יום מלא חיוכים

הליכה כריפוי:)

דוקטור, אתה חייב לעזור לי!" "כן בבקשה, מה הבעיה?" "אשתי משגעת אותי. אני עלול מידי יום להגיב באלימות קשה." "כן, כן. זוהי תופעה ידועה. אני מציע לך להרגע על ידי הליכה. כל בוקר פשוט תצעד 10 קילומטר ואז תרגיש לגמרי אחרת. עבר חודש. בטלפון "דוקטור, שלום! רציתי לעדכן אותך." "כן, כן - מה קורה ? איך אתה מרגיש עכשיו?" "מצויין, פשוט מצויין. ההליכה נהדרת. ממש כיף." "יופי. יופי. ואיך אשתך?" "אשתי? אני ממש לא יודע. אני כבר 300 ק"מ מהבית

שיר נורא יפה מקווה שתזהו

When you're down and troubled and you need some lovin' care and nothin', nothin' is going right. Close your eyes and think of me and soon I will be there to brighten up even your darkest night. You just call out my name, and you know wherever I am I'll come running to see you again. Winter, spring, summer, or fall, all you have to do is call and I'll be there... You've got a friend. If the sky above you grows dark and full of clouds, and that old north wind begins to blow. Keep your head together and call my name out loud Soon you'll hear me knocking at your door. You just call out my name and you know wherever I am I'll come running, running, yeah, to see you again. Winter, spring, summer or fall all you have to do is call and I'll be there, yes I will. Now, ain't it good to know that you've got a friend, when people can be so cold. They'll hurt you, yes, and desert you, and take your soul if you let them. Oh, but don't you let them. You just call out my name and you know wherever I am I'll come running, running, yeah, to see you again. Winter spring summer or fall, all you've got to do is call, and I'll be there, yes I will... You've got a friend. You've got a friend. Ain't it good to know you've got a friend. Ain't it good to know... Ain't it good to know... Ain't it good to know... You've got a friend. Oh, yeah, you've got a friend. Yeah, Baby, you've got a friend. Oh, yeah, you've got a friend. When you're down and troubled and you need some lovin' care and nothin', nothin' is going right. Close your eyes and think of me and soon I will be there to brighten up even your darkest night. You just call out my name, and you know wherever I am I'll come running to see you again. Winter, spring, summer, or fall, all you have to do is call and I'll be there... You've got a friend. If the sky above you grows dark and full of clouds, and that old north wind begins to blow. Keep your head together and call my name out loud Soon you'll hear me knocking at your door. You just call out my name and you know wherever I am I'll come running, running, yeah, to see you again. Winter, spring, summer or fall all you have to do is call and I'll be there, yes I will. Now, ain't it good to know that you've got a friend, when people can be so cold. They'll hurt you, yes, and desert you, and take your soul if you let them. Oh, but don't you let them. You just call out my name and you know wherever I am I'll come running, running, yeah, to see you again. Winter spring summer or fall, all you've got to do is call, and I'll be there, yes I will... You've got a friend. You've got a friend. Ain't it good to know you've got a friend. Ain't it good to know... Ain't it good to know... Ain't it good to know... You've got a friend. Oh, yeah, you've got a friend. Yeah, Baby, you've got a friend. Oh, yeah, you've got a friend. Make a selection below to visit another of SoloSong's Pages Index of SoloSong's Pages Home Music & Poetry Index Graphics By SoloSong SoloSong's Jukebox SoloSong's Elvis Jukebox SoloSong's Classical Jukebox Links & Awards

החתולית

New member
קרול קינג באחד השירים הקלסיים שלה

בוקר טוב, וסוף שבוע נעים לכולנו.

חחחח../images/Emo6.gif

קשיש יושב על ספסל ובוכה. ניגש אליו בחור צעיר ושואל: סבא,למה אתה בוכה? עונה הקשיש: אל תשאל, הכרתי בחורה בת 25,יפה, מקסימה וסקסית, התאהבנו והיא עברה לגור אצלי. אומר הצעיר: נו, יופי, אז מה הבעיה? אומר הזקן: מאז כל בוקר אנחנו קמים ועושים סקס שעתיים, אחר כך היא סוחטת לי מיץ תפוזים, אני יוצא לקופת חולים, כשאני חוזר היא מחכה לי בבית, אנחנו הולכים לישון, אחר כך אנחנו עושים סקס ארבע שעות, היא מכינה לי ארוחה עם המאכלים שאני הכי אוהב, אחר כך אני יוצא למרכז לשחק קלפים עם החבר'ה, היא מחכה לי בבית, אני חוזר, היא עושה לי מסז', ואז אנחנו עושים סקס עד שאני בוכה משמחה. ככה כל יום. אומר הבחור הצעיר: נו, יופי אז מה הבעיה עונה הזקן: זהו, שאני לא זוכר איפה אני גר....

