לא לשכוח לראות תוצרת הארץ עוד עשר דקות... קרן בתוכנית
ט טל ליהיא New member 28/5/06 #1 ../images/Emo6.gifלא לשכוח לראות תוצרת הארץ../images/Emo41.gif עוד עשר דקות... קרן בתוכנית
H hilali1 New member 28/5/06 #2 ראיתי והיא היתה מקסימה.. ואני מתפעלת מהנגינה שלה בגיטרה.. הגיטרה שלי כבר חודש וחצי יושבת לה בארון ואני לא עושה איתה כלום ואגב, הייתי שמחה לשמוע אותה שרה את "לשם" לבד. היא וגיטרה.
ראיתי והיא היתה מקסימה.. ואני מתפעלת מהנגינה שלה בגיטרה.. הגיטרה שלי כבר חודש וחצי יושבת לה בארון ואני לא עושה איתה כלום ואגב, הייתי שמחה לשמוע אותה שרה את "לשם" לבד. היא וגיטרה.
ט טל ליהיא New member 28/5/06 #4 יהיו שידורים חוזרים לא זוכרת מתי, אבל יש במהלך השבוע, צריך לבדוק בעיתונים
P perrinat New member 29/5/06 #9 זה מה שקורה למי שרואה האלופה../images/Emo3.gif גם אני לא ראיתי, אבל זה בגלל שהייתי ברכבת (לא באירופה... )
זה מה שקורה למי שרואה האלופה../images/Emo3.gif גם אני לא ראיתי, אבל זה בגלל שהייתי ברכבת (לא באירופה... )
נ נוף המקורית New member 29/5/06 #6 איזה מותק היא... הנה ממש כיף לראות את זה, איזה חמודה היא. ולחשוב שעד לא מזמן אף אחד לא ידע מי זו קרן פלס!
איזה מותק היא... הנה ממש כיף לראות את זה, איזה חמודה היא. ולחשוב שעד לא מזמן אף אחד לא ידע מי זו קרן פלס!
R Rachel47 New member 29/5/06 #10 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifואני סתם חזרתי../images/Emo15.gif סביבות 8 ועשרים וכבר שכחתי מזה
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifואני סתם חזרתי../images/Emo15.gif סביבות 8 ועשרים וכבר שכחתי מזה