מחר!!מחר!!

arTT916

New member
../images/Emo6.gifמחר!!מחר!!

מחר ההופעה...האמנם שהרגע הזה יגיע...? והנה הוא מגיע... מחר אינקיובס מופיעים בישראל!
יכול להיות שהם כבר נחתו בישראל(מישהו פה הלך לשדה תעופה או מתכוון ללכת?) או שנראה לי שהם ינחתו רק בערב או ביום רביעי...היי, מי פה זכה בכרטיס וי. אי. פי כמוני וגם לחוץ קצת...?
נתראה בהופעה

AeroFan

New member
OMG

אני לא מאמין שהרגע הזה מגיע... פאק איך הזמן טס!!

o pie

New member
w'ever tomorrow brings ill be there

מחר הולך להיות כל כך טוב.

arTT916

New member
הכינו את העגבניות!!!!../images/Emo6.gif

הכינו את העגבניות לכבוד שייגעצ.....חחחחח

avico441

New member
w'ever tomorrow brings, i WONT be

there אלא אם כן אני אשיג 2 כרטיסים

Incubus Creep

New member
כבר לא יכולה לחכות!

Whatever tomorrow brings i'll be there.. מישהו באמת יודע כבר אם הם נחתו? כי אם הם לא אני רוצה לחכות להם בשדה תעופה וגם במלוןXD לא משנה מה, רק לפגוש אותם:)

PinkFloydit

New member
אהההההה! אני לא מאמינה

אני לא הולכת להופעה אוףףףףףףף ! מעצבןןןן ממש רציתי ללכת וחברה שלי הולכת וזורה מלח על הפצעים שלי וזה שורררררףףףףףף (מי שלא הבין- מטאפורה) באסה באסה באסה אנשים, תעשו טובה, תרחמו על אלה שלא הולכים ותשימו כמה שיותר תמונות.. תפוצצו את הפורום הזה בתמונות אני רק רוצה שמחר יעבור כדי שאני לא אהיה יותר מדי בבאסה.. שיעבור כדי שאני לא אסבול יותר, ש-י-ע-ב-ו-ר נ.ב כל אלה שהולכים- תהנו מההופעה (ותלצמו כמה שיותר!)

דידליק

New member
אוףףףףףףףףףףף גם אני

אוףףףףףףףףף גם אני לא הולכת :( לא השגתי כרטיסים זה מזה באסה אז כלום בבקשה תפוצצו בתמונות ותהנו ..............

PinkFloydit

New member
באסה, אחותי

נדפקנו ובגדול את לא מבינה.. אני שלחתי פול הודעות לאנשים שאמרו שהם מוכרים וכבר הגעתי לכזה יאוש שהסכמתי לקנות ב-400 אבל אף אחד מהחארות (סליחה על השפה) לא חזר אלייייי כל העסק הזה זה זנות אחת גדולה..! למה לעזאזל עושים מופע של להקה כזאת גדולה במקום כזה קטן? איפה ההגיון?! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

דידליק

New member
גם אני לא מבינה

מה הבעיה שיעשו את זה במקום יותר גדול??? אני גם רציתי לקנות כרטיס ב400 רק שחברה שלי (זאת שאמורה לבוא איתי) לא הסכימה לשלם כל כך הרבה .. די בצדק זה ממש יקר !! אנשים האלה פשוט חראוווווותתתתתתתתתתתתת

זה לא שנזכרתי מאוחר מדי חומד,

זה שדפקו את כולנו בדקה ה90. אם כל העולם לא היה סובב רק סביב כסף מזדיין, היה טוב.

gmhifa

New member
:( גם אני לא

זה פשוט לא הוגן לפספס ככה את הרכבת, ועוד להופעה מצומצמת שלהם. נקווה שהם יחזרו בשנה הבאה(אם לא תהיה עוד מלחמה או פיגועים)...

דידליק

New member
רוב הסיכויים שיהיו

נראה לי הולכת להיות פה עוד מלחמה (ואם ההורים שלי לא יבנו ממד מהר מהר אני לא חושבת שאני יראה אותם גם אם הם יבואו ) ולכל מי שיש לו וי אי פי - תגידו להם לבוא שוב בבקשה.........

Incubus Creep

New member
הלוואי שהם ינגנו גם

a certain shade of green לא האקוסטי זה שיר כ"כ טוב.. פשוט מקפיץ

למעלה