משאל רחוב

מה הוא סקס? רופאים-זה מחלה מכיוון שתמיד אתה גומר במיטה עורכי דין-זה אי צדק מכיוון שתמיד יש אחד למעלה ואחד למטה... מהנדסים-זו מכונה מושלמת מכיוון שזו יחידה שעובדת מתי שעוצרים. ארכיטקטים-זו טעות מכיוון שאיזור הבילוי הוא בצד היציאה פוליטיקאים-זו דמוקרטיה מושלמת מכיוון שנהנה גם מי שלמעלה וגם מי שלמטה... כלכלנים-זו השקעה לא טובה מכיוון שרב יותר מה שנכנס מאשר מה שיוצא.... מתמטיקאים-זו משוואה המתמטית המושלמת מכיוון שהאשה מעלה את האיבר לפוטנציאל המירבי... היא מכניסה בין סוגריים מוציאה את הגורם המצוי ומפחיתה מיד את הביטוי למינימום....

שעון מדבר../images/Emo6.gif

לילה אחד לאחר מסיבה פרועה הזמין בחור אחד זוג חברים אל הדירה החדשה שלו באופן די משוגע,כשהוא שיכור לגמרי,החל להציג בפניהם את הדירה. כשהגיעו לחדר השינה הם הבחינו בפעמון נחושת ענק תלוי לו ליד המיטה. כמובן שהחברים שאלו על פשר הפעמון הענק והשיכור ענה להם שזה בעצם "שעון מדבר". אחד החברים היה המון מהתשובה ושאל איך זה עובד? השיכור לקח את המוט מעץ שהיה ליד והכה בעוצמה על הפעמון, במשך מספר שניות סבלו החברים מהרעש הנורא שנוצר מויברציות הפעמון אך עדיין לא הבינו איפה "השעון הדובר"?! מיד באותו הרגע נשמעו דפיקות על הקיר שליד,וצעקה איומה: "יא חתיכת אידיוט"!!!השעה 3:10 לפנות בוקר!!!

בדיחיות-שיהיה שבוע טוב לכולם

מוחמד הולך לאוניברסיטה ןרואה את סעיד שואל מוחמד:ממתי אתה באוניברסיטה? עונה סעיד:כבר הרבה זמן! ממשיך מוחמד:ומתי אתה מסיים? משיב לו סעיד:עוד מעט, יש לי רק את המדרגות בקומה הראשונה, והבייתה... בעל ואישה מדברים ביניהם בזמן ארוחת ערב רומנטית הבעל אומר לאישה:מותק היין עושה אותך חושנית וסקסית. עונה האישה:תודה יקיר,אבל אני לא שתיתי. הבעל משיב:אבל אני שתיתי.... שאלה:מה הנס הראשון שקרה במגילת אסתר? תשובה:פרסי עשה משתה... זוג אחד יושב במסעדה ואוכל פתאום הגבר קופץ ונכנס מתחת לשולחן. המלצר ניגש לאישה ושואל גבירתי,בעלך מרגיש טוב? זה לא בעלי בעלי בפתח. אישה אומרת לבעלה בבוקר "יקירי אתה עובד יותר מדי קשה,כל הלילה מתוך שינה קראת למזכירה שלך". איש אחד שואל את אישתו: למה את עושה קציצות בגודל שונה? עונה לו האישה אתה הרי ביקשת לגון באוכל לא? איש אחד קנה נעליים חדשות מגיע הביתה מבסוט עד הגג אבל, אף אחד לא שם לב לנעליו החדשות.האיש התעצבן עשה סיבוב בבית,אך שוב שוב אף אחד לא שם לב. הבן-אדם חטף קריזה התפשט כולו כביום היוולדו מלבד נעליו,נעמד באמצע הסלון והתחיל לצרוח"אף אחד לא שם לב לשום דבר פה"? התו הקטנה ניגשה אליו ושאלה אבא מה זה שתלוי לך בין הרגליים? ענה האב בציניות זה חץ שמצביע על נעליי החדשות! האם ששמעה את דברי האב צעקה מהמטבח"עדיף אם היית קונה כובע חדש".

למעלה