אבל מה פתאום אדיר מילר ביום שלישי? התכנית עברה משישי לשלישי? אני מקווה שהציפיה תשתלם. אני לא אשכח את האכזבה מהתכנית של יעל בר זוהר - כאילו לא היה מעולם.
זו התכנית שלא שודרה ביום שישי בגלל הפיגוע אז משדרים אותה היום. ביום שישי תשודר שוב התכנית של אדיר מילר אבל בתכנית חדשה (שתצולם ביום חמישי) ואגב יעל בר זוהר שהזכרת...היא ויהודה לוי (ואלי פיניש) יופיעו בתכנית ביום שישי.
היה פשוט ענק. נקרעתי איך שמירי(גלי) ואוסי(ענת עצמון) פתחו לנתי את הדלת וגלי אומרת לו איפה היית עד עכשיו רוצה לבוא לגור איתנו? והקטע הכי קורע היה ששניהם העבירו תחנות ברדיו... זה היה גדול חוץ מזה שהופתעתי מאוד מאוד לטובה מזה שממש רוב התכנית הוקדשה לגלי. היא גם נראתה משגע (נו טוב כרגיל...) אני אישית מתה שהיא תאריך את השיער קצת כמו אתמול במערכון. גם כי לדעתי היא מיצתה את הקצר כבר 10 שנים. וכמה שהיא נראית צעירה לפחות ב10 שנים מכפי גילה אתמול כשצפיתי במערכון היא נראתה לי כמו גלי שלפני 25 שנה...
היה מצחיק ומקורי ופתוח. גלי נראתה מדהים. היה אפילו וואחד ראיון ואפילו היא נשמעה טוב. כיף פשוט. מה עוד שאדיר היה ממש בסדר כשדיווח על ההופעה של גלי בצוותא עם כל הפרטים. כל הכבוד
את יודעת למה אני מתכוון. ברור שגלי היא החיים שלי והקול שלה הוא הקול המושלם עלי אדמות שמרגיע אותי לאורך כל השנים. אני מתכוון לזה שבשנה האחרונה היא לא נשמעת טוב בתכניות טלויזיה לצערי. אין לי הסבר לזה ואתמול דווקא נשמעה טוב. בהופעות היא מלכה כמו תמיד.
נראית כל כך טוב, זוהרת ומאושרת, אני לא זוכר אותה ככה המון שנים. היתה כל כך נינוחה ובטוחה בעצמה,מלאת חוש הומור. גם שיתוף הפעולה שלה עם רועי בר נתן הפתיע אותי. כל הכבוד !
גלי במיטבה, גם בראיון עצמו. אהבתי גם את הקטע של "הציור השבועי לילד" עם ג'קי, זה היה פשוט מצחיק. גם המערכון של 99 היה פשוט קורע, כל הכבוד לענת עצמון גם על שיתוף הפעולה! ואלי גורנשטיין קרע אותי מצחוק, אני מתה על הסרט של הלהקה. דווקא לקראת הסוף קצת נרדמתי אז לא כ"כ ראיתי את השיר סיום. מה שכן: גלי נראתה מהממת ניחוחה וחמודה לאללה.