יו איזו התרשות!!פורום של טייק דאת

../images/Emo6.gif יו איזו התרשות!!פורום של טייק דאת ../images/Emo99.gif

רק שתבינו, אני בת 31 (32 חודש הבא אבל מי סופר
)יש לי שלושה ילדים שהקטן בניהם בן חודש וחצי! ואני מתנהת כמו איזו ילדה קטנה ומתלהבת מאז ששמעתי על האיחוד בגיל 15 הפכתי למעריצה שרופה שלהם מה שכלל פוסטרים בחדר, קלרי ענק עם כל הכתבות, חברות במועדון מעריצים הרישמי בלונדון, תכשיטים,צעיפים,חולצות ומה לא! והיום...כשאני כבר אמא הם שוב חוזרים לחיי ואני מרגישה בת 16 שוב :) אפילו כתבתי בפייסבוק שלי מיטל אואן
אז אתן בטח מנחשות מי היה הפייבוריט שלי...אבל היום הוא נראה זוועה לדעתי! ג'ייסון פשוט לוהט! גם רובי וגרי
בעלי המדהים לוחץ עלי ללכת להופעה שלהם, אני עדיין מתלבטת, אחרי הכל יש לי שלושה ילדים קטנים ואני מניקה... אז בננות, יאללה בלאגן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברוכה הבאה !

ומה השאלה, ברור שהולכים להופעה שלהם, כמה פעמים עוד תוכלי לומר שראית את הלהקה שעיצבה לך את כל הילדות מול העיניים שלך?! הילדים יכולים לבוא איתך את הקטן תניקי ממש לפני ההופעה וזהו

../images/Emo24.gifתודה רבה!

זה מה שהצעתי לבעלי, שכולנו ניסע ביחד לאמסטרדם, ככה גם נעשה כולנו טיול וערב אחד אני אלך להופעה אבל זה לא כיף לראות הופעה לבד...

קודם כל ,לא תהיי לבד,יהיו איתך מאה אלף איש

ותמיד אפשר להכיר אנשים שטסים ולקבוע איתם מראש. אני אתן לך את אורלי לדוגמא שטסה לבד לאנגליה לסיבוב הקודם והכירה שם את הילה ושירי והיום מי יכול לדמיין את החיים בלעדיהן?! (אני אפילו לא הייתי איתן עדיין בהופעה אבל ,נו לפני שזה נהפך לקיטש על כמה אני חולה להן על הטוסיק .. אני אספיק). הנק' היא שאת לא צריכה לחשוב על לראות אותם לבד או עם מישהו ,את צריכה לחשוב על לראות אותם נק'! ואם עדיין קשה לך עם זה ,תחליפי את אמסטרדם לאנגליה יש כל כך הרבה ישראליות שטסות לאנגליה שחברה לא יהיה לך קשה למצוא.

אני לא רעה :(

ותנסי את רון מקסימום תנסי לבד יש מצב שבאמת זה יצא לך יותר זול מאשר חבילות כי חבילות גם לוקחים כסף לעצמם...

nanny3

New member
איפה הן כל הישראליות ?!?

אני מחפשת פרטנרית בנרוווות ל-1.7 !!!!!!!!

וולקאם וולקאם../images/Emo24.gif

בעלך נשמע בחור כלבבי
אם הוא זה שמעודד אותך ללכת, אני כבר אוהבת אותו! חחחח יש בינינו כמה אימהות שהילדים שלהן הפכו למעריצים הכי צעירים של המדינה, אפשר להביא גם אותם
(חחח האחיין שלי בן 8, ויודע את כל המילים בע"פ, והוא הכי אוהב את גארי
) זו חוויה של פעם בחיים, יהיה שווה כל שקל..
תספרי לנו יותר על עצמך
איזה שיר הכי אהוב עלייך? אלבום? קליפ? איך התחלת להעריץ אותם? מתי גילית שהם התאחדו? למה מארק\ ג'ייסון
חחחח סליחה על ההתקפה
השתלבות מהנה וממכרת

