חג שבועות שמח
לכולם

../images/Emo6.gif חג שבועות שמח../images/Emo173.gif לכולם

בזמן האחרון אני חושבת המון על מוות, וגיליתי שאם כל הידע הקיים לעכשיו בנושא אני מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מפחדת למות. אם כל הנושא שאני מודעת שלמות זאת תחנת יציאה מהכאן ועכשיו, יש בי המון היסוסים והם: שאם אני אפתור עוד משהו מתוכי ויסיר עוד שק מהגב או יפתור עוד משהו ממני , אז זהו הכל יגמר ואני כמעט בטוחה שזה יושב על " עיוור" כרגע . כל אחד יש לו תחנת כניסה ויציאה , אך אצלי זה כמו שכתבתי קודם, אם אני ממשיכה לפתור ממני דברים החוצא ולשחרר אותם זה לא יקדים לי את היציאה ? בידיעה שלמה שאני כרגע מול המחשב, ובכאן ובעכשיו בהמון אהבה לילדה הקטנה שלי . איך אתם מסתכלים על כל הנושא הנ"ל ?

החיים והמוות

אני חושבת שאני יכולה לחוות פחד מלמות - כשאני חושבת שאני עשוייה להתרחק מהאנשים שאני אוהבת (למרות שאני יודעת שבגלגול הזה יש כמה אנשים שמבחינה קארמתית קשורים אליי ואני נאלצת לחיות רחוק מהם ובמובן הזה כבר אין לי סבלנות להתחיל גלגול חדש), חוצמזה, המוות ממש לא מלחיץ אותי. כל לילה לפני שאני נרדמת אני שואלת את עצמי - אם מחר בבוקר אני לא מתעוררת - האם יש משהו שאני אתחרט שלא עשיתי? האם יש משהו שאתחרט שכן עשיתי? ואני משתדלת לשאוף לכמה שפחות חטות בשאלה הזו בסוף היום. אני חושבת שזה מה שעוזר לי לא לפחד מהמוות. השאלה השניה שלך היא ממש חקה - אם נהיה ממש בסדר - האם נמות מוקדם? והתשובה שלי אליך היא - אנחנו מתגלגלים פה כבר אלפי שנים. מתי לא ישאר לנו מה ללמוד? אני חושבת שעוד יש לנו זמן. המון זמן.

ניאו30

New member
אצלי זו מחשבה שמאוד מעסיקה אותי

אמנם בתקופה הזו קצת פחות מתמיד,אבל גם עכשיו קשה לי מאוד להתגבר על המחשבה הזו שיום אחד לא נהייה כאן יותר,על כך שזה סופי ומוחלט. כתבתי על זה גם רשומה שלמה בבלוג שלי לפני כמה חודשים.

תאמת

ריגשתם אותי אם התגובות, תודה . יש לי המון מה לישיים שכבר התחלתי בעשייה וזה מה שמניע אותי לחיות באושר ( שזהו שמי כמה מצחיק אה ? אושרת)

למעלה