../images/Emo6.gif כנסו../images/Emo70.gif
עשיתי מחשבון אהבה - התאמה זוגית עם טום וביל אז מה יצא לי.. טום האישיות שלו- האישיות שלי- טום - תמצית משמעות השם הפרטי של בן הזוג ראשוניות, אמביציה אינדיבידואליסט,יוזמה, חוסר סבלנות למתנגדים, תחרותיות, שליטה, בדידות ליהי - תמצית משמעות השם הפרטי של בת הזוג ראשוניות, אמביציה אינדיבידואליסט,יוזמה, חוסר סבלנות למתנגדים, תחרותיות, שליטה, בדידות ניתוח הקשר על פי הקבלה ''עודף אנרגיות בקשר''
-חח זה לא נישמע ממש טוב חח
- ביל האישיות שלו- האישיות שלי- ביל - תמצית משמעות השם הפרטי של בן הזוג הרמוניה , אחריות , אהבת יופי , צורך באיזון, כבוד, אסתטיקה ליהי - תמצית משמעות השם הפרטי של בת הזוג ראשוניות, אמביציה אינדיבידואליסט,יוזמה, חוסר סבלנות למתנגדים, תחרותיות, שליטה, בדידות ניתוח הקשר על פי הקבלה ''סיכוי גדול שיחיו יחד שנים הרבה'' חעחע ושל חברה שלי ביל זיווג משמים !!! ניתוח הקשר על פי הקבלה ''תהיה בינהם גם רעה רבה'' טום ניתוח הקשר על פי הקבלה ''הצלחה ושלום יהיה בניהם''
עשיתי מחשבון אהבה - התאמה זוגית עם טום וביל אז מה יצא לי.. טום האישיות שלו- האישיות שלי- טום - תמצית משמעות השם הפרטי של בן הזוג ראשוניות, אמביציה אינדיבידואליסט,יוזמה, חוסר סבלנות למתנגדים, תחרותיות, שליטה, בדידות ליהי - תמצית משמעות השם הפרטי של בת הזוג ראשוניות, אמביציה אינדיבידואליסט,יוזמה, חוסר סבלנות למתנגדים, תחרותיות, שליטה, בדידות ניתוח הקשר על פי הקבלה ''עודף אנרגיות בקשר''