תנקיו תנקיו ../images/Emo140.gif ../images/Emo13.gif

בעלי באמת מדהים, כמוך הוא טוען שזו חוויה של פעם בחיים...מתה עליו!
איזו נוסטלגיה...אז ככה... שיר אהוב...יש כל כך הרבה, נראה לי שכולם אהובים עלי
אולי Never forget? קניתי בזמנו אפילו את הסינגל! אלבום...הראשון שלהם כמובן קליפ....Pray כי רואים שם את הגופות המהממות של כולם
איך התחלתי להעריץ?זה היה בכיתה י' היתי בת 15 דרך חברה הכי טובה שלי שהעריצה אותם.היא אהבה את רובי ואני את מארק אמא שלי חולה עד היום על הווארד וג'ייסון היא קוראת להם "הילדים שלי"
בזמנו אחי הקטן היה בן 5 וידע את כל השירים שלהם בעל פה וגם את הריקודים מההופעות. היו לי את הקלטות (כן אז היו קלטות וידאו...) של כל ההופעות שלהם וזה מה שהתנגן כל היום בטלויזיה
גם קניתי לו חולצה עם הדפס שלהם.זה היה כזה חמוד לראות ילד בן 5 עם חולצה של טייק דאת למה מארק?כי בזמנו הוא היה כזה חתיך וסקסי אבל זה אבד לו ועכשיו ג'ייסון עושה לי את זה בגדול! ג'ייסון תעשה לי ילד!
רוצה לצחוק עלי? גיליתי על האיחוד רק בשבוע שעבר דרך בעלי! אני ממש מתביישת!

עפטוב

New member
ברוכה הבאה

אני עפרה. גם לי יש פצפון, קצת יותר גדול משלך בבית (שושי כבר בן 4 חודשים הייתן מאמינות??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) האיש שלי לא נחמד כמו שלך, אני שוקלת להחליף אותו
הוא עושה לי פרצופים על ללכת להופעה....לא בגלל הכסף אלא בגלל ש"התבגרתי" (כן ממש
) אל תשכחי שההופעות ביולי אז הפיצ יהיה כבר בן 10 חודשים...אז הוא כבר יאכל מוצקים ויינק פחות...תוכלי להשאיר אותו עם סבא וסבתא או לקחת אותו איתכם ושבעלך יעשה בייביסיטר בערב ההופעה, זה התכנון שלי

orlyshka1

New member
עפרה! מה העניינים?

מתגעגעת פה... מתי את מתכוונת לקנות כרטיסים להופעה?

עפטוב

New member
../images/Emo24.gif

אני מתכוונת לקנות כרטיסים כשהאיש שלי ייסגר על עצמו....הוא לא רוצה לקחת את הפצפון איתנו ללונדון ואני לא מוכנה להשאיר אותו בארץ.... ותחזיקי מעמד בספירה...אם לא הייתי עם דלקת ריאות אפילו הייתי באה לעזור (סטייה שכזאת אני מתה על ספירות מלאי! זה כיף אפשר להסתכל על כל הספרים ומוצאים כל מיני פנינות ילדות וספרים שלא קראת 90 שנה....חחח הייתי מתנדבת לספירות בכל רחבי ישראל...אחח ימי צומת העליזים)

orlyshka1

New member
אלוהים ישמור!

דלקת ראות?? תרגישי טוב! תודה לאל, הספירה עברה. (ואם זה לא היה מלחיץ כי כל האחריות עלי, הייתי מודע שביום עצמו זה היה אפילו נחמד, והלך מהר וחלק). עכשיו הגיע זמן המ-ש-ט-ח-י-ם!!! והרבה.... יש הרבה דברים שווים במבצע, מומלץ לבקר... (כמובן שאצלי הכי שווה...
)

תודה ומזל טוב../images/Emo140.gif

את נמצאת כבר בגיל הכיפי של הילד אני עדיין בגזים, מסכנון קטן... האמת שחשבנו שניסע כולנו לאמסטרדם כי שמעתי שיש שם מה לעשות עם ילדים וערב אחד אני אלך להופעה ובעלי ישמור על הילדים...נראה...

עפטוב

New member
גם בלונדון יש המון מה לעשות

ואגב אני קיבלתי ילד ראשון חלומי - לא היו לו גזים, הוא ישן לילות שלמים כמעט מהיום שנולד, הוא אוהב את טייק דאט עוד מהבטן....חברה שלי כבר הציעה לי כליה תמורתו

די!באמת ילד חלומי!|ירוקה מקנאה|

אצלי כולם סבלו מגזים נורא, קמו כל 3 שעות לאכול בלילה עד גיל שנתיים! אבל אני מתה עליהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני שירי
אני ממש ממליצה לך ללכת להופעה את לא תתחרטי בכלל, כל הכבוד לבעלך שמפרגן לך- הוא צודק כדאי לך להגשים את החלום הזה ואם הוא יבוא איתך הוא גם יהנה

למעלה