זוכרים את "דוקטור מטאטא"?כשהאוס מחוסר

ויקודין

New member
../images/Emo6.gif זוכרים את "דוקטור מטאטא"?כשהאוס מחוסר

הצוות הפך את השרת לרופא..הלביש אותו חלוק לבן..נקרעתי מצחוק.(רק עכשיו ראיתי את הפרק). מישהו זוכר שהאוס סינוור את קאדי באינפרא אדום כשהיתה באמצע שיחה במשרד,הוא עמד בחוץ והאיר לה על החזה? זה היה בעונה 1,אאל"ט.מישהו זוכר איזה פרק? *אם למישהו מתחשק להעלות רשימה של הקטעים הכי מצחיקים בעיניו+עונה ופרק..
מתחשק לי לעשות סרטון לקט..
זה יהיה נחמד.. תודה.

Almost Alive

New member
שניים שזכורים לי במיוחד.

אני מסמן
(הספוילר מתייחס לעונה ראשונה ושלישית) מחשש שישנם אנשים שלא ראו את הסדרה יקראו את ההודעה. אני לא בטוח אם ניתן להגדיר אותו כקטע מצחיק, אבל הסצנה שבה האוס ווילסון הלכו לקנות מקל חדש להאוס הוא אחד הקטעים היותר משעשעים בסדרה בעיניי. גם איך שהאוס הגיב למראה המקל החדש, וגם שברקע היה את Highway To Hell הפכו את הסצנה הזאת לקסומה בעיניי. סצנה נוספת היא כשהאוס מתחיל לעשות של תנועות נגינה כשברקע Baba O'riley ו-ווגלר נכנס לחדר.

itaystud

New member
לדעתי הקטע הכי מצחיק (חשש לספוילר)

היה כשהאוס וקאדי בדקו מי מהם יותר דומיננטי בפרק mirror mirror והאוס התחיל לעשות את הריקוד המשוגע שלו עם המקל אחרי שהוכח שהוא הדומיננטי. ממש נשפכתי על הריצפה.

Wrath Within

New member
קטעים שהצחיקו אותי...../images/Emo11.gif

ממש אהבתי את אותו הפרק (עונה 3 פרק 18 - "Airborn") שהאוס וקאדי נמצאים במטוס ויש שם חולה שלא דובר אנגלית והוא מתחיל להראות תסמינים של דלקת קרום המוח (שהיא מדבקת ביותר) והוא מאלתר צוות, להנ"ל הציטוט:
House: Can you say "Crickey Mate"? 12 year-old Boy: Crickey Mate. House: Perfect. Now no matter what I say, you'll agree with me, okay. 12 year-old Boy: Okay. House: Nicely done. You, disagree with everything I say. Foreign Man: Sorry, not understand. House: Close enough. (to random woman) You get morally outraged by everything I say. Sour Faced Girl: (about House writing on the movie screen) That's permanent marker, you know. House: Wow, you guys are good.​
עוד סרטון שקרע אותי: (לקוח מעונה 2 פרק 24 - "No Reason") http://www.youtube.com/watch?v=KzdjYWMS6bI והאחרון...היציאה של צ'ייס... (לקוח מעונה 3 פרק 2) http://www.youtube.com/watch?v=sN2pV8S63rw שעוד לא החלטתי מה יותר מצחיק שם...ה"BURN" של צ'ייס או המבט של האוס ישר אחרי.

Wrath Within

New member
כל כך אהבתי את "Distractions"../images/Emo11.gif

אחד הפרקים המרושעים ביותר של האוס.

ויקודין

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כן,האוס וקאדי במטוס.."יש כאן רופא?"

(מחלקת עסקים) האוס קם מהמושב- "כן". "תיכף אקרא לה".
ניגש אל קאדי שישבה לה עם יתר הנוסעים בצפיפות,עם בחור נוחר שנרדם לה על הכתף.. "באמת חשבת שאתן לך לשבת כאן כל הטיסה? בואי נחליף מקומות,שבי בנוח".

