יש!!!

betti10

New member
../images/Emo6.gif יש!!! ../images/Emo6.gif

אחרי דכאונות על כך שלא יכולתי ללכת להופעה הערב בנהריה,יש מוצא!!! אחותי שגרה באילת באה לבקר ויש לה רכב והיא מעוניינת ללכת לראות את ההופעה!!! אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש אלוהים!!!
רק מה, התקשרתי להזמין כרטיסים והתבאסתי. לא רק שהיא אמרה לי להתקשר יותר מאוחר אלא גם לא נשארו כרטיסים בשורות הראשונותתתתתתתתתתתתתתתתתתת וגם אין כרטיסים זוגיים. מרדדדדדד! (יענו בצרפתית - חרא => לעזאזל). איף
טוב, נקווה שנותרו כרטיסים בשורות הראשונות וההיא לא יודעת שום דבר מהחיים שלה.

willo1

New member
*מחזיקה אצבעות*

מקווה שיהיו כרטיסים שורה ראשונה
מרד? מאיפה זה בא? את דוברת צרפתית או שזה סתם בא לך פתאום?

Saffron

New member
אני מקווה שנשארו ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

במקרה שאת הולכת - תהני! :)

betti10

New member
חוצפנים ../images/Emo46.gif

אני מתקשרת להזמין כרטיסים וכמו כל אדם נורמלי שואלת אם נשארו כרטיסים לשורות הראשונות וכמה עולה כרטיס וההוא, הכרטיסן אומר לי טוב תחליטי כי אנחנו לחוצים קצת או שתחזרי אלינו. ולצערי נשאר רק בשורה 4 בצד או בשורה 18,20 באמצע. רבאאאאאאאאאאק! לא יודעת במה לבחור, מה גם שאני לא יודעת איך נראה ההיכל בנהריה. אולי 20 זה היציע? הכי טוב ללכת על בטוח, שורה 4 לא? אחרי איזה 3 דקות אני חוזרת אליהם, לא רק שחייגתי 20 פעם עד שענו, אלא גם כשענו אמרו לי תתקשרי עוד רבע שעה כי אנחנו לחוצים פה. אני אפוצץ את הכרטיסנית הזאת. איפה המנהל שלה? כושלאחותם (ואני לא מקללת בד"כ). חוצפניםםםםםםם, מה זה ה"חברה להזמנת כרטיסים" האלו?
שייזהרו, אני אגיד אותם לעידן.
נ.ב: אני שליש צרפתייה. מבינה קצת.

betti10

New member
חחחחחחח

אני נגד אלימות מילולית ופיסית.
רק אני יכולה להגיד => מרד. (שזה לא ממש קללה).

אני נגד אלימות פיסית../images/Emo3.gif

אבל לקלל? מממ רוב האנשים שלא מכירים אותי חושבים שאני פשוט לא עושה את זה, אבל ברגע שמכירים אותי.... אמאלה
מרד זה קקי!! אני יודעת!!!!!!!!!!!!

Saffron

New member
באמת מעצבנים ../images/Emo29.gif

אני לא מכירה את ההיכל של נהריה, אבל אולי תנסי להתקשר אליהם ולברר אם שורה 20 זה האמצע או הסוף? בהצלחה איתם.

willo1

New member
חולרות

אני חושבת שעדיף שורה 4... לא קמים לבמה בהופעות כאלה? אז ממילא לא משנה איפה יושבים.

betti10

New member
זהו, שלא.

חחחחח. אם אני אתקשר שוב הם יעשו עליי חסימה, חוצמזה שאני כבר שילמתי. לפי הכרטיסנים ההופעה בנהריה תתקיים היום. אוחחחחחחח איזו התרגשות. פעם שעברה כשעלה לבמה הציפורן שלי נכנסה חזק ביד של גיסתי
מרוב התרגשות. אבל בשקט. אף אחד לא ראה או שמע. בלי דמעות או צרחות כמו הפוסטמות (אופס). אז כבר בחרתי בשורה רביעית. מקווה שלא אתאכזב.

betti10

New member
אה, שכחתי גם ש...

כשהייתי בהופעה של הפרוייקט בכרמיאל, כשבאמצע ההופעה כברה שרה את "מילים יפות מאלה", כל הקהל עמד, מחא כפיים וזז מצד לצד. עידן היה בשוק, עם פה פעור. הוא לא תיאר לעצמו כמה אוהבים אותו פה, אוהבים הכוונה את המוסיקה. אותו דבר קרה גם בהדרן, בסוף, כברה שוב שרה את "מילים יפות מאלה" ושוב הקהל עמד ועידן היה המום. עושה הרושם כאילו הוא נתקל בזה לראשונה. בחיי. מה גם שבאותו זמן "שובי אל ביתי" לא היה ממש מוכר או לא השמיעו אותו הרבה אז הוא בכלל היה בשוק שהקהל ידע את המילים וכולם שרו. הוא ממש התרגש, היה אפשר לראות את זה. בכל מקרה, לסיכום: יש כאלה שרוקדים בצד או בשיר מסויים אבל תח'לס, יושבים. היה יפה, היה נחמד, היה מדהים, ביצועים שחבל על הזמן. (למרות שאני מעדיפה אם עידן היה שר את "הינך יפה" ללא עזרתה של כברה, אבל אין מה לעשות. ולצערי, מאיה לא תהיה אלא ליטל (שו האדה?) גבאי.

Saffron

New member
כיף לקרוא את זה ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

ואני מסכימה איתך לגבי "הנך יפה". הייתי רוצה שהוא ישיר לבד גם ב"שושנים עצובות", אבל באמת אין מה לעשות. אני מקווה שתהני הערב!

betti10

New member
טוב, אני יוצאת להופעה

בהצלחה לפרוייקט ולעידן בפרט. נ.ב: מקווה שהאורגן שלו יהיה בצד שלי, אחרת אני אקבל נקע בצוואר.

למעלה