צריכה ככה לסבול) בנוסף קרו כל מיני דברים נוספים והבעיה שלי גם החמירה (מה שבאמת רק היה חסר),והחלטתי שזהו שנה וחצי זה מספיק לסבול ורציתי לצאת. הבאתי את כל האישורים וגם לצאת עשו לי בעיות (הכי מכעיס-אפילו שאמרתי להם שאני צריכה לעשות ניתוח והיה לי אישור הם אמרו לי לעשות אותו (על חשבון דח"ש) ולחזור לצבא), תא מתנדבים בקושי ענה .. ובאמת שכבר לא ידעתי מה לעשות.. בסוף הצלחתי לשכנע אותם והשתחררתי. השתחררתי בתחושה נוראית וברצון לחזור שוב למקום אחר ולאנשים אחרים.. עדיין כואב לי שאת הצבא לא סיימתי כמו שרציתי ורוב החוויות לא היו נעימות. כלקח מהסיפור שלי הייתי אומרת לכם: תתנדבו זה באמת חשוב ,ואם לא טוב לכם פשוט תעברו למקום אחר (אח"כ הצטערתי שלא עברתי שעוד היה אפשר ).. וכמובן בהצלחה לכל המתגייסים החדשים!
מה חדש? אני רואה שהמנהלת התחלפה