השבוע שלי
היה עמוס וגדוש.... בשבת היו אצלינו ההורים וסבתא שלי, בישלתי במו עצמי הכל..כן כן....קצרתי שבחים בטוב טעם
הייתי בפגישה ראשונה לגביי טיפולי ביופידבק, היה מרתק ( ובמידה מסויימת גם משחרר, אולי כי הרגשתי כמו אצל פסיכולוג...) בנינו לי תוכנית טיפולים של מפגשי ביו וטיפולי שיאצו , מחכה לזה כבר בקוצר רוח, מתחילה בחמישי הבא. אומנם סיפור יקר אבל אני חייבת את זה לעצמי קודם כל, לבנים לגולן ולעולם כולו
אח"כ כבר התחיל בלאגן עם ה
שנתקע ושבק חיים במהלך שרותו, הלכתי הרבה ברגל (אחלה) בין הגנים. ברי חטף התקף סטרידו קשה והצטננות , פעם ראשונה מאז הניתוח שעבר....אבל היום הוא כבר הרבה יותר טוב
היום באופן מפתיע ה
חזר לעצמו ולתפקוד.....כנראה מזדהה עם ארגון המורים קצת
אבל הבין שלא יקבל העלאת שכר בקרוב וחזר לעבודה תקינה. הבוקר עליתי עם רזי לבדיקת דם, אח"כ לקחתי אותו לגן, המשכתי לעשות סק"ס (סידורים,קניות,ספונג'ה) לקראת סופ"ש.... ברגעים אלה ממש עוגת הקראמבל שלי בתנור (בננות ואננס) וסיר ענק של מרק סופ"שי חורפי רוחש ומבעבע לו בניחותא....יאמי יאמי.... < טוב יש עוד כמה דברים שקרו ועל הדרך.....אשמור אותם לעצמי כרגע, ברגע שיהיה משהו מעניין מבטיחה לשתף. > הספקתי השבוע לפגוש לרגע את אניטה והילדודס, לקשקש עם אלה במייל, אם לא לראות בlive לפחות ראיתי אותך במייל, יפיפייה מהממת, הספקתי לפגוש את כלתי לעתיד ואמאשל'ה
בשבת אנחנו מוזמנים לחגיגת יומולדת בפארק רבין, מקווה שמזג האוויר לא ישבש תוכניות. ובין לבין הכל אני צריכה להשתלט על בגדים לעונת מעבר\חורף והנה הגעתי עד הלום. מקווה שבמהרה בימינו תספרו איך עבר עליכם השבוע.
דפי