היה פרק אחד שקרע אותי מצחוק

נדמה לי שזה היה בעונה השלישית שהאוס נלחם עם השוטר הזה. אז היו לו פרקים שהוא ניסה להשיג ויקודין, אז בפרק אחד הוא שם את כדור הויקודין בכיס ואז הוא לקח את האצבע והכניס אותה לתוך האריזה של הויקודין ועשה תנועה של צחצוח שיניים עם החומר הנותר. זה פשוט קרע אותי מצחוק לא יכולתי שלא לצחוק פשוט איך שהוא היה כל כך אומלל שהוא פשוט צחצח את שיניו באצבע שנטולה במעט ויקודין

Wrath Within

New member
השוטר הזה=טריטר../images/Emo11.gif

שנאתי אותו. ושנאתי ת'פרקים האלה, שנאתי לראות אותו מתעלל בהאוס. הדבר היחידי שהיה מצחיק זה שהאוס ניסר חור באמצע ספר על זאבת (לופוס) , חור בגודל מושלם להכיל בקבוקון של ויקודין. והוא פתח ת'ספר וחשף את הסליק בפני פורמן ופורמן היה המום אז האוס אמר "its never lupus":

Almost Alive

New member
הוא אחת הסיבות לכך

שהעונה הזאת היא העונה הכי אהובה עליי. אני יכול להבין למה הרבה אנשים לא אוהבים אותו, אבל לא יכול להסכים עם כך. נראה לי שזו הפעם היחידה שלא צידדתי בהאוס, כי אם אני הייתי במקומו של טריטר הייתי נוהג באותה דרך (אני מסכים שהדברים שהוא עשה היו מוגזמים, אבל הכוונה ברורה) כי אם קאדי (או וילסון, בתור האדם הכי קרוב אליו) לא יכולה לשים לו גבולות בתור מנהלת ביה"ח, מוטב שמישהו מבחוץ יעשה זאת. בניגוד לטריטר, את ווגלר לא סבלתי כי לא הייתה לו שום סיבה אמיתית להתנכל להאוס.

Wrath Within

New member
לא קאדי ולא וילסון יכלו לשים לו גבולות../images/Emo11.gif

זה היה רק טבעי שמתישהו הוא ייתקל במישהו בעל סמכות לא מהעולם שלו (לא מביה"ח, כי בבית החולים הסמכות היא של קאדי וגם עליה הוא דורך) ושסוף סוף ייאלפו אותו. אבל לדעתי הסיפור הם טריטר לא טרם לו כלום, סתם משחקי כוח ששנאתי, אנשים לא משתנים.

Almost Alive

New member
איך זה לא תרם?

הרי זו הפעם הראשונה שהאוס התמודד באמת עם העובדה שהוא מכור. הוא עמד ללכת לכלא, עמד לאבד את הרישיון הרפואי שלו, הלך לגמילה (כאילו). בעיניי זה היה אחד הסיפורים הטובים של הסדרה אם לא הכי טוב, כי הביאו לך שני קטבים שונים של החוק אבל הם לא היו סטריאוטיפים.

Wrath Within

New member
הוא המשיך להתנהג כמו האוס בתוך המשחק../images/Emo11.gif

שלו make believe-rehab. מה בדיוק תורם בזה? כלום. תזכור שהיה איזה פרק שהסצנה האחרונה היא שוילסון בא לבקר את האוס בכלא והוא בעצם מבין שהכל היה שקר. כל אותו הזמן מישהו היה מגניב לו ויקודין והאוס אפילו לא היה קרוב ללהתחיל להיגמל או להתכוון לזה זה לא שינה אותו, לא שינה את החשיבה שלו, לא טרם בכלום. סתם משחקי כוח כדי להראות כמה האוס עקשן\לא זז מהעמדה שלו וטריטר הוא דמות שתפקידה להאיר על הנקודות האלה באופי שלו, סתם היה מרגיז לראות אותו מתעמר בהאוס. אני אישית סבלתי בפרקים האלה.

Almost Alive

New member
אמרתי שהוא זייף את הגמילה

וזה לא משנה את העובדה שהנוכחות של טריטר תרמה לכך שהאוס הבין שהוא לא כל יכול, ושתמיד יהיה אי שם מישהו שיאיים עליו ושהוא פגיע מחוץ לכתלי ביה"ח.

למעלה