טיפ קטן...

בונוסית

New member
../images/Emo6.gifטיפ קטן...

כבר במס' הודעות ראיתי, שלא רק אצלי, אבל גם אצל רבים, נושא האוכל והישיבה לשולחן בעיתי.. לאחר מס' פעמים שהבנתי שהבשול שלי לא ממש גורמה כמו של האמא...פתרנו את הנושא בעזרת חמותי שתחייה (!) אכשו את הארוחות של שישי ושבת בצהריים כשהבונוסים איתנו אנחנו פשוט אוכלים אצלה. גם הקשר של הסבאא סבתא נכדים מתחזק. גם יש מורשת. וגפ אני מתפנקת. למי שלא בורך בכזו חמות- אולי אפשר לאכול בחוץ- חוויה לכולם והכי חשוב- לא צריך לנקות אח"כ

rolan

New member
הסבר נוסף לטיפ ../images/Emo77.gif

בונוסית נושא האוכל והישיבה סביב השולחן אינה בעיה של בישול כזה או אחר. הנושא בעייתי בשל הנפשות המשתתפות והמורכבות של מערכות היחסים. איני בטוחה שבעיות מסוג כזה נפתרות אצל החמות, או במסעדה... טיפ יש שם, כן אצל החמות - לחייך, להיות נחמד, לסבול בשקט ועוד ועוד במסעדה - תשלום נוסף למלצר

rolan

New member
בינתיים הכנתי ארוחת גורמה

ממש נפלאה התכבדו בבקשה

בונוסית

New member
כן זה ברור הרי אני מבשלת אפילו טוב;

אבל כשכולם במסעדה אז קודם כול זה משהוא מיוחד. וזה יוצר אוירה שונה וחוייה. צריך להתנהג יפה כי אנחנו ליד אנשים זרים, וגם ילדים בגיל טפשעשרה יודעים זאת... זה יוצר חוויות שמשוטפות לנו. ואם הילד מוזמן לבחור את המסעדה החביבה עלו אולי הוא גם יהנה? בסידור שלנו אני בכול אופן מאוד נהנת לא לעבוד קשה במטבח ולאכול כמו מלכה אצל החמות...

בונוסית

New member
נכון שפו אף אחד לא קואס על שגיעות

קטיב... סליחה... (האם חלק מאיתנו מרגישים שזה כמו להפליץ ליד מישהו???)

rolan

New member
פליץ פלוץ

ממש מותר שגיעות הקטיב - אני מתכוונת בעצם גם להפליץ מי שומע או מריח אותך?... הפליצי כאוות נפשך בונוסית לא נכעס
אם תרצי הבאתי לך דוגמא.......

למעלה