מושב לבנים !!!

shayefrati

New member
../images/Emo6.gifמושב לבנים !!!

בסוף השבוע אני נוסע עם חברה שלי לצימר בצפון במושב לבנים... לצימר שנקרא "תיבת נוח", זה לייד הכינרת ,מישהו שמע על הצימר הנ"ל ? אני גם מחפש אטרקציות בסביבה כגון :מסעדות מומלצות ,פעילות ,מפלים,אגמים אשמח לקבל המלצות שמעתי על הספידי כייף במנרה אבל זה נשמע מעפן!!!!

ה דרומי

New member
יש כול מיני מקומות לטייל

יש גם פורום טיולים בתפוז. יש גם פורום ביקורת מסעדות בתפוז. יש מים בכנרת יש את נחל זאכי יש את המג'רסה{ כניסה בתשלום חבר מועדון מטמון לא משלם} וורד הגליל מסעדה בשרית צומת עמיעד מסעדה מזרחית בערב לנסוע לטבריה לטיול ערב בעיר בטיילת.
למה הכפרה שלי לא מזמינה אותי

ה דרומי

New member
זה דומה לזאכי רק בתשלום

לנחל מג'רסה בבקעת הבטיחה מסלול חוויתי, מיוחד ומקסים, מתאים בדיוק לימי הקיץ החמים, באחד מיובלי בקעת הבטיחה בצפון מזרח הכנרת. הטיול כולל הליכה באפיק נחל זורם בינות לצמחיית נחלים ענפה המצלה עליו, מפגש עם צבי ביצה משתזפים, שפיריות צבעוניות ומגוון ציפורים. אפשר להגיע יום קודם לאזור ולשלב לינה באחד מאתרי האירוח הכפרי. איך מגיעים: נוסעים על כביש עוקף כנרת (מס' 92), בצומת מעלה גמלא פונים מערבה לדרך עפר, נוסעים עד לצומת המפנה שמאלה ל"חניון הזיתים", נוסעים עד החניון, מחנים את הרכבים ומתחילים ללכת. כאן גם מסתיים הטיול. עונה מומלצת: סתיו, אביב וקיץ. רמת קושי: קלה. גילאים: כל המשפחה. אורך המסלול: כ- 2 ק"מ. ציוד: נעלים סגורות ובגדים להליכה במים, קרם הגנה מהשמש. תאור המסלול: המסלול מתחיל בפירצה בסבך הצמחייה בחניון הזיתים ויורד לאפיק הנחל. ההליכה היא עם הזרימה בתוך הנחל. המג'רסה הוא יובל קטן בשפך של נחל דליות, הזורם במשך כל השנה ונשפך לכנרת. גובה המים בנחל, מושפע מכמות הגשם השנתית והשנה - המים גבוהים. יש המשערים כי מקור השם מג'רסה נובע מכך שבעבר גרסו וטחנו כאן קמח. צמחיית הנחלים עשירה ואינה מפריעה להליכה, שיחי פטל, מנטה, הרדוף, ערבה ועוד. קרקעית הנחל מלאה באבנים ולכן צריך ללכת בזהירות עם נעלים סגורות ונוחות למניעת החלקה. הולכים במים הזורמים עד למקום היציאה (מסומן בשטח), סמוך לחורשת אקליפטוסים. מאזור זה והלאה ההליכה במים אסורה בגלל אתר ההטלה של דגי אמנון. החזרה למכוניות נעשית בהליכה על שביל סמוך לנחל, לאורך הזרימה. * אתר בתשלום 18 ש"ח למבוגר, 10 ש"ח לילד. רוצים לצאת לטיולים נוספים? התקשרו לטלטבע - מרכז ההזמנות של החברה להגנת הטבע - 03-6388688

shayefrati

New member
תודה רבה על ההשקעה

קןדם כול שוב תודה רבה על ההשקעה !!!! זה בסיגנון של היהודיה נכון ??? נראה ל ישאני יגם ישלב ספה ככה טוב מכיר אתרי ספה ככה טובים ???

ה דרומי

New member
המגר'סה ממש לא כמו ההיהודיה

המג'סה נחמד וקליל וספא קבל קישור אולי יעזור לכם?
ותהנו

shayefrati

New member
זה מסלול של כמה שעות ככה לא

והיהודיה זה יום שלם נכון ?

ה דרומי

New member
שעה וקצת נדמה לי אולי פחות?

קליל יתרן אפשר לצאת ללכת ליד הנחל ולחזור עד לחלק הסופי לחזור זה כבר בשביל ליד הנחל. יום שלם במגר'סה כן ללכת בים ולחזור בשביל להכנס שוב למים וחוזר.{צוחק}

shayefrati

New member
זה נכון

איזה משהו אמר לי שהכול שם מזוהם והמים מקסימום חצי מטר כמו פיפי זה נכון כי מחר אני הולך לשם אם זה ככה אני יעשה שינו תוכנית !!!

למעלה