לכל המעוניינים לצפות...

10 הגרי

New member
../images/Emo6.gifלכל המעוניינים לצפות...

אני חושבת שהתוכנית של אדיר מילר בהשתתפות גלי,תשודר מחר (יום ג')בשעה 22:00.

שרית7

New member
אז לכוון את הוידאו?

אבל מה פתאום אדיר מילר ביום שלישי? התכנית עברה משישי לשלישי? אני מקווה שהציפיה תשתלם. אני לא אשכח את האכזבה מהתכנית של יעל בר זוהר - כאילו לא היה מעולם.

EyeSeeYou

New member
עבר ליום שלישי באופן חד פעמי

זו התכנית שלא שודרה ביום שישי בגלל הפיגוע אז משדרים אותה היום. ביום שישי תשודר שוב התכנית של אדיר מילר אבל בתכנית חדשה (שתצולם ביום חמישי) ואגב יעל בר זוהר שהזכרת...היא ויהודה לוי (ואלי פיניש) יופיעו בתכנית ביום שישי.

עדי 345

New member
היה אדיר!! לא יכולתי להפסיק לצחוק

גם הקטע עם ענת עצמון וגידי גוב וגם כל הראיון עם אדיר מילר - פשוט גדול.

willo1

New member
איזה יפההה היה!

היה ממש מצחיק, ממש אהבתי, גלי ממש חמודה שם

שרית7

New member
נהניתי מכל רגע ולא הפסקתי לצחוק

היה פשוט ענק. נקרעתי איך שמירי(גלי) ואוסי(ענת עצמון) פתחו לנתי את הדלת וגלי אומרת לו איפה היית עד עכשיו רוצה לבוא לגור איתנו? והקטע הכי קורע היה ששניהם העבירו תחנות ברדיו... זה היה גדול חוץ מזה שהופתעתי מאוד מאוד לטובה מזה שממש רוב התכנית הוקדשה לגלי. היא גם נראתה משגע (נו טוב כרגיל...) אני אישית מתה שהיא תאריך את השיער קצת כמו אתמול במערכון. גם כי לדעתי היא מיצתה את הקצר כבר 10 שנים. וכמה שהיא נראית צעירה לפחות ב10 שנים מכפי גילה אתמול כשצפיתי במערכון היא נראתה לי כמו גלי שלפני 25 שנה...

willo1

New member
אבל היה לי קצת מוזר

לראות אותה עם שיער ארוך. אני רגילה לראות אותה עם התספורת הקצרה, ולדעתי זה מאוד מאוד מתאים לה

שרית7

New member
מה מתאים יותר קצר או ארוך?

סבתא שלי ז"ל היתה אומרת מי שיפה הכל יפה... וזה בהחלט תופס לגבי גלי אבל אני אישיתמעדיפה שיער ארוך

R o b b i e D

New member
היה ענק!!! פשוט ענק

היה מצחיק ומקורי ופתוח. גלי נראתה מדהים. היה אפילו וואחד ראיון ואפילו היא נשמעה טוב. כיף פשוט. מה עוד שאדיר היה ממש בסדר כשדיווח על ההופעה של גלי בצוותא עם כל הפרטים. כל הכבוד

שרית7

New member
מה זאת אומרת אפילו נשמעה טוב?

רובבבבבבייייייייי????????????????????????

R o b b i e D

New member
אל תתחילי גם את

את יודעת למה אני מתכוון. ברור שגלי היא החיים שלי והקול שלה הוא הקול המושלם עלי אדמות שמרגיע אותי לאורך כל השנים. אני מתכוון לזה שבשנה האחרונה היא לא נשמעת טוב בתכניות טלויזיה לצערי. אין לי הסבר לזה ואתמול דווקא נשמעה טוב. בהופעות היא מלכה כמו תמיד.

גלי האדירה באדיר

גלי היתה מהמהמת יש לה חוש הומור ... תודה לכולכם על הברכות אתם מחממים את הלב להתראות בהופעות .... כוכבית

היה מעולה!!

ראיתי עם חברים!! נהננו מכל רגע גלי חיננית ומקסימה! עם שתי גומות וחיוך =) (בפעם הבאה - סימנים) והמערכון בכלל היה מצוין

היא מקסימה אמיתית ../images/Emo127.gif

נראית כל כך טוב, זוהרת ומאושרת, אני לא זוכר אותה ככה המון שנים. היתה כל כך נינוחה ובטוחה בעצמה,מלאת חוש הומור. גם שיתוף הפעולה שלה עם רועי בר נתן הפתיע אותי. כל הכבוד !

שלמונזה

New member
היה פשוט מעולה ../images/Emo168.gif

גלי במיטבה, גם בראיון עצמו. אהבתי גם את הקטע של "הציור השבועי לילד" עם ג'קי, זה היה פשוט מצחיק. גם המערכון של 99 היה פשוט קורע, כל הכבוד לענת עצמון גם על שיתוף הפעולה! ואלי גורנשטיין קרע אותי מצחוק, אני מתה על הסרט של הלהקה. דווקא לקראת הסוף קצת נרדמתי אז לא כ"כ ראיתי את השיר סיום. מה שכן: גלי נראתה מהממת ניחוחה וחמודה לאללה.

למעלה